- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
tubiS bebek olmaz demedi kaydirigubbakcemile, allah korusun,
ama yine de kötü hissettim kendimi işte kararsız kaldım,
önce ameliyat mı çocuk mu?
çaresiz hissettim..korkuyorum ayrıca
Alaçatı - zeytin butik otel. hiç gitmedim ama 2 yıldır bakıyorum çok şirin görünüyor.
kocişine kavuşmana az kaldı şekerim, buraları terkedersin bir süre, geçen geldiği zamanda fazla uğramamıştın.
kızlar yaa nikahta kullanmak için böyle süslü şatafatlı tüylü bi kalem istiyordum. Nihayet uygun bi fiyata bulmuştum alacaktım ki, bizim paşa efendi ben bunu kullanmam korkunç çirkin dedi.
Ne yaptıysamda kararından wazgeçiremedim, bu kalem hariç her şeyi isteyebilirsin ne istersen ama bu asla didi. Sinir oldum yaa pöffff
süperrrrr.... çok şık düğün sonrasıda giyilebilcek bi ayakkabı...
nası bi baskı canımoff komşu yaa gelemıyomkı patrpn kızıyo
zaten dını konularda baskı göruyom
:1shok: kızz geçen gelişi 3 ay evvel nasıl hatırladın taaaa 3 ay öncesini :roflol:
vallahi helal olsun hafızana ne diyim :1shok:
evet sanırım bir süre giremem. özleyen beni emi anacımm :a015:
betam pampişlerini gördüm kuzum çok cicişler.... :1rolleyes: ve zaaarifffŞeniz güle güle giyyy. öyle bir oyna öyle bir oynaki hiç acıtmasın ayağını Şeniz
birde merve arkadaşımız nevresimlerin çok güzeldi güle güle kullan a.s.
burcu ben sana bişi demiştim baktın mı?
ayyyy aşkitom geliyo 9 gün kaldıkaydirigubbakcemile2
arsima, sepetler süper iyi günlerde kullan.
AYYY gelirimmmm kız evinide biliyorum nasılsa eşyalarını uygun bi ev hediyeside alırım sana mobilyana uygun yerimseniben
kızlar yaa nikahta kullanmak için böyle süslü şatafatlı tüylü bi kalem istiyordum. Nihayet uygun bi fiyata bulmuştum alacaktım ki, bizim paşa efendi ben bunu kullanmam korkunç çirkin dedi.
Ne yaptıysamda kararından wazgeçiremedim, bu kalem hariç her şeyi isteyebilirsin ne istersen ama bu asla didi. Sinir oldum yaa pöffff
duygularını tam anlayamam canım ama fikir olarak bence önce çocuk sonra ameliyat.
Gönüllerinizin Fatihleri yesin sizleri :)))))))))
gasolin canım bktbb açıklamış bizim yerimize.gönüllerimizin Fatihleri :))
çok üzgünümmmmmm geçmişi okudum da geldimmm ne arsimanın kıyafetini ayakkabılarını ne de eurobetanın evini görebildim
off komşu yaa gelemıyomkı patrpn kızıyo
zaten dını konularda baskı göruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?