Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

önce sağlık canım, o olduktan sonra bebiş varkende gezersiniz. nişanlının da fikri önemli bu durumda.

kolileri daha önce açmadınızmı, ben yazın hepsicini elden geçirmiştim. Unuttuğun bir sürü şey çıkacak emin olabilirsin.

kızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))

şakkıdışakkıdı becerikli kız

ay mandilinim narenciyem kızma ama hakkaten çok korkunç. ben olsam ben de atmazdım kaydirigubbakcemile3

canım heves etmiştim işte, kursağımda kaldı zati şakkıdı

mandilin ya bu kalem çok cici...ama erkekler böle işde naparsın...kaça fiyatı bacınm

25 lira tobicim altındaki aparatı olmadan.
görumce o beğenmedyse almıycan baska caren yok
ewiit böcüğüm napiyim..
kıs seni niye sıkıştırıyor patronun dini konularda anlattında kaçırdımmı yoksam?

soru 1) onu ne için kullanacaksın
soru 2) daha büyüğü yokmuydu bu benim elimde kaybolur
arsima bacım onu nikahta imza atarken şaapcaktım yerimseniben
kaybolmaz canım :)

Dün epeyce dolaştım evde hiç bi rahatsızlık vermedi

inşallahh nikah günüde vermez benimde hem kına hem nikah ayakkabılarım platformdu hatırlayanlar bilir :) ne kadar da platform olursa olsunnn bütün gün ayakta oluncaa inanılmaz rahatsızlık veriyo 19nisandan beri ayaklarım acıyo bişeye uzanırken insan ayaklarını kaldırır parmaklarını kırar pozisyon alır ya öle bi hal alınca hala acıyo parmaklarım

yok onun ınancı ıle benım ınancım farklı bu konu sakıncalı olduğu ıcın cok ustelemen olur mu ban almayalım
benım ınandığım son peygamberıme hakarete varan sozler soyluyo benım ıbadetımle dalga gecıyo
gecen yılda annemler hacca yazıldılar aılemıde tanıyolar dmesın mı arapları zengın edıyorsunuz ayy daha neler neler bıktım ya dunde cok ağladım cunku bı ark namz kılmak ıcn ızın ıstedı vermedı kızda işten ayrıldı oysakı iş saatı deıldı 10 dk molaydı ust kattın anahtarını verdrmedı kahroldum o sozlerı duyunca suan utanıyorum kendımden ben hala nasıl burdatyım dıe

arsima bacım onu nikahta imza atarken şaapcaktım yerimseniben
kaybolmaz canım :)

bendemi böyle bi istekte bulunsam :roflol:
ama resim çekilirken bu tüy yüzümüzü kaplar
resmin en dikkat alıcı objesi kalem olur :roflol:

ben bunun için yanıma babet yada spor ayakkabı alıcam
herkes diyorki takı merasimi çok zorlu oluyor
bencede öyle olur ablamın nikahında ben iğne tuttum ayakta dikilmekten kopmuştu ayaklarım
ben kınada kına yakılana kadar giyerim sonra salarım kendimi babet giyerim
nikahta gününde ise nikahta ve yemeğin olacağı yerde ilk dansa kadar giyerim sonra spor ayakkabı yada babet

ay mandilinim narenciyem kızma ama hakkaten çok korkunç. ben olsam ben de atmazdım kaydirigubbakcemile3

kesinlikle haklısın önce sağlık, nişanlım başka doktora da gidelim, önce bebisimiz olsun diyor dünden razı da kendisi delikafadulden

Valla içinde 3-5 yıldır bekleyen şeyler var, evi dizerken elden geciririz kesin,kolilerin her biri bi yerde,açıp da elden geçirmeyi gözüm kesmedi açıkcası laelaelaelaelae

patronunun bu şekilde davranması inanç farklılığına bile sığmaz böcük bizim hristiyan arkadaslarımız bile ne ibadetimizle dalga geçiyorlar nede peygamberimizle. aynı masaya oturunca ramazanda biz başlamadan asla başlamıyorlar bu insanlıkla alakalı birşey kusura bakma ama senin patronunun insanlıktan yana eksiği var sanırım. bi gün hakaret ederken ağzı burnu yamulursa görür o. sana tavsiyem bu konulara hiç giripte onun saçma sapan sözlerine maruz kalma...klava:klava:klava:kötükedihüso

kesinlikleeee arsimacımm nikah saat 5 te idi salondan çıktıgımızda saat 18:40 dı benneyaptımki çok yorucu oluyo yanında tüz taban bişey bulundur ben beyaz converslerimi giymiştim kaydirigubbakcemile3 ohhhh nasıl rahalıyo insan

