Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıslar yaa bana bi akıl verin nolur :1no2: ben yemek takımı alıcam ama kütahya mı olsun karaca mı karar veremedim..ya da önerebilceğiniz başka bi marka varsa..çeyiz seti olarak mı alsam yoksa ayrı ayrı yerlerden mi alsam ona da karar veremedim -tatlicadiarzu-
delikafadulden
ben galipa hiçbişeye karar verememişim senaglama

Kütahyaa al bence yerimseniben

Canım sen bu dediğin markalarda model beğendin mi? Yanii ben de daha 10 gün önce alabildim kararsızlığım yüzünden. Hiç bişeyi beğenemedim taa ki bernardodan aldığım takımı görünceye dek

Hemşom çok güzel olmuşlar yapanların ellerine kollarına sağlık.
2.cinin modelini aldım haberin olsun keşke dikiş bölümünden çekseymişin uç kısmını çözemedim :uhm:

Canım bu örneği biri daha benden istediği için ayrıntılı bir sürü fotoğraf çektim. Sana msn de gönderirim, ona da gönderdim öyle çıkarmış örneği kaydirigubbakcemile3

Kütahyaa al bence yerimseniben

betacm bende aslında kütahyadan yanayım ama tam karar veremedim..birde bugun karacanın çinden gelen malzemeler kullandıgını öğrendim..dogru mu bilemiyorum ama :1shok:

Canım sen bu dediğin markalarda model beğendin mi? Yanii ben de daha 10 gün önce alabildim kararsızlığım yüzünden. Hiç bişeyi beğenemedim taa ki bernardodan aldığım takımı görünceye dek

begendiğim model var aslında..bernardoya baktım dün işin kötü yanı çeyiz kampanyası dün sona eriyodu geç kalmısım :1no2:

kızlarr bunu aldım nasıl:)

vışşşşş

Şimdi düşündümm dore daha güzel durur yerimseniben

:1shok: fiyatıı ne yaa :1shok: bben bu paraya evimin komple aksesuarlarını alırım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

günlük alacağın takımı öyle kampanya ile al
misafir için olanı bernardo tavsiye ederim

bende toparlanayım kızlar
keyfim biraz yerine geldi
bi gelişme yok ama en azından nişanlım bana şevkatli davrandı :roflol:
o baştan böyle yapsaydı buk adar üzülmezdim zati

Yaaa ben de çelik tencere takımını ve misafir için büyük çaydanlık korkmazdan alıcam. Alan, veya çevresinde korkmaz kullanan varmı? ıyi midir acaba :uhm:

Annem yıllar önce Güral almış. Kendimde ekteki takımı aldım
Kızlar bu takıma siyah supla olur dimiiiii

kutahya :1closedeyes:

Canım bu örneği biri daha benden istediği için ayrıntılı bir sürü fotoğraf çektim. Sana msn de gönderirim, ona da gönderdim öyle çıkarmış örneği kaydirigubbakcemile3
Tamam hemşomm Şeniz

Evet doğruymuş canm :1ninca: Kütahya porseleninn yeni modelleri çok güzel hemde alt servis tabakları büyük suplaya bile gerek yok yerimseniben Bernardonun yemek takımlarıda güzel yerimseniben

Yaaa ben de çelik tencere takımını ve misafir için büyük çaydanlık korkmazdan alıcam. Alan, veya çevresinde korkmaz kullanan varmı? İyi midir acaba :uhm:

Beenn varıımmmm sulfat benim çelik tencere setim korkmaz valla daha kullanmadım ama gayet geniş bir tencere ailesi cezvesi,düdüklüsü,çaydanlığı,tavası,dedesi,nenesi her bişiciği var diye almıştım :roflol::roflol:

Yaaa ben de çelik tencere takımını ve misafir için büyük çaydanlık korkmazdan alıcam. Alan, veya çevresinde korkmaz kullanan varmı? İyi midir acaba :uhm:

çok guvendığım ıcın ben aldım tencere setım korkmaz caydanlıkta korkmaz olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…