kızlar şimdi düğünden önce eğlence yaptınız diyelim ve herkes aynı baskılı tshrtü giyincek üstüne yazı olarak ne yazkri olan yazdırırdınız fikri olan varmııı:uhm:
şöle hem esprili hemde evliliğe uygun
inşallah pınarcım ama sanki perdeler hiç olmacıkmış gibi geliyor :)))
dlei karı yaaasırnaşık şey
biz damatlığı 3 hafta önce aldık sararda bulduk
diyelimki soyadın evlendikten sonra kavak oldu Mrs. Kavak yazabilirsin
hımmm olabülü
şimdi biz 3 senenin arkasına evleniceğimiz için benim hep hayalimdir..düğünümden bir hafta önce bi mekanda ark kuzenler falan eğlenicez...ben böle mini bi gelinlik giycem ayağımda beyaz converse..damatta spor giyincek siyah keten pant siah pant..altına siyah converse..üstünede hani şu kendinden kravatlı tshırtler varya ondan giyincek...gelen tüm ark tshrt bastırcaz üstünde böle espriili bişi yazıcak herkes onu gyinck...yanii böyle hayal ediyorum ama çok mu abzürt olur -tatlicadiarzu-
kızlar içim çok sıkılıyor
böle patlıcam sanki
artık bişileri düşünmicem diyorum ama elimde değil
cumadan beri ağla ağla gözlerim şişti
kendimi büyük bi çıkmazda hissediyorum
hımmm olabülü
şimdi biz 3 senenin arkasına evleniceğimiz için benim hep hayalimdir..düğünümden bir hafta önce bi mekanda ark kuzenler falan eğlenicez...ben böle mini bi gelinlik giycem ayağımda beyaz converse..damatta spor giyincek siyah keten pant siah pant..altına siyah converse..üstünede hani şu kendinden kravatlı tshırtler varya ondan giyincek...gelen tüm ark tshrt bastırcaz üstünde böle espriili bişi yazıcak herkes onu gyinck...yanii böyle hayal ediyorum ama çok mu abzürt olur -tatlicadiarzu-
ayy kıyamam cnm ya bu aralar bende aynen öyleyim valla...ama normal evlenceksin bi stres var üstünde o ne olcak bu nasıl olcak vs vs..sen ne kadar düşünürsen düşün herşey olacağına varıyor cnm ya..eğer düşünerek bişiler harika olsaydı benimki olurdu:1no2:
hiç sıkma canını...bak düşün çok az zamanın kaldı..belki aksaklıklar oluyo ama kendine ait evin olcak bu garanti en azından..eşyaların senin istediğin şekilde alındı..bi çok şeyin tamam..mutlu ol..bekarlığın son zamnalrı gez dolaş ailnle vakit gçir her snaiyenin tadını çıkar:teselli:
soruna bastın kaldır ayağını
evim olmayacak evimiz gümbürtüye gitti gibi
kafayı yicem
yani benim bu halim öle evlilik stresi fln değil evle ilgili sıkıntı çıktı şuan evimiz yok gibi
net belli olmadığı için başka yer ekiraya bakamıyoruz
hadi baktık diyelim olmayınca hemen tuttuk ee biz eşyaları hep o eve göre yaptırdık senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?