Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
mandilin, brcncvk86, _minik_+

hayrlı cumalr
RABBIM vucudumuzdan sağlık
aklımızdan ıman
kucağımızdan bebek
yolumuzda doğruluk nasıp etsın
mutluluk gözbebeğımız kadar yakın olsun ınş
:Saruboceq:

moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..biz ilk resimdeki gibi kare yastıklar istedik..çapraz çapraz koymak için..tamam dedi adam koltuğu tam doldurcak kadar ne kdr olursa o yastıktan yaparız dedi..bi baktık dikdörtgen yapmış hiç hoş durmadı..düz de koysak çapraz da koysak çok büyük kaldılar üstünde..
koltuk da mağazadaki gibi durmadı zaten moralim bozuldu
bugün arayıp söyleyecek kayınpederim..zaten yerleştirmesi ayrı dert her türlü oluyor da ben nasıl koysak diye karar da veremedim..bikaç yerleşimde tekli koltuğun teki dışarda kalıyor onu ütü odasına koyarız dedik..nişanlım da ortadaki puflara taktı çok büyük duruyoo odayı boğuyoo diyee..off bişey de de sorun çıkmasın yaaa...

alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar...

..............

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım a.s

Günaydın çeyizci güzelleriii

günaydın herkeseee
başıyazmalı kız hayırlı olsun cnmm hani bize foto????

günaydınnnn delikafadulden

[B]Sulfat [/B] cicilerin çok hoş, pantolon askısını ilk defa gördüm çoklu asılabilen,
buz kalıpların çok şirin güle güle kullan

günaydın şekerleeerrrr

ahh ahh kızlar moralim bozuk ya ne olacak bu adnanın haliii

brcncvk86 CNM BEN KOLTUKLARINI ÇOK BEĞENDıM GAYET GÜZELLER TEK BEĞENMEDıĞıM YANI ARADAKı TURUNCU VE YEŞıL YASTIKLAR RENKLERıNı BEĞENEMEDıM ARAYA RENK KATMIŞ AMA BEN TURUNCU VE YEŞıLı PEK SEVEMEDıM BUGUNE KADAR. BıRDE TAMA YASTIK BOYUTU HAYALıDEKı GıBı OLMAMIŞ OLABıLıR AMA DıKDÖRTGENDE GÜZEL DURMUŞ AMA ADAMADA SıNıR OLDUM KAREYLE DıKDÖRTGEN ARASI FARKI BıLMıOSA BIRAKSIN ıŞı. AYRICA PUFLAR ÇOK HOŞ DURUO ELLEMEYıN BENCE

ayy kızlarrr profilimdeki " Bekar" kısmını " Evli " olarak değiştirmek için sabırsızlanıyorum delikafadulden

haklısın, bi süre düsünmemeye çalışcam, evlenir evlenmez de tekrar bi doktora daha gidicem,
hassasım biraz içimde fazla büyütüyorum bişeyleri galiba, ama sağlık bu ihmale gelmez

günaydın şekerleeerrrr

ahh ahh kızlar moralim bozuk ya ne olacak bu adnanın haliii

sorma valla...bende perşembeyi nasıl ederiz diye düşünüyorum dün diziden sonra özeti gördüğümden beri..gerçekten kaçabilirler mi yafff -tatlicadiarzu-

canım ben ilk iki resimdeki hallerini sewdim, o kadar çirkin durmamış moralini bozma aksaklıklar çıkıyor ama hallolur moralini bozma. Çirkin çirkin diye kendine baskı yaparsan koltuklar eskiyene kadar kocişinin başının etini yersin canımcım :)
özellikle teklileri birleştirdiğiniz fotoda çok uyumlu ve şirin görünüyorlar. Minderlerinini yanyana dizme canım o zman dümdüz bişey olmuş ondan sewmemişsin sanırım. Çapraz çapraz çirkin olmamaış bence. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…