Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

usttekı eteğın modelını bızım fırma yaptı bıze aıt alttakı dıjıtalden aldım
sızn ıcn gydım mvalla hala odam dayınık duruyo ınce corap gyseydım keske
ayrıca cok cıtı pıtığım kucucuk bı kızım yaa
bacaklarım kılo alsa daha guzel olcam

Fıstıkım benimmmmm Allah iyilerle karşılaşştırsın bu güzel böcümü canım benim.bu arada ben sana hediye alırım demissin sağol gülüm demen yeter eliaçık bacım benim

Böcük süper olmuş bak çıplak bacağına da giyfdiğinde daha da güzel olur ama,

Şu aşk olayıo ne canım güvenlikçiler ayakkabıcılar gidiosun maşallah...

iyi akşamlar herkesee ben geldim..

böcüüükk beyaz ayakkabı ve çantanı çok beğendimm gül güle giy :) bu arada maşallah her geçtiğin yerde hayranların oluyo :lepi:

ve ve vee msn işine giriyomuşsunuz sanırım.. msnde gruplar var, bi adres ayarlanıyo o adresi listenize ekliyosunuz, o sırada online olan kimler varsa listede onlarla konuşabiliyosunuz.. ben ilgilenirim diyen varsa eğer ben açar adresi birinize verebilirim..

yokk be arkadaşım ki,lon falan yerinde gayet iyisin alıyım deme sakın, bu arada 2. modele bittim gerçek güzelmiş ya

roselın amın cnm
valla sen yeterkı gel ya ben sana neler neler alırıım tatlım

pashmına saol cnm sorma nan olayı anlatcam ama burda olmas ya yerı deıl roselın gel topıce anlatım
ısteyen olursa sohbet bolumu 2009 sonbaharda evlencekelrın yerıındeyız

damla dıncer saol cnm evt bencede cok mını jeyar erkek cok etrafta mazallah

paprı cnm cok saol ama o grı beyaz ddeıl

Papi nasıl yani ben adrs istiyorum da kim alcak ben mi açayım orasını anlamadım???

böcüğüm ayakkabıların da ve çantan da çok güzelmiş.güle güle kullan canım.

su msn olayı nedr anlamadım ben.

Kızz böcükk o etek nee kaydirigubbakcemile3 Kız giyme böyle kaçırırlar seni bak

ahaha yaşlanıyorum galiba ben beyaz gördüm onları, neyse yorgunluğuma verin

neyse durun adres açayım ben sizede öyle daha kolay olur yorum yapmanız

da bunun için grileşmem dimi :uhm:

gelınce hepınıze cvp vercem
benım msn ısteyenelr ozelden yazsın cvp verım

roselın nan sende yok mu

Gizli gizli bakma öyle dicektim kaydirigubbakcemile3

Kendi evinizemi alacaksınız ? Nişanlım tv sehpasınıda yapmış güzel olmuşş hem yapmasıda çok kolay diyor yerimseniben

Evet canım kendi evimiz yani inş benimde evim olcak evlenince, aşkımın evi kredi ödüo hala ama evlenincede orda oturacağımız için bişeyler yaptırıoz alıoz yavaş yavaş bizde...

Son düzenleme:
group160079@groupsim.com grubumuz hazııırr bu adresi ekliyosunuz msnlerinize, konuşma penceresini açtığınız zaman activity panel uygulamasını başlatıyımmı diyo kabul ediyosunuz ve bu grubu kaydeden herkesi pencerenin yan kısmında görüyosunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…