Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım canım birde burda karacadan alınan tencerenin çbk takımının karardıgını söyleyenlerde olmustu..bende senin dediğin gibi yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerek kaydirigubbakcemile3 kütahya alıcam :asigim:

kızlarr bildiğiniz ing kursu varmııı ama iyi egıtım verennn

dıltıme var bızm burda benn ona gtcem azbucuk bılıyomda eğıtım sart
ayırca arapcada öğrenmem lazım fırmam mısıra tasınmak uzere -tatlicadiarzu-

dıltıme var bızm burda benn ona gtcem azbucuk bılıyomda eğıtım sart
ayırca arapcada öğrenmem lazım fırmam mısıra tasınmak uzere -tatlicadiarzu-

inte lazım arapca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bnm arkadasım istanbul lisan merkezine gidio..sıfır ingilizcesi vardı şimdi orta seviyeye ulşatı..

bende istiyorumm ama uzak bana yaaa baska subelerı varmı cnm pekıı ya bu arada bocuk senın adın neeydı

canım cicilerini ii günlerde kullan
yaa ben bi kaç yerde sordum hepsi birbirinden farklı fiyatlar söyledi sen kaça aldın canım?? 260-270-300 dien var kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım a.s. Ben peşin 240 liraya aldım. Daha uygununu bulamadım

Nasıl çakmadıı :1shok:
azracım evin muhteşem olmuş canımRabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş..

kızlar dün mutfak masamız da halloldu:)
bunun kırmızısı

fınallerım basladı hıc calısasım yokk:uhm:

İyi günlerde kullan başıyazmalı yerimseniben

hemşommm alkisalkisalkis
Hani masa örtüsü arıyodun yaa english homeun masa örtüleri var çok güzel keten ykmde gördüm 38 TL civarlarında.

Birde özşanalda gördüm peçeteleriyle takm aklında olsun yerimseniben

Teşekkür ederim canım a.s. Ben peşin 240 liraya aldım. Daha uygununu bulamadım

anladım canım teşekkür ederim..fazla fark yokmus arada ama yine arastırım hazırlık döneminde herseye dikkat etmekte yarar var :enbuyukkk:

Ama hani şu dertsiz tasasız olanlardan istiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Leke filan tutmayanından. İyiki hatırlattın ya ben seninkini sorcaktım seninki o kumaştan mı annenin aldığı? Nerden almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…