bende bu kadar takılmıyorum
takılacak olsam kapı renginden sonra evden taşınmam lazım :roflol:
herks burdamı
sonra ben görmedim diyen olmasın kaydirigubbakcemile3
biliyosunuz iki ay sonra düğünüm var diye doğum kontrol amacıyla doktor kontrolüne gittim, kan testleri ultrason falan epey bişeyler istedi evlili köncesi iyi olur diye
önce ultrasonda daha sonra çekilen tomografide sağ overde 4,5 cm Dermoid ismi verilen kist tespit edildi.
tedavi olarak cerrahi müdahale tavsiye edildi.
ben 1,5 yıl falan çocuk istemiyorum demiştim,ama doktor hemen gebelik düsünürsen ameliyatı hamilelik sonrasına erteleyebiliriz dedi
kafam çok karıstı ,canım çok sıkıldı
ameliyat kelimesi bile canını sıkmaya yetiyo insanın...napıcam ben simdi?:1shok:
Ayyy yorulmuşlar kıyamam yaa bunlar güzel şeyler sulfat keşke bende hazırlık yapsam sen gibi yaaa sen geçmişe bak bende yemek yiyip geliyim canımm
kızlar hiç bahsetinizm i bilmiyorum ama annelerinize ne alıyorsunuz.ay ben çok sıkışığım kafayı yicem bişiyde bulamadım
Evet canım yorucu ve güzel telaşlar, allah herkese nasip etsin inşallah. Tez zaman da sana :1hug:
ben greyderden ayakkabı aldım canım
Gülçin geçmiş olsun canım ama bu kist olayı çok kişide var bu kadar kafana takma bendede hormanal bozukluktan olmuştu vücudumun bazı yerlerinde zararsız dedi dr ilaç kullandım uzn bi süre küçüldüler... Çok güzel şeyler vbardı yaaa ... Beta ayakkabın süper bayıdlım .. Mandiliin takımın çok hoş ya ayrı bi havası var buna benzer üçgen tabaklı YKM de görmüştüm ama deseni farklıydı sanırım... Nevresimleride güle güle kullanın .. Ya önce okuduklarımı unuttum MQ yapmayı çok özür takı askısı havluluk onlar çok güzeldi bende o havluluklardan istiyorummm. Dondurmalıklar dehşet güzeldi yaaa şeker gibi... Burcu davetiyen çok tatlı .... kaydirigubbakcemile3
betaaaaaaa ayakkabıların cok gusellllll yaaaaaa....bayıldım bayıldım....ya acaba uzaktan yaptırma imkanım olurmukiii...seninkini kaç gunde yaptılar...fiyat modele goremi değişiyor...
burcişimmm bak ben burdayımm:)))) tesekkur ederim davetiye bilgileri için ...
ben çıkıyorum kızlar parmaklıklar ardındayı izlicam ..memleketim çok gusel çıkıyo yaa bu dizide..izledikçe beni hatırlayın emi...naniknanik
Arsimam aslında hiç açmıcaktık paketinden çeyiz yerleşene kadar gel görki ben çok merak ettim nasıl olmuş diye hemde fonların topuzları takılacaktı ondan denemek için taktık.Ama şimdi çıktı perdeler poşetlendi çeyiz gününde ütüleyip asıcaz tekrar kuzum :1hug:betam senin düğüne iki ay var
perdeleri astın ya
kirlenmicekmi onlar
senağlama amaaa amaa ben öyle demek istemedimm senağlamahade hade ezikle sonra çevir kazı yanmasınsırnaşık şey sırnaşık şey
sağol canım bi bakam
Saol tubisimm a.s. Dedecim var olsunn,sağ olsun :1hug:beta, dedicin ne güzel düşünmüş, bereketli olsun da bol bol harca.
tüllerin ve ayakkabın hayırlı olsun.
Bu çok büyükk hakkatende korkunç :1ninca: Ben sana benim nikah şekerlerinden yollim onlar daha kibar ve cüzel yerimsenibenkızlar yaa nikahta kullanmak için böyle süslü şatafatlı tüylü bi kalem istiyordum. Nihayet uygun bi fiyata bulmuştum alacaktım ki, bizim paşa efendi ben bunu kullanmam korkunç çirkin dedi.
