Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bktbb

hepiniz geziyonuz dimeeee
hele o burcu yokmu o burcu buldu kocişiii

açılınnnnnnnnnn ben geldım
sıvaslılara ve fblılere 4 adet kapak getrdım:roflolhhhhh
şampıyonnnn olacağız beşıktaşım bu sene k.. cımbomuna fenere...

ohoo ne dıyonus suan tum mahalleye dınletıyorum şampıyonluk marşlarımızı ohhhh :hooray:

Pashmina inşallaahhh :)

böcük ben üst kattaki fenerli komşuyla idare ediyorum şimdilik aahh ahhh eski evimizde olcaktıkki mahalleyi inletelim beaa

aman dıyım sız aldınız msjı sılemde grılesmeyım
ekın ekın ekın

Son düzenleme:
ahaah aman aman tam hep bizlesin diye sevinmişken ayrı kalmayalım

he bide onu kupa maçından sonra dinleticem inşallah :enbuyukkk:

yok ınş kalmayıkk cnm

hele carsamba gunu fblılerden kupayı alalım 3hafta sonra denızlıde sampıyon olalım yemın edıyom fblı patrona ınat formamla gtcem işe

patron içeri sokmazsa nolcak

geçen hafta fenerli montla gelen öğrencimi montu çıkarmadan sınıfa almadım bende klava:

o kım nan almıycak bıde benı sıkar bıraz benn her mactan sonra onunla dalga bıle gecıyom bısı olmas

sen ıyı yapmışsın :roflol:ama

BEŞıKTAŞKKKKKKKKKKKKKKKK hihoyyyt

Arkadaşlar midem yüzünden kullandığım ilaçların yan etkisi yüzünden depresyon özellkleri gösteriyorum
sürekli ağlıyorum çok fenayım hepinizi çok seviyorum ama sizdende uzak kalıcam içimden hiçbirşey gelmiyor çünkü allah herkese sağlıklı ruh ve beden hali versin

senağlama senağlama senağlama

nan mınık nolıyy
bence kılo almak ıcın ılac kullanma cnm
ılk basta yapcan sey bellı mıdenı buytmek bunun ıcnde ıctığın su mıktarını az az coğalt sonra sıksık ye gerısı gelır ınan benn 40 kılo oldumu bılıyom ya suan 48 oldum o sekılde yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…