Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu dorenin az bakırlıları var çok tatlı ama heryerde yok ondan
biyerde buldum oda tam takım deil

ellerine sağlık

bu da begendıgımm gelınlıkkk sizce nasılllyerimseniben

altı çok basit daha güzel olabilir

arsima, daha önce lame mi dore mi oylamasında lame demiştim.
şimdide bakırııı hiiiiiç düşünme dore olsun derim.

o zaman mobilyam abanozdu :)

Sulfatcim cok güzeller anneciginin emegine saglik kuzeninde hamaratmis masallah o buncuklari nasil isliyolar oyle dantele alkisalkisalkis

sulfat ılkını cok beğendım yapanların ellerıne sağlık

lhnzdly yahu senın avatar mı tuhaf benım gözum mu bozuk

Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
blks, Arsima, azra3434, bembeyazsiyah, bktbb, brcncvk86, DarkAngel, dimples, eccu, esmy+, Eudorabeta+, Gasoline, kelebek54, lhnzdly, melahatt, mervebu, morçilek, offff, oktar, parpalm, p_nr, sinay21, sulfat, tobi, uğur böcüğü, _AnemoN_, _HaYaTiM_, şeker-leblebi
alkisalkisalkis

ust model olarak cok begendımm sade olsun ıstıyorumm zaten begenıyorum sadece cnm evlencegım zaman o gelınlık olmaz kesınnn...buketcım rıca ederımm cnmmcım

sulfat ne güzelmiş havlular 2.sinin işi çok güzel 1.side çok hoşş

ellerine sağlık

Sulfatcim cok güzeller anneciginin emegine saglik kuzeninde hamaratmis masallah o buncuklari nasil isliyolar oyle dantele alkisalkisalkis

sulfatcım ıkı havluda bırbırınden gusel yapanların emegıne saglık

sulfat ılkını cok beğendım yapanların ellerıne sağlık

Teşekkür ederim kızlar. Sağolsunlar herkes bi yandan bişey yapıyor hihoyyyt Azracım vala ben de bilmiyom boncukları nasıl yaptıklarını :uhm:

betacım hepsi çok güzel tatlım çelik süzgeçlerimiz aynı güle güle kullanalımkaydirigubbakcemile5

Yaw hemşom ben seni face de göremedim ki :uhm:

beta bende alıcam o çelik süzgecten ama dikkat et altı fayansı çiziomuş diolar çok sürttürme
Benim mutfak tezgahım granit bişe olmaz heralde :uhm: Ama uyarın için saol kuzummŞeniz
acılabilir cam masa örneği

Daha neler görücezz :1shok:
kızlar bu english home dan aldıklarınız normallerine göre dahamı pahalı fiyatları nasıl?
ben ykmden aldım indirime girmişti.27 TLye geldi yerimseniben
güle güle kullan canımm.. a.s.

msn de çoklu konuşma süper fikir a.s
Saol minikimm a.s.
Şimdi düşündümm dore daha güzel durur yerimseniben
ayy şuna bakın

deniz kızı meyvelik 1.050,00 TL
:1shok: fiyatıı ne yaa :1shok: bben bu paraya evimin komple aksesuarlarını alırım kaydirigubbakcemile3
bende buldum saç madelimi böyle yaptırcam , çok hawalı. bakan bidaha bakıcak :)

Bune yaa saçmıı :1shok: Maşallah kaç kilo saç kullanmışlar kaydirigubbakcemile3

sulfat havlusların cok cıcıymısss

Şeniz

sulfat, benim dantelle pek aram olmamasına rağmen ilki çok hoşuma gitti, çok tatlı olmuş, anneciğinin ellerine sağlık sen de güle güle kullan :teytey:

Benim de dantelle aram yok ama yapıyolar işte kaydirigubbakcemile3 Bunları ben de sevdim. Teşekkür ederim canım a.s.

böcükcüm orda bı ben bı askım var o yuzden ole duruyyooo
sulfat havlularını gule gule kullan cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…