AYYYY pislikkk bu adam başka bişi değil..inancı ne olursa olsun dalga geçmek ne demek...bozma hiç moralini ttalım sen..bak nasıl sinirlendim şimdi ben ya oooooooooooofffffff

yok onlar bana bısey dedığın ıcımden rabbım dıyorum sende öle sabır varkı belkı doğru yolu bulur dıe beklıyorsun
peygamberım onu taşlayan cocuklara yada savacta dişine kıranlara yada yaralanmasına sebep olan ınsanlara bıle beddua etmezken bana yakışmaz beddua etmek
ıcımden salavat getırıp sadece sabır dılıyorum bazen cok ağır oluyo ve ağlıyorum

cnm sıkma canını bozma moralini dik dur ve muhattap olma bu konuda

yaaa oveg o benim gelinliğim yaaaaaaaa:)

gerçekten mi :) inanmıyorum seninkide aysira marka öyle mi ya birde bu modelin ikizi varmış o olmasın gördün mü pişti olduk:)
esmy cnm ankaradan geliyorum istanbula gelin olarak ve kimsem yok bunalıma girmesem iyidir:)
böcük seni çok iyi anlıyorum varya insan tahammül edemiyor gerçekten böylelerine.Saygı duyamıyorum ben inançsızlara.

nasıl yani dermoid miydi seninki de,?
ayy çok sasırdım, ayrıntıları yazsana bana nolur cok merak ediyorum

canım benim adet tarihlerim hep çok düzenliydi sonra bi baktım olmuyo sorun yaşadım bu ıkıntıdan dolayı gittim 5cm kist var dedi doktor doğum kontrol hapıyla birlikte bi ilaç daha verdi daha sonra kontrole gittim geçti dedi
aradan 3 ay geçti gene aynı sorun gittim 6 cm kist çıktı tekrar ilaç verdi kontrole gittim geçmemiş ilaca devam ettk sonra gittiğimde geçti dedi bi süre sonra gene aynı sorun sonra başka bi doktora gittim o doktorda çok meşhur randevu alman imkansız bi tanıdık vasıtasıyla muayane etti ve geçmezse ameliyat edicem çünkü ilerde bebeğin olmayabilir dedi çok üzüldüm ve çaresiz tamam dedim sonra arkadaş kendi doktoruna götürdü hemde gittiğim o bayn doktorla aynı hastanede hatta odaları yan yana para içim ameliyat edicekmiş seni korkma ameliyat en son olcak iş dedi ilaç verdi ve çok düzenli kullan sakın aksatmadan kontrollere gel dedi ve bende hiç aksatmadım sonra gittim geçmiş 2 yıldırda şeytan kulağına kurşun hiç bişi yok

aynen kuzum katılıyorum sana
bu tarz insanları hiç sevmiyorum
bence bunlar inançsızlar ve inançsızlarla uğraşmak çok zor
dini farklı olanlar kendi dinlerinden ötürü bize saygı duyarlar ama onlar inanmadıkları için ne saygı ne bişe
benim farklı dinden bi arkadaşım vardı
ramazanda eğer masada yer varsa gelir bizimle otururdu
ama oturunca biz başlamadan asla başlamazdı
öğlenleri yemek yerdi ama hep bizden gizli
sakızı bile öyle çiğnerdi
ilk şeker ikram etmişti bize hiç unutmam orucluyuz dediğimizde çok üzülmüştü
bayramda bile arayıp bayramımızı tebrik eder böyle yani

böcüğüm tabikide tercihler inanışlar farklı olabilir ama senin patronunun yaptığı tam bir saygısızlık.
görmemezlikten gelmeye çalış kaldıki malesef patronun

okurken gerildim, gerçekten ALLAH sana sabır versin.
Nasıl englleyebilir insanların dinlerini yaşamalarını, kendisi de onun için kutsal olan yerlere gitmesin o zaman. kötükedihüso

Yedek ayakkabı şart, saat 4'ten, 22'ye kadar dayanabildim. Platformdu ayakkabılarım, bende evin içinde çok rahattım ama takı sırasında ayakta dikilmek yetiyor.
Sonra babetler ve özgürlük geldi :lepi:

Yakın zamanda bir yeğen gelicek topiğe hihoyyyt

yaa bak şimdi kararsız kaldımm..ikizinin bundan ne farkı varmış..sanki benimkinin straplez yerinde taş yoktu gibi.bi de altı o kdr hareketli değildi gibi..ayy kendi gelinliğimi hatırlayamıyorum yaaa:)
kızlar o taşların o kdr sarı durduğuna bakmayın resimde ölee..normalde çok şık duruyo

DarkAngel kullanıcısından alıntı
mervebu güle güle kullan canım 2. yeşil nevresimimn bende moru var

teşekkür ederim DarkAngel..sen sanırım kullanıyorsun takımını..renklerinde solma falan oldu mu

canım ben daha kullanmadım evli yazıyo profilimde ondan kullanmış olduğumu sandın sanırım, benim nikahım kıyıldı düğün 4 ekimde

Evet cnm ikizi varmış dediler onun altı bu kadar hareketli değildi sadeydi.Evet taşları çok şık duruyor ama çok koyu geldi bana.kırık beyazını bekliyorum şimdi ben.Sen aldın mı yoksa sadece beğendin mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…