canım çok güzel durmuş ayağında..altına adımı yazmayı unutma....
canım iyi günlerde kullan..
canımmm..kipada tek kişilik çift kişik gördüm 8-12 arası...ama illa takım diyorsan bak ben bunlardan almıştım..epey oldu fiatlarını unuttum...Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm
canım herşeyi sormıycaksın sende...çok beğendiysen bu olsun..ama alt tarafı pek abartı..sadece üstteki kalemi olsa daha şık olur...böle süslü tüylü rengarenk kalemler dolu..sadece beyaz tüylü büyük bir kalem alsan daha şık durur...kızlar yaa nikahta kullanmak için böyle süslü şatafatlı tüylü bi kalem istiyordum. Nihayet uygun bi fiyata bulmuştum alacaktım ki, bizim paşa efendi ben bunu kullanmam korkunç çirkin dedi.
Ne yaptıysamda kararından wazgeçiremedim, bu kalem hariç her şeyi isteyebilirsin ne istersen ama bu asla didi. Sinir oldum yaa pöffff
tek kaş mı oldun kız ahha ay çok güldüm..kurt adamın dublörü haha ilahi kızkızlar az yavaş yazın ben şu kaşlarımı yolayım azcık... (kaş alan smiley)
cumartesi sevgülüm görünce ödü patlamasın:)))))))
canım güle güle kullan..
ahha ay bu ne alemsin...kızlar süper bi gelinlik ayakakbısı buldum
aynen bende şimdi okudum geçmişi amma ilerlemiş..giremiodum siteye epeydir..ekle canım...bekliorum..Kızlar yeni geldim, ıvır zıvır bir sürü şey aldık aşkımla. Ama yorgunluktan öldük, akşam veya yarın eklerim. Geçmişi bi okuyayayım bakalım neler kaynattınız
hadi canımm..inanmam...eline sağlık zeytin yağlı yapta bende yiyim kuşum...ben geldimmmm
Hayatımda ilk defa taze fasulye yapıyorum cokacimcoook
hadi canımm..inanmam...eline sağlık zeytin yağlı yapta bende yiyim kuşum...
Evet cnm ikizi varmış dediler onun altı bu kadar hareketli değildi sadeydi.Evet taşları çok şık duruyor ama çok koyu geldi bana.kırık beyazını bekliyorum şimdi ben.Sen aldın mı yoksa sadece beğendin mi cnm?
mandilincim yemek takımın çok hoş güzel güzel hoş sohbetli masalarda kullanman dileğiyle
mandilin takımın şahane
mandilin hayırlı olsun canım çok cicilerkaydirigubbakcemile2
bayıldım....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Mandilin çok harika bi takım tatlım ya çok cici
canım iyi günlerde kullan..
aman Allahım çok güzelmiş :)) güle güle kullann..nerden aldın bunları mandilinn..
burcunun dediği gibi kırmızı örtünün üstündede çok şık durur :sm_cool:
mANDİLİN Bunların eminçnünde bu kadar abartılı omayanları var canım yanında da hatıra defteri bende onlardan alıcam sanırım tabi düğünyerinde girişte ayaklı defter koyma şeysinden olursaaaa
/COLOR]
Bu çok büyükk hakkatende korkunç :1ninca: Ben sana benim nikah şekerlerinden yollim onlar daha kibar ve cüzel yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?