Ne yaptıysamda kararından wazgeçiremedim, bu kalem hariç her şeyi isteyebilirsin ne istersen ama bu asla didi. Sinir oldum yaa pöffff
Saol burçişimm Şeniz Ama oynamıcam ki nikah olacak benim sırnaşık şeybetam pampişlerini gördüm kuzum çok cicişler.... :1rolleyes: ve zaaarifffŞeniz güle güle giyyy. öyle bir oyna öyle bir oynaki hiç acıtmasın ayağını Şeniz
süperrrrr.... çok şık düğün sonrasıda giyilebilcek bi ayakkabı...
platform topuklar rahat oluyo sanırım öle mi kızlar??
Evett şimdilik rahatlar bakalım :1hug: a.s.
Evet eccucum illaki acıcak benneyaptımki Bende beyaz babetlerimi yada senin gibi converslerimi yanıma alıcam.Ama conversler bide bağcıklı uğraşamam en iyisi babetler :teytey: Takıda takı veririm hemen ayaklarımaa kaydirigubbakcemile3inşallahh nikah günüde vermez benimde hem kına hem nikah ayakkabılarım platformdu hatırlayanlar bilir :) ne kadar da platform olursa olsunnn bütün gün ayakta oluncaa inanılmaz rahatsızlık veriyo 19nisandan beri ayaklarım acıyo bişeye uzanırken insan ayaklarını kaldırır parmaklarını kırar pozisyon alır ya öle bi hal alınca hala acıyo parmaklarım
öffffyok onun ınancı ıle benım ınancım farklı bu konu sakıncalı olduğu ıcın cok ustelemen olur mu ban almayalım
benım ınandığım son peygamberıme hakarete varan sozler soyluyo benım ıbadetımle dalga gecıyo
gecen yılda annemler hacca yazıldılar aılemıde tanıyolar dmesın mı arapları zengın edıyorsunuz ayy daha neler neler bıktım ya dunde cok ağladım cunku bı ark namz kılmak ıcn ızın ıstedı vermedı kızda işten ayrıldı oysakı iş saatı deıldı 10 dk molaydı ust kattın anahtarını verdrmedı kahroldum o sozlerı duyunca suan utanıyorum kendımden ben hala nasıl burdatyım dıeaklıma eski işyerim geldii senağlama
böcüğüm seni benden iyi kimse anlayamaz kuşum :teselli:
:1shok: amanınn bunundamı dantelini yapmışlar pess kaydirigubbakcemile3kızlar süper bi gelinlik ayakakbısı buldum
Beta ayakkabın süper bayıdlım ..
Saol damlacımm a.s.
betaaaaaaa ayakkabıların cok gusellllll yaaaaaa....bayıldım bayıldım....ya acaba uzaktan yaptırma imkanım olurmukiii...seninkini kaç gunde yaptılar...fiyat modele goremi değişiyor...
burcişimmm bak ben burdayımm:)))) tesekkur ederim davetiye bilgileri için ...
ben çıkıyorum kızlar parmaklıklar ardındayı izlicam ..memleketim çok gusel çıkıyo yaa bu dizide..izledikçe beni hatırlayın emi...naniknanik
Hamidecim dedim ekliyorum inşallah görür hamide çok merak ediyordu yerimseniben
Beğenmene sevindim kuzum a.s. Benimki 1 hafta içersinde teslim oldu.Bi içine astar koyuldu topuğunu biraz daha yüksek istedim ama malesef ön kısmı kaldırmamış.Böyle kaldı benneyaptımki Ama olsun 5cmden ne olcak dedik aldım hemen.şöyle diyim kalıpları büyük azcuk onuda içine astar koyuyolar ona göre numara sorunu kalkıyor yerimseniben
hoşgeldinn hihoyyytben geldimmmm
Hayatımda ilk defa taze fasulye yapıyorum cokacimcoook
Saol roselincik a.s. Aaa sende eklesene canım yerimsenibenBeta ayakkabın çok tatlı canım.bende platform topuk burnu açık sedef kırık beyaz seçtim gelinlik ayakkabımı
hoşgeldinn hihoyyyt
nasıl olduu kimseye bişe olmadı dimi kaydirigubbakcemile3
yok daha kimse yimedi pişiooo
müebbet sevdam, vitrin takımın varsa onun masa için olan parçasını bohça yapabilirsin.
Altına aynı ebatta saten dikersiniz ayrı parça olarak iğneleyince oluyor, ben öyle yapmıştım.
Gönüllerinizin Fatihleri yesin sizleri :)))))))))
Hadi bakalım inşallahh yiyen parmaklarınıda yer yerimseniben
Sen pilavı denemedin dimi hala :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?