bu da begendıgımm gelınlıkkk sizce nasılllyerimseniben
Arsimacim baktim mobilyalarin cok güzeller gule gule kullanirsin insallah canım benim. Yemek odasina baktim cok donuk gelmedi bana. Dore olursa sanki ayni tonlarda kalicak mobilyalarinin bambu cizgileriyle. Ama bakir olursa daha koyu olup kontrast olusturucak ama bakir derken icinde pirilti olan boyle canli bisey secmelisin diye dusundum gozumde oyle canlandi birden tatlim
Annem ördü
bu da begendıgımm gelınlıkkk sizce nasılllyerimseniben
arsima, daha önce lame mi dore mi oylamasında lame demiştim.
şimdide bakırııı hiiiiiç düşünme dore olsun derim.
sulfat, benim dantelle pek aram olmamasına rağmen ilki çok hoşuma gitti, çok tatlı olmuş, anneciğinin ellerine sağlık sen de güle güle kullan :teytey:Annem ördü
sulfat ne güzelmiş havlular 2.sinin işi çok güzel 1.side çok hoşş
ellerine sağlık
Sulfatcim cok güzeller anneciginin emegine saglik kuzeninde hamaratmis masallah o buncuklari nasil isliyolar oyle dantele alkisalkisalkis
sulfatcım ıkı havluda bırbırınden gusel yapanların emegıne saglık
sulfat ılkını cok beğendım yapanların ellerıne sağlık
sulfat ılkını cok beğendım yapanların ellerıne sağlık
lhnzdly yahu senın avatar mı tuhaf benım gözum mu bozuk
betacım hepsi çok güzel tatlım çelik süzgeçlerimiz aynı güle güle kullanalımkaydirigubbakcemile5
Yaw hemşom ben seni face de göremedim ki :uhm:
Benim mutfak tezgahım granit bişe olmaz heralde :uhm: Ama uyarın için saol kuzummŞenizbeta bende alıcam o çelik süzgecten ama dikkat et altı fayansı çiziomuş diolar çok sürttürme
Daha neler görücezz :1shok:acılabilir cam masa örneği
ben ykmden aldım indirime girmişti.27 TLye geldi yerimsenibenkızlar bu english home dan aldıklarınız normallerine göre dahamı pahalı fiyatları nasıl?
Saol minikimm a.s.güle güle kullan canımm.. a.s.
msn de çoklu konuşma süper fikir a.s
Şimdi düşündümm dore daha güzel durur yerimseniben:teselli:
peki neden uzun süredir bizim yanımıza gelmiyorsun :dilcikar: geçti dimi artık hep gelcen
kızlar benim mobilyalarım beyaz ve bambu
koltuklarım bej ve toprak
tüllerim kirli beyaz ve toprak
aksesuarlarım bakırmı olmalı doremi
:1shok: fiyatıı ne yaa :1shok: bben bu paraya evimin komple aksesuarlarını alırım kaydirigubbakcemile3ayy şuna bakın
deniz kızı meyvelik 1.050,00 TL
bende buldum saç madelimi böyle yaptırcam , çok hawalı. bakan bidaha bakıcak :)
sulfat havlusların cok cıcıymısss
sulfat, benim dantelle pek aram olmamasına rağmen ilki çok hoşuma gitti, çok tatlı olmuş, anneciğinin ellerine sağlık sen de güle güle kullan :teytey:
pıtırcık süpermişş :jeyyar:
pitircik oldukca gosterisli bisey güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?