Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende bu kadar takılmıyorum
takılacak olsam kapı renginden sonra evden taşınmam lazım :roflol:

herks burdamı
sonra ben görmedim diyen olmasın kaydirigubbakcemile3

Deliii ya taktı kapısının rengine kaydirigubbakcemile3 Herkesler orda değil ben yoktum :dilcikar:

Canım benim kızların da dediği gibi mutlaka birkaç doktora görün. Allaha şükür ki dermanı olmayan bir dert değilmiş. Benim kardeşime de acilen guatr ameliyatı olması lazım dediler ve biraz zor da bir ameliyattı. İki doktor ameliyat dedi, sonra başka birine gösterdik bir yakınımızın tanıdığı bir prof. ilaçla devam edelim görelim dedi ve 2 yıl oldu maşallah çok iyi ve ameliyata gerek yok dediler. Yani birkaç doktordan görüş almanın zararı olmaz

Ayyy yorulmuşlar kıyamam yaa bunlar güzel şeyler sulfat keşke bende hazırlık yapsam sen gibi yaaa sen geçmişe bak bende yemek yiyip geliyim canımm

Evet canım yorucu ve güzel telaşlar, allah herkese nasip etsin inşallah. Tez zaman da sana :1hug:

Gülçin geçmiş olsun canım ama bu kist olayı çok kişide var bu kadar kafana takma bendede hormanal bozukluktan olmuştu vücudumun bazı yerlerinde zararsız dedi dr ilaç kullandım uzn bi süre küçüldüler... Çok güzel şeyler vbardı yaaa ... Beta ayakkabın süper bayıdlım .. Mandiliin takımın çok hoş ya ayrı bi havası var buna benzer üçgen tabaklı YKM de görmüştüm ama deseni farklıydı sanırım... Nevresimleride güle güle kullanın .. Ya önce okuduklarımı unuttum MQ yapmayı çok özür takı askısı havluluk onlar çok güzeldi bende o havluluklardan istiyorummm. Dondurmalıklar dehşet güzeldi yaaa şeker gibi... Burcu davetiyen çok tatlı .... kaydirigubbakcemile3

sağol kuşummŞeniz

betaaaaaaa ayakkabıların cok gusellllll yaaaaaa....bayıldım bayıldım....ya acaba uzaktan yaptırma imkanım olurmukiii...seninkini kaç gunde yaptılar...fiyat modele goremi değişiyor...

burcişimmm
bak ben burdayımm:)))) tesekkur ederim davetiye bilgileri için ...
ben çıkıyorum kızlar parmaklıklar ardındayı izlicam ..memleketim çok gusel çıkıyo yaa bu dizide..izledikçe beni hatırlayın emi...naniknanik

Oveg üzülme canım bişi olmaz ha 5 li ha 4 lü.sıkma canını
Mandilin çok harika bi takım tatlım ya çok cici

yerim ben senii yerrrŞeniz
hadi iyi seyirler kuzucuğum Şeniz

Beta ayakkabın çok tatlı canım.bende platform topuk burnu açık sedef kırık beyaz seçtim gelinlik ayakkabımı

betam senin düğüne iki ay var
perdeleri astın ya
kirlenmicekmi onlar
Arsimam aslında hiç açmıcaktık paketinden çeyiz yerleşene kadar gel görki ben çok merak ettim nasıl olmuş diye hemde fonların topuzları takılacaktı ondan denemek için taktık.Ama şimdi çıktı perdeler poşetlendi çeyiz gününde ütüleyip asıcaz tekrar kuzum :1hug:
hade hade ezikle sonra çevir kazı yanmasınsırnaşık şey sırnaşık şey

sağol canım bi bakam
senağlama amaaa amaa ben öyle demek istemedimm senağlama
beta, dedicin ne güzel düşünmüş, bereketli olsun da bol bol harca.
tüllerin ve ayakkabın hayırlı olsun.
Saol tubisimm a.s. Dedecim var olsunn,sağ olsun :1hug:
Bu çok büyükk hakkatende korkunç :1ninca: Ben sana benim nikah şekerlerinden yollim onlar daha kibar ve cüzel yerimseniben
betam pampişlerini gördüm kuzum çok cicişler.... :1rolleyes: ve zaaarifffŞeniz güle güle giyyy. öyle bir oyna öyle bir oynaki hiç acıtmasın ayağını Şeniz
Saol burçişimm Şeniz Ama oynamıcam ki nikah olacak benim sırnaşık şey

Beta ayakkabın çok tatlı canım.bende platform topuk burnu açık sedef kırık beyaz seçtim gelinlik ayakkabımı
Saol roselincik a.s. Aaa sende eklesene canım yerimseniben
Benimkinin renginden o zaman burnu açıkta güzel durur :asigim:

müebbet sevdam, vitrin takımın varsa onun masa için olan parçasını bohça yapabilirsin.
Altına aynı ebatta saten dikersiniz ayrı parça olarak iğneleyince oluyor, ben öyle yapmıştım.

sağolasın canım. annem farklı bir model olsun dedi de o yüzden sizlere sordum. sağolsun GLSNNNüm yolladı modelleri inşallah birisini seçip yaptırcaz seçebilirsek

Gönüllerinizin Fatihleri yesin sizleri :)))))))))

midelerine oturmayalım sonra kaydirigubbakcemile3

[QUOTE pashmina]Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm[/QUOTE]

canım ben hazır almadım pikelerimi nevresim diken bir yerle görüştüm oraya yaptırıyorum. elimizde fazla işleme ve dantel vardı onları pike yapıyor kadın elinde var ise sende öyle değerlendirebilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…