hayrlı cumalr
RABBIM vucudumuzdan sağlık
aklımızdan ıman
kucağımızdan bebek
yolumuzda doğruluk nasıp etsın
mutluluk gözbebeğımız kadar yakın olsun ınş:Saruboceq:
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın çeyizci güzelleriii
günaydın fıstıklarr....
sadece selam vermek için girdim kpss başvurusu için çıkıcam birazdan..
Sülfat çok güzel şeyler almışsın yine ikea da çok kullanışlı ürünler var zaten..
Başıyazmalıkız hayırlı olsun gelinliğin
günaydın herkeseee
başıyazmalı kız hayırlı olsun cnmm hani bize foto????
Gülçin geçmiş olsun canım ama bu kist olayı çok kişide var bu kadar kafana takma bendede hormanal bozukluktan olmuştu vücudumun bazı yerlerinde zararsız dedi dr ilaç kullandım uzn bi süre küçüldüler... Çok güzel şeyler vbardı yaaa ... Beta ayakkabın süper bayıdlım .. Mandiliin takımın çok hoş ya ayrı bi havası var buna benzer üçgen tabaklı YKM de görmüştüm ama deseni farklıydı sanırım... Nevresimleride güle güle kullanın .. Ya önce okuduklarımı unuttum MQ yapmayı çok özür takı askısı havluluk onlar çok güzeldi bende o havluluklardan istiyorummm. Dondurmalıklar dehşet güzeldi yaaa şeker gibi... Burcu davetiyen çok tatlı .... kaydirigubbakcemile3
Deliii ya taktı kapısının rengine kaydirigubbakcemile3 Herkesler orda değil ben yoktum :dilcikar:
Canım benim kızların da dediği gibi mutlaka birkaç doktora görün. Allaha şükür ki dermanı olmayan bir dert değilmiş. Benim kardeşime de acilen guatr ameliyatı olması lazım dediler ve biraz zor da bir ameliyattı. İki doktor ameliyat dedi, sonra başka birine gösterdik bir yakınımızın tanıdığı bir prof. ilaçla devam edelim görelim dedi ve 2 yıl oldu maşallah çok iyi ve ameliyata gerek yok dediler. Yani birkaç doktordan görüş almanın zararı olmaz
günaydın şekerleeerrrr
ahh ahh kızlar moralim bozuk ya ne olacak bu adnanın haliii
moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..biz ilk resimdeki gibi kare yastıklar istedik..çapraz çapraz koymak için..tamam dedi adam koltuğu tam doldurcak kadar ne kdr olursa o yastıktan yaparız dedi..bi baktık dikdörtgen yapmış hiç hoş durmadı..düz de koysak çapraz da koysak çok büyük kaldılar üstünde..
koltuk da mağazadaki gibi durmadı zaten moralim bozuldu
bugün arayıp söyleyecek kayınpederim..zaten yerleştirmesi ayrı dert her türlü oluyor da ben nasıl koysak diye karar da veremedim..bikaç yerleşimde tekli koltuğun teki dışarda kalıyor onu ütü odasına koyarız dedik..nişanlım da ortadaki puflara taktı çok büyük duruyoo odayı boğuyoo diyee..off bişey de de sorun çıkmasın yaaa...
mandilin bende burdayım heralde hoşşik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?