Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa hani fiyat sormamışsınız ya ondan dedim..ya çok pahalı derseler..

canım ben epey araştırdım mobilyacıları en uygunu en iyisni arıyordum
benm nişanlım askere gitmeden önce bu sektördeydi eski patronu ben yapıcam dedi
ama bize bi fiyat vermiyor bakalım ne olacak :)

güveçte sucuklu kurufasülye yapıcammm bide pilav yaparımm

madem bnları yapacaktın niye soruyorsun :dilcikar:

msn mevzusu çıkaLı buraLar boşLandı bakıyorumda:1closedeyes:

ben buradayım terketmem buraları
msn çıktı mertlik bozuldu :roflol:

yemeğe gidiyorum ben kızlar

arsima o zaman şeyi sorayım sana..

bu resimdeki portmantonun aynısı eni 2 metre.boyu kapı hizasında olacak.yenicemeşe.
ne kadar tahmini tutması lazım?

kızlar selam dün geldim 100lerce sayfadan alıntı yaptım tam sonuna yaklaşmıştım sayfam yine kapandı. başka bişi açmaya çalıştığım zaman onu kapatıyor ama akıllanmadım hala aynı şeyi yapıyorum. ve bugün hayatta okuyamam hepsini zaten dün bitirene kadar akşam oldu.

bi tek hatırladıklarımı yazayım. beko eşyalar vardı güle güle kullan. azra'nın evini gördüm o ne ihtişamdı öyle canım ya :)

nişanlanan kimdi? ay valla koşturmaktan aklım durdu. hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin, Allah utandırmasın hiçbirimizi. ama nişan resmini kaçırdım ona üzüldüm.

burcu'nun kocişi gelmişti. bi arkadaşımızın nişanlısı askerden geliyodu. ( ya hatırlamıyom başka. başka önemli bi olay oldu mu kaçırdığım?

ha arsicimin morali bozuktu. Noldu canım ya? niye buraya girmek istemedin?

he böcüğün abisi internet bağlatmıştı. ay durdukça açılıyom galiba. hayırlı olsun kavga etme abinle sakın:)

Hayatm hepsı aklıdna nerdeyse cn
nısanlanan baberkoydu
brncvk bence ecın cokhoŞ olacak sanırm kendı evınızz

hayatım hoşgeldin, sen neler yaptın bakim anlat.
yatak odası gelicekti, güzel olmuştur inşlalh.
koltuk takımını baktınız mı?

aaa nerde bu millet bizi beğenmiyormusunuzda kaçtınız buralardann-tatlicadiarzu-

esmy çok sağol canım..senin evine bayıldım ben.evet kendi evimiz..inşallah öyle olacak..aksilikler çıkıyor ama bakalım düğüne kadar yetiştirebilcekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…