Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaaa bende aldım gelinkaydirigubbakcemile3 yatak odama dekor yapıcam hehehe bu yıl kk modası olacak sanırım kaydirigubbakcemile5 güle güle kullanalım GLCNcım benimkini görmediysen sayfa 3371yerimseniben

Başıyazmalıkız mutfak masan hatta köşen diyim çok güzelmiş eminimki kırmızısı bi kat daha güzeldir güle güle kullan cnm
Nihal ne demek finallerim başladı çalışasım yok o okul bitmeden evlenmekte yok getirtme beni oraya kaydirigubbakcemile3
Komşu kız çantana bayıldımm az kokoş değilsinnn. bu arada sen resim falanmı koydun ben görmedim yaaa
Müebbet Sevdam kız sende az becerikli değilsin haa. güle güle kullan
cnmm
GLCNN cicilerin süpermişş güle güle giyy

m. sevdam cok hoş ellerıne sağlık

gulcnn hedıye guzelmış
şortunda msalahh aksam bende mını eteklı pozumu koydum buraya:jeyyar:
hepsını ı gunlerde kullan

bunu çok beğendim balayında giymek için nasıl sizce?fiyatı pahalı biraz 89 TL

komşu ayakkabımı mını etekle denedımde alıntı etmen pılıs

Son düzenleme:

m. sevdam cok hoş ellerıne sağlık

gulcnn hedıye guzelmış
şortunda msalahh aksam bende mını eteklı pozumu koydum buraya:jeyyar:
hepsını ı gunlerde kullan

tşk ediyorum canlarım

:lepi:
komşuu :jeyyar:
alttaki etek daha çok güzel durmuş o ayakkabılarla
seni güvenlikçi böle görmesin kapar gider

ya böcügüm bırak senin derdin ayakkabıyı değil, o muhtesem bacaklarını göstermek bize ben anladım,
ayakkabıyı değisik açılardan cekeceğine değisik mini etekler giymissin delikafadulden

:lepi:
komşuu :jeyyar:
alttaki etek daha çok güzel durmuş o ayakkabılarla
seni güvenlikçi böle görmesin kapar gider
bırak guvenlıkcıyı ayakkabıcı cocuk zorla elımı kart sıkıstrdı tel nosunu falan bıde demez mı ınş ayakkabı sıkar tekrar gelırsın dıe sırf denemem ıcın bı suru ayakanı getrdı zor kurtuldum elınden kaydirigubbakcemile3
senin bacaklarını yesinler :))) çıtır!

ya böcügüm bırak senin derdin ayakkabıyı değil, o muhtesem bacaklarını göstermek bize ben anladım,
ayakkabıyı değisik açılardan cekeceğine değisik mini etekler giymissin delikafadulden

yok valla öle olsa gıder kıslık corap gıyer mıyım :roflol:aceleden aksm kızlar dedı hatta burdan bırıydı sanırsam kot etekle cok guzel olur bende o an suprıs olsun dıe cektrdım yengeme oda masalahh göbuşumu cekmış:dilcikar:

günaydın kısslar
buketcim msn'nine eklemişsin kuzum tşk ederim a.s.
Adapazarında yaşıyordun değilmi cnmcım yanlış hatırlamıyorum umarım
eğer öyleyse seneye bende orda olucam inş. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…