Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşgeldın hayatım

hayatım hoşgeldin, sen neler yaptın bakim anlat.
yatak odası gelicekti, güzel olmuştur inşlalh.
koltuk takımını baktınız mı?

HAYATIM mobilyaları naptınızzzzzzzzzzzzzz

Hayatım transa gectı gormuyor bİzİ kızzzz

hoşbulduk canlarhihoyyyt sigara içmeye inmiştim aşağı ondan yoktum

yatakodamız dün akşam geldi. 8'de gelceklerdi tam 10'da geldiler akşam. gece 1'de evdeydik. Çok güzel olmuş harika anlıcanız

koltukları da cumartesi günü aldık. içime sinen oldu. o da 19 mayıs'ta teslim edilcek inşallah

şimdi bi tek halım ve perdelerim kaldı. onları bi türlü beğenemiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

hadı bakalım hayyatım çogu gıtmıs azı kalmıs en kısa zamanda begenırsın halınla perdenı

Sinay mandal sepetini toka sepeti olarak kullanmak da hoş olur ,nerden aldın kuzum

tskler kaydirigubbakcemile3
Herkes nereye kaçtı yaaaa

teredıyoruz yavas yavas sanırım

bugun burası çok sakın

herkes msn de mi konusuyo yani ... ask olsun biz nolcaz süprizzzzz

ay ne biliyim cnm ya böle günde işi var sanki hava açık güneşli ama bi sıkıntı var içimdde...böle sanki boş boş oturmak yatmak istiyorum bi yandnda deli gibi gezmek istiyorum....depresyon belirtileriiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

damatlık falan hiç bişi almadım çünkü evlenemiyorumsenağlama
bunalımımın nedenini buldumsenağlama

kızlar şimdi düğünden önce eğlence yaptınız diyelim ve herkes aynı baskılı tshrtü giyincek üstüne yazı olarak ne yazkri olan yazdırırdınız fikri olan varmııı:uhm:
şöle hem esprili hemde evliliğe uygun

arsima o zaman şeyi sorayım sana..
bu resimdeki portmantonun aynısı eni 2 metre.boyu kapı hizasında olacak.yenicemeşe.
ne kadar tahmini tutması lazım?

kız ben ameleyim ne anlarım bu kaç para eder :)

ha arsicimin morali bozuktu. Noldu canım ya? niye buraya girmek istemedin?

canım çok sıkıldı hayatım kötü şeler oldu dahada bitmiş değil ya ama kendimi toparladım biraz

şimdi bi tek halım ve perdelerim kaldı. onları bi türlü beğenemiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

yatak odan gelmiş gözün aydın
perde bende secemiyordum ya bi tükkana gittim bu ka kolay perde secimi olamazdı kaydirigubbakcemile5
karar verdim bitek adamları eve götürüp ölçü aldırtcam ama ev yok :roflol:

gelinlikleri hep konusuyoruz da kızlar damatlıklar ne durumda?

biz aldık bi gün şans eseri

ayva resmi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…