Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende evde olmasını daha samimi bi ortam olacağı için istiyorum
şimdi salon yada cafe tutmak problem değil tutarım..
ama tutuncada herkesi çağırmak zorunda kalırım
aile ve akrabalar arasında daha samimi bir ortamda olsun istiyorum:asigim:

aynen elisaa , herkesi çağırmak da istemiyorum, o açıdan da benim için uygun zaten.

Kardeşimin nişanı evde oldu bence çok daha avantajlı, kendi evin olduğun için her şeyi rahat yapıyorsun...

Tek dezavantajı herkesi çağıramamak. :)

ya benimkisi önermio ondan hiç bende istiyorum aslında

nişan kız tarafına ait olduğu için takılarla çeyiz< için gerekli bir çok eksik tamamlanıyor.
yoksa evde olması ve sade olması aslında en güzeli ama o zmanda takılar çok sayılı olu
r.

ben kaçamadım
bekliyorum saat 1 olsun çıkcam
perde bakmaya ama hiç bakasım yok

Senin niye moralin bozuldu canım. Ahhhh ahhh dünden beri hiç keyfim yok benim de Hiç birşeye bakmak da istemiyorum bişey almak da . Yarın da anneler günü ve benim daha hediyem yok, hediye bakmak için mecbren çıkıcam ben de öğleden sonra :çok üzgünüm:

ne sen sorrr
ne ben söyliyim
dünden beri harap ettim kendimi senağlama
benimde perde bakmam lazım ama hiç bakasım yok

ne sen sorrr
ne ben söyliyim
dünden beri harap ettim kendimi senağlama
benimde perde bakmam lazım ama hiç bakasım yok

Ayyy az önce ne oldu söylim şaka gibi kaydirigubbakcemile3 Mutfakta balkona yakın oturuyorum, dışardan bir ses ben de domates biber filan dicek herhalde dedim. Salon tülleri, yatak odası perdeleri her çeşit tül ayağınıza geldi demez mi :roflol::roflol::roflol: Ayol ne zamandan beri sokakta tül satılıyor ben kendimi hiç yormayım perdecilere kadar :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…