Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar , benim düğünüm ekim ayında olucak inşallah. Ve gündüz düğünü olucak saat 1 ie 5 arası.düğünden sonrada arkadaşlarımızla yemeğe gidicez yani arkadaşlarla ufak bir kutlama gibi bi şi olucak.
Hiç gündüz düğünü yapan yada düğünü gündüz olacak varmı aranızda ?

gülçin canım çak:lepi: ayni fikirdeyim seninle tatlim

kaydirigubbakcemile3

kafamı karıstırıyosun şeker kafamçokkarıştı
Arsimacim neden tatlim iyi degilsin... Günündemi degilsin yoksa kötü birseylermi oldu anlatmak istermisin?

glcnn gayt guzel bence sandelyenmutfagına uyuyorsa rengiii
mersi mutfağımı ne renk yapacağıma karar vermedim ki ya kırmızı ya krem
kızlar bana beğendiğiniz topuz modeli varsa yollarmısınız ister özelden ister genelden
yollarım ama beğenirmisin bilmiyorum:jeyyar:

kıs kıs gülüyosun dimi :) sen o sıkıntıları anlattın köşene çekildin, halimize gülüyosun seni gidi gidi alkisalkisalkis

cok uzunn deıll birev yazınca cıkar sanırımm buda yasksa sılıyım hemen

Aaaa neden gündüz ki fisfisfis Ne güzel vala akşam da yemek tüm gün eğlence :teytey: Ben gündüz düğününe gitmedim hiç görmedim de. Ama kuzenimin bundan 7-8 yıl önce istanbulda gündüz olmuştu. ama ben görmedim

Glcnn kzı yok gulmuyom anlıyom sızı
nhl cokkkk guzel seyler var ama hepsıde cokkk pahalı

kızlar bu english home dan aldıklarınız normallerine göre dahamı pahalı fiyatları nasıl?

parası olana normal olmayana pahalı
ama tek nevresımler yastıklar ucuz ben cıftkısılık aldım mısafr ıcın bı carsaf 2 yastık 20 tl verdım
bı tane aldım 150 tl
bı tane oymalı aldım ama onu unuttum

gamzem çok şartlama kendini olurmuu düşünmemeye çalış..yada yaptır kafan rahat etsin

arsima sana ne oldu cnm

benim gündüz olucak elisamm :)

ha bıde englısh homeda 100 tl cok harıka bı yatak örtusu vardı gırıse sermışlerdı hem guzel hem şık hem spor ısteyenlere özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…