Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Annem ördü

Bu da kuzenimden

Bu da yakından

canım havluların çok güzel allah hayırla kullandırsın inşallah... :1hug:

bu da begendıgımm gelınlıkkk sizce nasılllyerimseniben

tatlım gelinlik çok güzel.lakin bunları canlı görmek lazım. canlı bu kadar güzel durmayabiliyorlar.ben de bu tarz bi model beğenmiştim. beğendiğimin benzerini gördüm ve hoşuma gitmedi.canlı olarak görmeden karar verme derim tatlım a.s

Bunlarda dün ikeadan aldığımız
mutfak masamız ve sehpamız.
Akşam aşkımm üşenmemiş kurmuş Şeniz

Buda sehpamız

canım glsnüm benim yeni eşyaların ve çeyizlerin hayırlı olsun balam :1hug: bende mutfağımıza ahşap masa düşünüyorum ama yuvarlak katlanabilir bir model düşünüyorum inşallah aradığım gibi bulabilirim canım.masa örtün ve peçetelerinin bende gümüş rengini yaptırıyorum canım... güle güle kullanırız inşallah :1hug:

Ceyizleriminde bir kismini goturduk kucuk odaya yerlestirdik annemin evinde kipirdiycak yer kalmamisti :)

azracım canım mobilyaların ve çeyizlerin hayırlı olsun.salonun bembeyaz olmuş ne güzel gelenin içi açılır iyice alkisalkisalkis maaşallah çeyizlerini de götürmeye başlamışsın darısı bize inşallahh

kızlar bu da benim 1 haftada bitirdiğim örtüm oturma odamın mobilyası mürdüm tonlarında onun üzerine ördüm daha çokta tv izlerken üstümüze alma niyetiyle ördüm :) gece çektiğim için renkleri koyu çıkmış. normalde mürdüm-eflatun-pembe ve beyaz. ama mürdümler siyah gibi çıkmış gerekirse 2 ya da 4 parçaya bölüp ayrı ayrı da kullanmayı düşünüyorum. halıya sererken birazda esnetmişim kızlar kimi yeri geniş kimi yeri dar olmuş. aslında öyle değil hepsi 50 ilmekle örüldü :)

bu kaynanamdan hediye, dün aldık ev terliği niyetine, kaydirigubbakcemile2

balayı için haftasonu aldığım askılım ve minicik şortum :jeyyar:

pullu olanı mangonun outletini satan bi mağzadan aldım 15 TL, şortum mangodan 59 TL'cik :roflol:

bebeklere bayılıyorum, bu da gelin bebeğim, müzik kutusu gibi çok hoş bi müzik eşliğinde kendi etrafında dönüyo,ayy ne kadar meraklıymışım gelin olmaya hehehe, :dance:

evimin dekorasyonuna göre uygun bi yere koymayı planlıyorum, yatak odası olabilir salon olabilir bilmiyorum
fikri olan var mı?

bu da yeni evimde kullanmak üzere aldığım bikaç parça tokalarımsırnaşık şey

dün azra'nın mobilyalarını göremedim diye üzülmüştüm, müebbet sevdam alıntı yapınca bende gördüm,
çok hoş, beyaz ve kadifemsi kumaşlarla salon takımlarına bayılıyorum, gerçekten aisl duruyo,
hazır mobilya mı yaptırdınız mı canım?
güle güle kullanın

Günaydınnn güzellerr..
GLCN balayı için aldıkların çok hoş..özellikle pullu olana bayıldımmm..
azra mobilyaların harikaaaaaa..salonda öyle spot olunca ne kadar güzel duruyor yaa..bizde yok

Kızlar günaydınn...
sırf size yazamıyorum özlüyorum diye bu sabah yarım saat erken kalktım ve geçmişe göz attım. ama çok hızlı bir şekilde. :))))
hepiniziii çokkk öpüyorummm....

Günaydın hatunlar :)
Gülçin, bütün cicilerini güle güle kullan şekercim, özellikle pullu ve minicik olanı :))

Günaydınnn güzellerr..
GLCN balayı için aldıkların çok hoş..özellikle pullu olana bayıldımmm..
azra mobilyaların harikaaaaaa..salonda öyle spot olunca ne kadar güzel duruyor yaa..bizde yok

tsk ederim tatlım
senin düğün günün 4 Temmuz mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…