Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasıl yani dermoid miydi seninki de,?
ayy çok sasırdım, ayrıntıları yazsana bana nolur cok merak ediyorum

ARSIMA gene senı kacrdım tuhhh
BETA salonu cok beğendım koltuk takımın cok sker ı gunlerde kulln
ayakkabıların cok sade ve şık
MERVEBU nvresımler harıka
eee baska kım ne almıstı ya sayfa atladım sanırsam patron var bakamıyom

Beta bİde rengİ Çok hoŞuma gİttİ bende o renk İstİom beyaz olmaz ÇÜnkÜ gelİnlİĞİm kırık olucakk
Evet bu renk daha hoş durur senin gelinliktede.inşallah bulursun buketim yerimseniben
ez ez ezikle siz kiracacısınız deeeeesenağlama

sırnaşık şey sırnaşık şey
Amaaa amaa öyle demek istemedimm senağlama Bi o yandan şanslıyız bizde hayatım benneyaptımki yoksam geri kalan herşeyi borçla harçla kendimiz oluyoruz senağlama
Saol canımm a.s. Ama bende temmuzda evleniyorumm :uhm:
beta senin bellona'da hanki takım adı ne?
Salon Zen koltuk takımı Yemek odasıda zen açık bambu
Oturma odam Golf lüks fuşya-krem deri

Saol böcükümm sende gördüysen kaldırabilirimmm.
Senin için beklettim bu kadar :1hug:

Kızlar ben kaçarr işim var azcukk gelirim sonra Şeniz

beta o koltuk takımına geçenlerde bende baktım internetten bende beğenmiştim. zaten burda benim beğendiğim şeyleri görüyorum

hele hele ARSİMA nın nerdeyse komple ev benim istediğim şeylerden oluşuyo.kız arsiii eğer ben alamazsam arada snein evine gelebilirmiyimm lütfeeeeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis

hele hele ARSİMA nın nerdeyse komple ev benim istediğim şeylerden oluşuyo.kız arsiii eğer ben alamazsam arada snein evine gelebilirmiyimm lütfeeeeeeeeeennnnnnalkisalkisalkis

her zaman beklerim
nede olsa buraya gellin gelecen senağlama

ama 2011 e çok var ben o vakt eşyaları eskitirim kaydirigubbakcemile3 arada ziyarete geldiğinde de beklerim gel emi

hade hade ezikle sonra çevir kazı yanmasınsırnaşık şey sırnaşık şey

sağol canım bi bakam

Alaçatı - zeytin butik otel. hiç gitmedim ama 2 yıldır bakıyorum çok şirin görünüyor.

kocişine kavuşmana az kaldı şekerim, buraları terkedersin bir süre, geçen geldiği zamanda fazla uğramamıştın.

beta, dedicin ne güzel düşünmüş, bereketli olsun da bol bol harca.
tüllerin ve ayakkabın hayırlı olsun.

sulfat, dondurma kapların çok güzel ve ucuzmuş tüm cicilerini iyi günlerde kullan.

tobi, düğün tarihin hayırlı olsun.
beğendin yatak odası mısranınki ile aynı gibime geldi.

arsima, sepetler süper iyi günlerde kullan.

glcnn, geçmiş olsun canım, doktor bebek olmaz falan dedimi ki takılıyorsun olmaz diye.
Kötü düşünme, iyi düşün ki iyi olsun.

merve, nevresimlerini iyi günlerde kullan.

müebbet sevdam, vitrin takımın varsa onun masa için olan parçasını bohça yapabilirsin.
Altına aynı ebatta saten dikersiniz ayrı parça olarak iğneleyince oluyor, ben öyle yapmıştım.

gözlerim acıdı geçmişi okurken, azcık olmayanları düşünün. neredeyse 60 sayfa okudum ve sonunda gelebildim

tubiS bebek olmaz demedi kaydirigubbakcemile, allah korusun,
ama yine de kötü hissettim kendimi işte kararsız kaldım,
önce ameliyat mı çocuk mu?
çaresiz hissettim..korkuyorum ayrıca

her zaman beklerim
nede olsa buraya gellin gelecen senağlama

ama 2011 e çok var ben o vakt eşyaları eskitirim kaydirigubbakcemile3 arada ziyarete geldiğinde de beklerim gel emi

AYYY gelirimmmm kız evinide biliyorum nasılsa eşyalarını uygun bi ev hediyeside alırım sana mobilyana uygun yerimseniben

kızlar yaa nikahta kullanmak için böyle süslü şatafatlı tüylü bi kalem istiyordum. Nihayet uygun bi fiyata bulmuştum alacaktım ki, bizim paşa efendi ben bunu kullanmam korkunç çirkin dedi.
Ne yaptıysamda kararından wazgeçiremedim, bu kalem hariç her şeyi isteyebilirsin ne istersen ama bu asla didi. Sinir oldum yaa pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…