yettim geldim beeeeen kaydirigubbakcemile2Mandilin ve hayatım nerde bugün acaba :uhm: Burcunun nerde olduğu belli zaten kaydirigubbakcemile3
tamam canım du yazıyım aklımdakilerimandılın sen hepsini söle ya:)
özellıkle o kaseye bayıldım nerden alduın hemen bu akşam gıdım:)
AMİN canım beniiim inşallh hepimize cicilerimizi kullanmak nasip olur.Mandilinim yine kırmızıları döktürmüsün balım kaydirigubbakcemile3
allah bunların hepsini can sağlığıyla kullanmak nasip etsin... Şeniz
Kızlarrr bu arada az önce gelinlikçi aradı :1rolleyes:
yarın ilk provaya çağırdı ve ben böyle gelinlikçiye nişanlısıyla gidenlere görüş özeniyordum. tamam benim dikilecek yeri biz belirlemiş olabiliriz ama gelin görün ki ilk provaya aşkımda yetişiyor :asigim: yarın birlikte gidicez çok mutluyum :sm_cool:
Mandilinimm portakalım inanmıyorum sana yaa kaydirigubbakcemile3
Yine kırmızılı almışın herşeyi yerimseniben Mandilin sen bizim eve gelsen en çok oturma odamıza hasta olursun benim babam gibi kırmızıyı çok seviyorsun kaydirigubbakcemile3
Bizim oturma odamızda halımıza kadar kırmızı kaydirigubbakcemile3
Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
Mandilin inanmıyorum sana yaaa herbişeyi kırmızı arayıp buluyon. Vala hepsi süper iyi günlerde kullan Şeniz
mandilinim aldıkların kırmızılar ve süperler ii günlerde kullan
GÖRUMCEM ya ben dun gece gördum senın kırmızılarını ya:asigim:
hepsını ı gunlerde kullan
aldıklarının bı çoğunu ben japon pazarında gördm aklıma sen gelmıştın
Mandilin çok güzel herşeyin kıpkırmızı oldu maşallah çok uyumlu güle güle kullan inşallah tatlicım
günaydın kızlarrr
sülfat ve mandilin siz beni iflas ettireceksiniz. bayıldım hepsine.
herkes aldıklarını güle güle kullansın a.s.
teşekkür ederim canımcım.abbow bu ne hepsi kırmızı
valla hepsini öyle tutturman mükemmel
benim mutfakta gökkuşağı gibi olacak
iyi günlerde kullan mandilinim
bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki
bunlar kurabiye kalıplarım şemsiye, bisiklet, araba vs. çeşit çeşit. Renkli kurabiyeler yapmak istiyorum tabi becerebilirsem -tatlicadiarzu-
fiskos olarak örmeye başladığım ama çabucak bıktığım ve bu suretle çaydanlık örtüsüne dönüşen dantel
ütüm
çay bardaklarım 12 kişilik aldım..
selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hepinize merhabalar ben de hamilelik belirtileri bölümüne takılıyorum topikte ama evlenmeden önce tam bir çeyiz manyağıydım diyebilirim :))))))) dün bazı arkadaşların çeyizlerini gördüm çok hoşuma gitti artık bende ara sıra gelirim kabul ederseniz. Allah hepinize hayırlı eşler, evler, işler ve evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn canımm :Saruboceq: Güzel dileklerin için tşk ederim Şeniz
Yaa niye bulamıyonuz yaa senağlama en baştaki benim :uhm:
Arsimacim neden tatlim iyi degilsin... Günündemi degilsin yoksa kötü birseylermi oldu anlatmak istermisin?
teşekkür ederim canımcım.
arsimam balım boşwer nişanlını, düğün günü ağzı açık sana hayran hayran bakmaktan başka bişi yapamıcak. Hem düğünde görmeside gizemli güzel olur.
Buarada perdelerini halletmişsin, üstünden yük kalkmış. En zoru perde seçimiydi ohhh.
Bugün ben herşeyi ters anlıyorumm kaydirigubbakcemile3 İyi değilimmDalga geçtim kız bilmem mi :roflol::roflol::roflol:
tatlım sen benı bul ekle olmasmı bnde resım yok ısmım yasıyo
Saol azracımm a.s.eurobetacim cok kullanisli modern bir masa secmissiniz canım güle güle kullan canımm
GLSN.tubilik ekledim kizlar sizi :1hug:
Bugün ben herşeyi ters anlıyorumm kaydirigubbakcemile3 İyi değilimm
sadece isim mi :uhm:
darlandım senağlama
galiba öyle sulfatım
senin yine şansın bana göre daha iyi
benim durum vahim acaba seneyede bu topicte bekar olarak dolanırmıyım :uhm:
bende biyerde cam gördüm vuruldum bunu alıcam kesin dedim amaaaa iz olayı beni düşündürüyor
normalde dikdörtgen bi masa ama camlar acılıyor ve elips oluyordu süperrrrrrrrrr
yettim geldim beeeeen kaydirigubbakcemile2
sulfatım üzülme ama yaaa benneyaptımki
daha 2 ayın var, bi gelinlikçiyle anlaşsan dikilse beğenmesen bile yine vaktin kalır canım benim. ınanma sen gelinlikçilere, panik yaptırıp müşteri tavlıyorlar.
Model seçmek ne kadar zor hepimiz biliyoruz canım benim ama malesef hepimizxde mükemmelliyetçiyiz biraz kusursuzu istemek zor canım. Bu yüzden canını sıkma hallolur herşey tımam mı ? Şeniz Şeniz
Para sıkıntısı olayına hiiiç girmiyorum, zor işler ama katlanılır. Birazcık beklentilerimizi azaltırsak ya da ertelersek üzülmeyiz canım ben öyle yapmaya çalışıyorum ne biliyim. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?