Pıtırcıkk :jeyyar: Çok güzelmiş :jeyyar:
betacım sımdı ekledım senı msneye
kıslar yaa bana bi akıl verin nolur :1no2: ben yemek takımı alıcam ama kütahya mı olsun karaca mı karar veremedim..ya da önerebilceğiniz başka bi marka varsa..çeyiz seti olarak mı alsam yoksa ayrı ayrı yerlerden mi alsam ona da karar veremedim -tatlicadiarzu-
delikafadulden
ben galipa hiçbişeye karar verememişim senaglama
kıslar yaa bana bi akıl verin nolur :1no2: ben yemek takımı alıcam ama kütahya mı olsun karaca mı karar veremedim..ya da önerebilceğiniz başka bi marka varsa..çeyiz seti olarak mı alsam yoksa ayrı ayrı yerlerden mi alsam ona da karar veremedim -tatlicadiarzu-
delikafadulden
süperr:jeyyar:
betacım sımdı ekledım senı msneye
Hemşom çok güzel olmuşlar yapanların ellerine kollarına sağlık.
2.cinin modelini aldım haberin olsun keşke dikiş bölümünden çekseymişin uç kısmını çözemedim :uhm:
Kütahyaa al bence yerimseniben
Canım sen bu dediğin markalarda model beğendin mi? Yanii ben de daha 10 gün önce alabildim kararsızlığım yüzünden. Hiç bişeyi beğenemedim taa ki bernardodan aldığım takımı görünceye dek
kızlarr bunu aldım nasıl:)
Şimdi düşündümm dore daha güzel durur yerimseniben
:1shok: fiyatıı ne yaa :1shok: bben bu paraya evimin komple aksesuarlarını alırım kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
bende toparlanayım kızlar
keyfim biraz yerine geldi
bi gelişme yok ama en azından nişanlım bana şevkatli davrandı :roflol:
o baştan böyle yapsaydı buk adar üzülmezdim zati
delikafadulden
delikafadulden
Tamam hemşomm ŞenizCanım bu örneği biri daha benden istediği için ayrıntılı bir sürü fotoğraf çektim. Sana msn de gönderirim, ona da gönderdim öyle çıkarmış örneği kaydirigubbakcemile3
betacm bende aslında kütahyadan yanayım ama tam karar veremedim..birde bugun karacanın çinden gelen malzemeler kullandıgını öğrendim..dogru mu bilemiyorum ama :1shok:
begendiğim model var aslında..bernardoya baktım dün işin kötü yanı çeyiz kampanyası dün sona eriyodu geç kalmısım :1no2:
Yaaa ben de çelik tencere takımını ve misafir için büyük çaydanlık korkmazdan alıcam. Alan, veya çevresinde korkmaz kullanan varmı? İyi midir acaba :uhm:
Yaaa ben de çelik tencere takımını ve misafir için büyük çaydanlık korkmazdan alıcam. Alan, veya çevresinde korkmaz kullanan varmı? İyi midir acaba :uhm:
süperr:jeyyar:
ayy ben hala snei ekleyemiyorum snein eklemende gelmediidelikafadulden
vışşşşş
:roflol::roflol::roflol:
günlük alacağın takımı öyle kampanya ile al
misafir için olanı bernardo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?