kızlar banada özelden yazın msnleri ben eklerim akşama
ya özel msaj atamıorum 287 sn bekle diooatabilen varsa banada özelden yazsın msn adresiniii
Allah korusun be ne bekarı sen evli saylırsın artık :1hug: İnşallah herşey biraz stres ve sıkıntıya rağmen mutlu bitecek Şeniz Nasıl masaymış o öyle yaaa hem cam hem açılır ben de bir bakayım masalara en son karar vercem. Kuzenimde de var cam ama hiç sormadım nasıl kullanımı diye. Zaten günlük hep üstünde bi örtü var misafir gelince kaldırıyor. Ondan pek sorun olmuyordur :roflol:
sağol canım
evet zor bi işti ama gittiğim yer o kadar işin ehli biyerdi ki hiç zorlanmadım :)
onca gezdiğim perdeci arasında 10 yıldız veriyorum buraya :)
yatak odası perdemi görsen inci gibi
mandilinim çanakkalede aşkımın en samimi arkadaşlarından birinin düğünü var. birlikte gitmeyi planlıyoruz önümüzdeki hafta sonuu....:)))
bugünkileri bilmiyorsun benim umudum kalmadı
bende üstünde örtü olur diye düşünüyorum
ee ymek yerkende servis örtüsü serilir
sorun olmaz kanımca
ama mesela ben hamur işi yaparken masada yoğurup şekillendirirm o sorun olarmi ki
canım inşallh görürüz cici perdeleriini kaydirigubbakcemile2
eminim çok yahşi bişeydir.
kızlar bana beğendiğiniz topuz modeli varsa yollarmısınız ister özelden ister genelden
Yeni gelişmeler oldu galiba :uhm: Hamur işinde de örtü filan sorun olmaz bence. Ben son kararı aldığım gün veririm artık kaydirigubbakcemile3
buket ekeldm ben ama aksam yokumm
azra senıde ekledım
gamze sanda yazıyom ozelden ozaman
kızlar ateşim 37.3 şuanda hamile kalınca vücud ısısı düşmüomuş 4 5 gündür 37den hiç inmedi normalde benim ateşim 36.2 dir ne oluooo yaaa bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?