Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima dore yapmalısın bence cnm..şimdi kahve toprak bunlar mat renkler..bitane şöle canlı bi renk olsunki açsın

:teselli:
peki neden uzun süredir bizim yanımıza gelmiyorsun :dilcikar: geçti dimi artık hep gelcen

yok canim ondan degil,

birincisi fazla vaktim olmuyor, calisiyorum, aksamlarida bebek bakiyorum
ikincisi ben yüzde yüz ceyiz alisverislerine baslamadim, evlenmeme bir iki sene var benim daha :çok üzgünüm:

buraya geldikce, sizin aldiginiz güzel seyleri görüncede bir tuhaf oluyorum senağlama

Arsimacim mobilyalarinin resmi varmi tatlim varsa eklersen bakırmı doremi daha net yorum yapilabilir

Mandilin kız o ne saç öyle insan taşırken yorulur. Ayyy fena oldum -tatlicadiarzu-

bunlara da bakk cnmm

Eklentiler

• $2008_GelinTopuzu_Modelleri1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $15804965.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 14
  • $gelin_basi_modelleri_111.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 17
mandilin işde aadığım model buuuuuuuuuuuuuu...artık başka model düşünemem...bak görüyomuusn keşke önceden bulsaydın dimples tubiş... düğünde yaptırırlardıkaydirigubbakcemile3

mandilin çok güzelmiş cnm dikkat et arkandakilerin gözü neyin çıkmasınn

takı merasiminde benim takım için diceklerki
gelinin KK arkadaşından 1 adet vinçç
o akşam için sana en uygun hediye budur yoksa nası taşıcan o saçı delikafadulden

mandilin işde aadığım model buuuuuuuuuuuuuu...artık başka model düşünemem...bak görüyomuusn keşke önceden bulsaydın dimples tubiş... düğünde yaptırırlardıkaydirigubbakcemile3

Mandilin kız o ne saç öyle insan taşırken yorulur. Ayyy fena oldum -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
artist gibin olurum ama damadında sönük kalmaması lazım tabi onada hawai bi model bulmalıyım artık kaydirigubbakcemile2

anladım canım
bende geçen yıl senin gibiydim
hani insan takılmak istiyor ama kendi vakti aklına gelince üzülüyor
neyse dertlenme herşeyin hayırlısı vakit geçecek elbet bi bakcan senin düğün zamanı gelmiş :)

Arsimacim mobilyalarinin resmi varmi tatlim varsa eklersen bakırmı doremi daha net yorum yapilabilir

albümümde var kuzum
ama koltuk rengim yok

cnm bak buda hos geldıı gozumeee yardımcı olduysamm ne mutlu bana cnm buldukca atarımmm bakarsın sekerımm:1hug:

Eklentiler

• $gelin_basi_.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 14
mandalın bayıldım ne kadr zevklısın bıde kırmızıya boyatsan tam dıkkat cekıcı olursun

Arsimacim baktim mobilyalarin cok güzeller gule gule kullanirsin insallah canım benim. Yemek odasina baktim cok donuk gelmedi bana. Dore olursa sanki ayni tonlarda kalicak mobilyalarinin bambu cizgileriyle. Ama bakir olursa daha koyu olup kontrast olusturucak ama bakir derken icinde pirilti olan boyle canli bisey secmelisin diye dusundum gozumde oyle canlandi birden tatlim

kıs böcük bak bu aklıma gelmemişti, ewiiit kırmızıda yakışır :)

du gamzem bide damat beye bulcam .

bu da begendıgımm gelınlıkkk sizce nasılllyerimseniben

Eklentiler

• $231_b1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 17
arsima, daha önce lame mi dore mi oylamasında lame demiştim.
şimdide bakırııı hiiiiiç düşünme dore olsun derim.

sulfat ne güzelmiş havlular 2.sinin işi çok güzel 1.side çok hoşş
nihal saol kuşumm
sende benim gibi kırık beyaz sevionn sanırım bu gelinlikte çok güzel ama üstü bana açık eccük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…