Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok güzel durmuş ayağında..altına adımı yazmayı unutma....

nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:
canım iyi günlerde kullan..
Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm
canımmm..kipada tek kişilik çift kişik gördüm 8-12 arası...ama illa takım diyorsan bak ben bunlardan almıştım..epey oldu fiatlarını unuttum...

canım herşeyi sormıycaksın sende...çok beğendiysen bu olsun..ama alt tarafı pek abartı..sadece üstteki kalemi olsa daha şık olur...böle süslü tüylü rengarenk kalemler dolu..sadece beyaz tüylü büyük bir kalem alsan daha şık durur...

kızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))
tek kaş mı oldun kız ahha ay çok güldüm..kurt adamın dublörü haha ilahi kız
canım güle güle kullan..
kızlar süper bi gelinlik ayakakbısı buldum

ahha ay bu ne alemsin...
Kızlar yeni geldim, ıvır zıvır bir sürü şey aldık aşkımla. Ama yorgunluktan öldük, akşam veya yarın eklerim. Geçmişi bi okuyayayım bakalım neler kaynattınız
aynen bende şimdi okudum geçmişi amma ilerlemiş..giremiodum siteye epeydir..ekle canım...bekliorum..
ben geldimmmm
Hayatımda ilk defa taze fasulye yapıyorum cokacimcoook
hadi canımm..inanmam...eline sağlık zeytin yağlı yapta bende yiyim kuşum...

Geçmişi okuyordum ki misafir geldi, yarım kaldı. Hemşom senin ayakkabıların için hızlıca baktım. Ne şirin ve sade bi ayakkabı öyle. Ayaklarında çok zarif görünüyor.

Bugün ikeadaydık, aldığımız cicileri ekleyeyim

Buz kalıbımız, kalpli diye aldım :asigim:

2 li bulaşık fırçam

2 li ekmek sepeti

Herşeyimiz tamdı makasımız eksik olmasın
kaydirigubbakcemile3

5 li saklama kabı, tabii siz en büyük boyu görüyorsunuz. Şuan evde de kullanıyoruz çok memnunuz sağlam bişey o kadar makieneye de atıyoruz ilk günkü gibi

6 tane amerikan servis aldım, nişanlım çok beğendi diye

Pantolon askısı, 5 pantolon asabiliyorsunuz

Son düzenleme:
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydınnnn güzeller hayırlı cumalar

başıyazmalıkız hadi hayırlı olsun negüzel içine sinmiş gelinliğin ötesi boş

sulfatçım yine döktürmüşsün maşallah güzel günlerde kullanın inşlh.
pantolon askısına bayıldım nişanlım hayırlısınla gelsin askerden ikeayı ziyaret edicez bizde

krem diye koyu geldi demi?
ben de kırıkbeyaz istiyordum da giyince annem,kayınvalidem ve nişanlım çok beğendiler benim de çok içime sindi ondan aldım..

günaydın fıstıklarr....
sadece selam vermek için girdim kpss başvurusu için çıkıcam birazdan..

Sülfat çok güzel şeyler almışsın yine ikea da çok kullanışlı ürünler var zaten..

Başıyazmalıkız hayırlı olsun gelinliğin

mandilincim yemek takımın çok hoş güzel güzel hoş sohbetli masalarda kullanman dileğiyle
mandilin takımın şahane
mandilin hayırlı olsun canım çok cicilerkaydirigubbakcemile2
bayıldım....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Mandilin çok harika bi takım tatlım ya çok cici
canım iyi günlerde kullan..
aman Allahım çok güzelmiş :)) güle güle kullann..nerden aldın bunları mandilinn..
burcunun dediği gibi kırmızı örtünün üstündede çok şık durur :sm_cool:

çeyizci güzellerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim a.s.
Çoook daha afillileri cicileri sizin olsun inşallh.
Öpüyorum hepiciğinizi Şeniz
Buarada bernardodan almıştım.

Bu çok büyükk hakkatende korkunç :1ninca: Ben sana benim nikah şekerlerinden yollim onlar daha kibar ve cüzel yerimseniben

resimdeki biraz büyük, daha kibarlarıda var evet ama onlara bile ikna edemedim. Hoşşik sadece dolmakalemden başkasıyla atmazmış..

sulfaatcım hem cici hem gerekli şeyler almışsın güle güle kullan tatlım. kırmızı ekmek sepetininde kıskanmadım değil :):)

başıyazmalı, canım hayırlı olsun gelinliğin bizlerde görürüz inşallh. Allah içine sindirsinde, eminim çook güzel olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…