yaa burda link vermek yasakmı sıze bı lınk atcam
yaa burda link vermek yasakmı sıze bı lınk atcam
gülçin canım çak:lepi: ayni fikirdeyim seninle tatlim
kızlar birde yanlışlıkla yemek yaparken falan bir damla yağ sıçrasa camdan onu arıtana kadar canım çıkıyor diyor. bir şey kurusa sert zeminde süngerle ovarsın ama bu cam çizilir diye çok fazla zorlayamıyorsunda diyor. sonra o bulanıklığı arıt arıtabilirsen...
vallahi benden dimesiii
Arsimacim neden tatlim iyi degilsin... Günündemi degilsin yoksa kötü birseylermi oldu anlatmak istermisin?
mersiglcnn gayt guzel bence sandelyenmutfagına uyuyorsa rengiii
yollarım ama beğenirmisin bilmiyorum:jeyyar:kızlar bana beğendiğiniz topuz modeli varsa yollarmısınız ister özelden ister genelden
ay ya cok heycanlı kızlar ben bıan gecmsıe donuyom 2-3 ay onceye
telaşlar alınan cıcıler hepsı ayrı telaş
evını duzuyorsun
tuler halılar gelınlk saç başşş
amanınnnnn
mobılyalr valal hepsi çok zevkli yaaaa
Kızlar , benim düğünüm ekim ayında olucak inşallah. Ve gündüz düğünü olucak saat 1 ie 5 arası.düğünden sonrada arkadaşlarımızla yemeğe gidicez yani arkadaşlarla ufak bir kutlama gibi bi şi olucak.
Hiç gündüz düğünü yapan yada düğünü gündüz olacak varmı aranızda ?
herkes msn ve faceye kaçtı kanımca
kızlarrrrrrrrrr
evettt cnmm yanlıs yazmısımmm..çook güzel şeyler varrr yaabirev deıl o biev cnm doğru mu
Glcnn kzı yok gulmuyom anlıyom sızı
nhl cokkkk guzel seyler var ama hepsİde cokkk pahalı
kızlar bu english home dan aldıklarınız normallerine göre dahamı pahalı fiyatları nasıl?
kaydirigubbakcemile3
yollarım ama beğenirmisin bilmiyorum:jeyyar:
[/B]
Kızlar , benim düğünüm ekim ayında olucak inşallah. Ve gündüz düğünü olucak saat 1 ie 5 arası.düğünden sonrada arkadaşlarımızla yemeğe gidicez yani arkadaşlarla ufak bir kutlama gibi bi şi olucak.
Hiç gündüz düğünü yapan yada düğünü gündüz olacak varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?