Kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnhihoyyyt
Uyku tutmadı saat 6 da kalktım kaydirigubbakcemile3
sadece dakikalar kaldı aşkımın gelmesine ölüyorum heycandannnnnnn :sm_cool:
Beni unutmayın tamam mı kızlar :1rolleyes: Bir Burcumuz vardı diyin arada sırnaşık şey
Seviyorum hepinizi ve öpüyorummmmŞeniz
günaydınlarr herkeseee çok güzel bir sabah güneş sımsıcacık çiçeklerrrr kuşlarrr ohhhh ama gel görki çalışıyoruz neyseki öğlene kadar :jeyyar:
günaydın kısslar
burcu neden bu kadar sevinçli birisi özet geçsin bana :))
aynenkaydirigubbakcemile2
çünkü eşi geldi 3 aydır göremiyoduhihoyyyt
kısslarr müstakbel kayınvalidelerinize neler aldınız ?
ayy ben cüsdan aldım çok mu saçma bi hediye olmuş
günaydınlarr herkeseee çok güzel bir sabah güneş sımsıcacık çiçeklerrrr kuşlarrr ohhhh ama gel görki çalışıyoruz neyseki öğlene kadar :jeyyar:
aynenkaydirigubbakcemile2
çünkü eşi geldi 3 aydır göremiyoduhihoyyyt
Parpalm iyi be bacım nasıl olsun dün 2.prova vardı perşembe günü 3.provada kumaşı secicez kınalığada ozaman başlıcaz
çok ta bişey yaptıım yok ev hala belli değill
öpücükkka.s.
ayyy en anlamlısı bu aslında :1hug:
ama benimkisi uzakta old. için dün gönderdim kargo ile hediyesini
Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
Kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnhihoyyyt
Uyku tutmadı saat 6 da kalktım kaydirigubbakcemile3
sadece dakikalar kaldı aşkımın gelmesine ölüyorum heycandannnnnnn :sm_cool:
Beni unutmayın tamam mı kızlar :1rolleyes: Bir Burcumuz vardı diyin arada sırnaşık şey
Seviyorum hepinizi ve öpüyorummmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?