mervebu güle güle kullan canım 2. yeşil nevresimimn bende moru var
gülçin ben de tam 5 defa tekrarladı bu kist hem yumurtalıkta hemde rahimde tam 2 yıl uğraştım her seferinde geçti ve sonra tekrar çıktı
en son tavsiyeyle bi doktora gittim oda kapısında kuyruklar var öle meşhur yani bana ameliyat dedi çok acil sonra eve gittim bi arkadaşım vardı o bizim bi aile doktorumuz var bide ona görün dedi bi gittim adam dediki zorlu bi tedavi ama para için bu ameliyatı yapcak çok doktor var iyi ki olmamaışsın dedi ilaçla 5 ay tedavi gördüm ve bitti bidahada hiç olmadı bi doktora daha git bence iyi düşün
güle güle kullan çok güzel hepsi
mervebu güle güle kullan canım 2. yeşil nevresimimn bende moru var
saol cnm :1hug:MERVEBU nvresımler harıka
İstanbulda olsam gelirdim yardıma :1hug:
ARSIMA gene senı kacrdım tuhhh
BETA salonu cok beğendım koltuk takımın cok sker ı gunlerde kulln
ayakkabıların cok sade ve şık
MERVEBU nvresımler harıka
eee baska kım ne almıstı ya sayfa atladım sanırsam patron var bakamıyom
Evet bu renk daha hoş durur senin gelinliktede.inşallah bulursun buketim yerimsenibenBeta bİde rengİ Çok hoŞuma gİttİ bende o renk İstİom beyaz olmaz ÇÜnkÜ gelİnlİĞİm kırık olucakk
Amaaa amaa öyle demek istemedimm senağlama Bi o yandan şanslıyız bizde hayatım benneyaptımki yoksam geri kalan herşeyi borçla harçla kendimiz oluyoruz senağlamaez ez ezikle siz kiracacısınız deeeeesenağlama
sırnaşık şey sırnaşık şey
Saol canımm a.s. Ama bende temmuzda evleniyorumm :uhm:Ben aldım sophia modeli 4 mevsim pike seti kışın pikenin içine yorgan koyabiliyorsun 99TL tepe nautilus homeworld'de.
Euro ayakkabıların çok güzelmiş. Ben açık ayakkabı alacağım temmuzun sıcağında ayaklarım yansın istemiyorum.
Salon Zen koltuk takımı Yemek odasıda zen açık bambubeta senin bellona'da hanki takım adı ne?
BETA salonu cok beğendım koltuk takımın cok sker ı gunlerde kulln
ayakkabıların cok sade ve şık
MERVEBU nvresımler harıka
eee baska kım ne almıstı ya sayfa atladım sanırsam patron var bakamıyom
hele hele ARSİMA nın nerdeyse komple ev benim istediğim şeylerden oluşuyo.kız arsiii eğer ben alamazsam arada snein evine gelebilirmiyimm lütfeeeeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis
Amaaa amaa öyle demek istemedimm senağlama Bi o yandan şanslıyız bizde hayatım benneyaptımki yoksam geri kalan herşeyi borçla harçla kendimiz oluyoruz senağlama
Salon Zen koltuk takımı Yemek odasıda zen açık bambu
Oturma odam Golf lüks fuşya-krem deri
ayyyy aşkitom geliyo 9 gün kaldıkaydirigubbakcemile2
beberko yawrum banada bir tatil yeri öner yaa..
şöyle kesemize uygun balayı yapılacak cici bir yer patlat. şayet kıbrıs çıkmazsa gideriz. marmaris olmasın. bodrum olmasın. şirin bir yer olsun. butik otellerde olabilir o tarz bir şeyler hele bir fikir patlat kuzu yaaa:)))))))
ayyyy aşkitom geliyo 9 gün kaldıkaydirigubbakcemile2
her zaman beklerim
nede olsa buraya gellin gelecen senağlama
ama 2011 e çok var ben o vakt eşyaları eskitirim kaydirigubbakcemile3 arada ziyarete geldiğinde de beklerim gel emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?