Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandilin ve hayatım nerde bugün acaba :uhm: Burcunun nerde olduğu belli zaten kaydirigubbakcemile3
yettim geldim beeeeen kaydirigubbakcemile2

Hayatım, yatak odası inşallh kusursuz olmuştur içine sinmiştir canım.
Bizimde haftasonu geldi, tahmin ettiğimizden büyük çıktılar ama yine ufak aksaklıklar çıkmadı değil alıştım artık
Buarada koltuklara bakcaktınız, hallettinizmi bakim?

sinaycım, listelediklerini aldınmı bakiyim dur.
Bence fritozler hem anlattığın gibi zararlı hemde zamanla kullanılmayıp rafa kaldırılıyor. Bence kızartma tenceresi almak daha uygun.
Aaa şimdi abajurunu gördüm annenin fiskosunada yakışmış
Mandal sepetin çok ama çok tatlı. Bende görmüştümde bunlar nerde kullanılır diyordum :):) Hasır sepetinide almışsın oooh.
mandılın sen hepsini söle ya:)
özellıkle o kaseye bayıldım nerden alduın hemen bu akşam gıdım:)
tamam canım du yazıyım aklımdakileri
Tuzluk, yağdanlık, süzgeç, kaşıklık, kırmızı serwis tabak sosyete pazarından,
Kırmızı kaseyi; optimumdaki züccaciyeden,
Termosu mudo dan,
Süzgeci, kızılaydaki alp züccaciyeden,
günlük şekerlik gimsa marketten,
minicik mutfak saatini kırtasiyeden,
AMİN canım beniiim inşallh hepimize cicilerimizi kullanmak nasip olur.
burcum özgem, gözünaydın kuşum nişanlıcınla birlikte gezmelere provalara gitmişsin oooh hremde daha 15 gün burdaymış kocişin. Canım beniiim inşallh dolu dolu hep beraber geçirirzsiniz ama unutma bizleride buarada yerimseniben
kıss çanakkalede ne işin var bakim, gezmeleremi gitcen yoksam?

canım betam sağol şekerim.
Canım sen dawet edersinde gelmezmiyim ben, kırmızı oturma odanınzda oturup gitmeyen misafir oluveririrm vallhi. Zati şimdi ne güzeldir izmir, ahh ahh :1rolleyes:
Buarada sandalyesiz minderlerinizi güle güle kullanın canımsım şutarafagitti
Masa örtüsüde şık bişiymiş .

Mandilin inanmıyorum sana yaaa herbişeyi kırmızı arayıp buluyon. Vala hepsi süper iyi günlerde kullan Şeniz

sulfatım üzülme ama yaaa benneyaptımki
daha 2 ayın var, bi gelinlikçiyle anlaşsan dikilse beğenmesen bile yine vaktin kalır canım benim. İnanma sen gelinlikçilere, panik yaptırıp müşteri tavlıyorlar.
Model seçmek ne kadar zor hepimiz biliyoruz canım benim ama malesef hepimizxde mükemmelliyetçiyiz biraz kusursuzu istemek zor canım. Bu yüzden canını sıkma hallolur herşey tımam mı ? Şeniz Şeniz
Para sıkıntısı olayına hiiiç girmiyorum, zor işler ama katlanılır. Birazcık beklentilerimizi azaltırsak ya da ertelersek üzülmeyiz canım ben öyle yapmaya çalışıyorum ne biliyim. Şeniz
mandilinim aldıkların kırmızılar ve süperler ii günlerde kullan
GÖRUMCEM ya ben dun gece gördum senın kırmızılarını ya:asigim:
hepsını ı gunlerde kullan
aldıklarının bı çoğunu ben japon pazarında gördm aklıma sen gelmıştın
Mandilin çok güzel herşeyin kıpkırmızı oldu maşallah çok uyumlu güle güle kullan inşallah tatlicım

a.s. teşekkür ederim böcüğüm, parpalm, roselin

günaydın kızlarrr

sülfat ve mandilin siz beni iflas ettireceksiniz. bayıldım hepsine.

herkes aldıklarını güle güle kullansın a.s.

perim sağol tatlım, daha cicileri senin olsun inşallh Şeniz

abbow bu ne hepsi kırmızı
valla hepsini öyle tutturman mükemmel
benim mutfakta gökkuşağı gibi olacak
iyi günlerde kullan mandilinim
teşekkür ederim canımcım.
arsimam balım boşwer nişanlını, düğün günü ağzı açık sana hayran hayran bakmaktan başka bişi yapamıcak. Hem düğünde görmeside gizemli güzel olur.
Buarada perdelerini halletmişsin, üstünden yük kalkmış. En zoru perde seçimiydi ohhh.
bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki

hadi hayırlı uğurlu olsun ama fotonu kaçırdım ben senağlama senağlama

Şeniz canım ellerine sağlık maşallh hamarat arkidişim.
güle güle kullan.
ütüm

çay bardaklarım 12 kişilik aldım..

yeni cicilerini güle güle kullan başıyazmalı, çay bardakların ve kaselerin rengarenk çok sewimli.

selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3

çook kullanışlı bunlar buketim, güle güle kullan.
Mandal sepetinide gördüm bende aliyim barim.

hoşgeldin arkadaşım a.s.

Nehir21, sende iyi günlerde kullan çeyizlerini.

Azracım eşyaların çooook yakışmış salonuna accayip lüküs zeeeeengin görünüyor vallhi.

Aime21, canım ben hiç görmemiştim haş. Patitis soyacağını. Tombik patitislerde kullan :)

Arsimacim neden tatlim iyi degilsin... Günündemi degilsin yoksa kötü birseylermi oldu anlatmak istermisin?

acık acık yazmak istemiyorum

sağol canım
evet zor bi işti ama gittiğim yer o kadar işin ehli biyerdi ki hiç zorlanmadım :)
onca gezdiğim perdeci arasında 10 yıldız veriyorum buraya :)
yatak odası perdemi görsen inci gibi

morçilek, canım sıhhıye köprüsünün oraya kurulan pazarının benzeri eryamana da kuruluyor. Oraya gidiyorum ben.

mandilinim çanakkalede aşkımın en samimi arkadaşlarından birinin düğünü var. birlikte gitmeyi planlıyoruz önümüzdeki hafta sonuu....:)))

Allah korusun be ne bekarı sen evli saylırsın artık :1hug: ınşallah herşey biraz stres ve sıkıntıya rağmen mutlu bitecek Şeniz Nasıl masaymış o öyle yaaa hem cam hem açılır ben de bir bakayım masalara en son karar vercem. Kuzenimde de var cam ama hiç sormadım nasıl kullanımı diye. Zaten günlük hep üstünde bi örtü var misafir gelince kaldırıyor. Ondan pek sorun olmuyordur :roflol:

Evet canım zaten artık gelinlikçilerin yalancı olduğunu düşünüyorum. Dün arkadaşımla konuştum istanbuldan o da 2007 4 ağustosta evlenmişti. ızmirde dikildiği gelinliği yaa bana da hep aynı şeyleri söylediler inanma sen onlara 1.5 ay fazlasıyla yetiyor bile dedi. Zaten 15 gün önce de teslim almış. Yani dikim süresi 1 ay sürmüş. Bakalım artık cuma randevularım var yarın olcaktı ama olmadı. Umarım cuma gönlüme göre bişey bulurum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…