söyle anlatayım, ben doğum kontrol hapı kullanayım mı kullanmayayım mı diye gittim doktora,
illa bebek istemiyorum çocuksuz bi hayat gecireceğim dememekle beraber, 1-1,5 yıl cocuğumuz olmasın gezip tozalım diyordum,
birden bunu duyunca sasırdım hazırlıksız yakalandım, bende senin gibi önce çocuk sonra ameliyat diyorum
çocuk olmadan ameliyat olmak sitemiyorum bu yüzden çocuk fikrini öne almamız lazım,
erken olursa da nolucak ki...çok sükür, olmaması ne fena :1no2:
kızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))
ay mandilinim narenciyem kızma ama hakkaten çok korkunç. ben olsam ben de atmazdım kaydirigubbakcemile3
mandilin ya bu kalem çok cici...ama erkekler böle işde naparsın...kaça fiyatı bacınm
ewiit böcüğüm napiyim..görumce o beğenmedyse almıycan baska caren yok
arsima bacım onu nikahta imza atarken şaapcaktım yerimseniben
soru 1) onu ne için kullanacaksın
soru 2) daha büyüğü yokmuydu bu benim elimde kaybolur
Dün epeyce dolaştım evde hiç bi rahatsızlık vermedi
arsima bacım onu nikahta imza atarken şaapcaktım yerimseniben
kaybolmaz canım :)
inşallahh nikah günüde vermez benimde hem kına hem nikah ayakkabılarım platformdu hatırlayanlar bilir :) ne kadar da platform olursa olsunnn bütün gün ayakta oluncaa inanılmaz rahatsızlık veriyo 19nisandan beri ayaklarım acıyo bişeye uzanırken insan ayaklarını kaldırır parmaklarını kırar pozisyon alır ya öle bi hal alınca hala acıyo parmaklarım
ay mandilinim narenciyem kızma ama hakkaten çok korkunç. ben olsam ben de atmazdım kaydirigubbakcemile3
önce sağlık canım, o olduktan sonra bebiş varkende gezersiniz. nişanlının da fikri önemli bu durumda.
kolileri daha önce açmadınızmı, ben yazın hepsicini elden geçirmiştim. Unuttuğun bir sürü şey çıkacak emin olabilirsin.
şakkıdışakkıdı becerikli kız
ben bunun için yanıma babet yada spor ayakkabı alıcam
herkes diyorki takı merasimi çok zorlu oluyor
bencede öyle olur ablamın nikahında ben iğne tuttum ayakta dikilmekten kopmuştu ayaklarım
ben kınada kına yakılana kadar giyerim sonra salarım kendimi babet giyerim
nikahta gününde ise nikahta ve yemeğin olacağı yerde ilk dansa kadar giyerim sonra spor ayakkabı yada babet
yok onun ınancı ıle benım ınancım farklı bu konu sakıncalı olduğu ıcın cok ustelemen olur mu ban almayalım
benım ınandığım son peygamberıme hakarete varan sozler soyluyo benım ıbadetımle dalga gecıyo
gecen yılda annemler hacca yazıldılar aılemıde tanıyolar dmesın mı arapları zengın edıyorsunuz ayy daha neler neler bıktım ya dunde cok ağladım cunku bı ark namz kılmak ıcn ızın ıstedı vermedı kızda işten ayrıldı oysakı iş saatı deıldı 10 dk molaydı ust kattın anahtarını verdrmedı kahroldum o sozlerı duyunca suan utanıyorum kendımden ben hala nasıl burdatyım dıe
yok onlar bana bısey dedığın ıcımden rabbım dıyorum sende öle sabır varkı belkı doğru yolu bulur dıe beklıyorsun
peygamberım onu taşlayan cocuklara yada savacta dişine kıranlara yada yaralanmasına sebep olan ınsanlara bıle beddua etmezken bana yakışmaz beddua etmek
ıcımden salavat getırıp sadece sabır dılıyorum bazen cok ağır oluyo ve ağlıyorum
yaaa oveg o benim gelinliğim yaaaaaaaa:)
nasıl yani dermoid miydi seninki de,?
ayy çok sasırdım, ayrıntıları yazsana bana nolur cok merak ediyorum
patronunun bu şekilde davranması inanç farklılığına bile sığmaz böcük bizim hristiyan arkadaslarımız bile ne ibadetimizle dalga geçiyorlar nede peygamberimizle. aynı masaya oturunca ramazanda biz başlamadan asla başlamıyorlar bu insanlıkla alakalı birşey kusura bakma ama senin patronunun insanlıktan yana eksiği var sanırım. bi gün hakaret ederken ağzı burnu yamulursa görür o. sana tavsiyem bu konulara hiç giripte onun saçma sapan sözlerine maruz kalma...klava: klava: klava:kötükedihüso
yok onun ınancı ıle benım ınancım farklı bu konu sakıncalı olduğu ıcın cok ustelemen olur mu ban almayalım
benım ınandığım son peygamberıme hakarete varan sozler soyluyo benım ıbadetımle dalga gecıyo
gecen yılda annemler hacca yazıldılar aılemıde tanıyolar dmesın mı arapları zengın edıyorsunuz ayy daha neler neler bıktım ya dunde cok ağladım cunku bı ark namz kılmak ıcn ızın ıstedı vermedı kızda işten ayrıldı oysakı iş saatı deıldı 10 dk molaydı ust kattın anahtarını verdrmedı kahroldum o sozlerı duyunca suan utanıyorum kendımden ben hala nasıl burdatyım dıe
inşallahh nikah günüde vermez benimde hem kına hem nikah ayakkabılarım platformdu hatırlayanlar bilir :) ne kadar da platform olursa olsunnn bütün gün ayakta oluncaa inanılmaz rahatsızlık veriyo 19nisandan beri ayaklarım acıyo bişeye uzanırken insan ayaklarını kaldırır parmaklarını kırar pozisyon alır ya öle bi hal alınca hala acıyo parmaklarım
kesinlikle haklısın önce sağlık, nişanlım başka doktora da gidelim, önce bebisimiz olsun diyor dünden razı da kendisi delikafadulden
Valla içinde 3-5 yıldır bekleyen şeyler var, evi dizerken elden geciririz kesin,kolilerin her biri bi yerde,açıp da elden geçirmeyi gözüm kesmedi açıkcası laelaelaelaelae
yaa bak şimdi kararsız kaldımm..ikizinin bundan ne farkı varmış..sanki benimkinin straplez yerinde taş yoktu gibi.bi de altı o kdr hareketli değildi gibi..ayy kendi gelinliğimi hatırlayamıyorum yaaa:)
kızlar o taşların o kdr sarı durduğuna bakmayın resimde ölee..normalde çok şık duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?