Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gözün aydın pınarcım darısı başıma inşlh.:Saruboceq:

çifte mutluluk ve evden ayrılacağını bilmenin hüzünü :çok üzgünüm:

pıtırcık85; güle güle kullan şekerim.

bıoccımıydı ıstanbula gelcek gelın
atkÖy nerde kalıykı ya ben bılmıyom cnm ben

bİoccİmİydİ ıstanbula gelcek gelın
atkÖy nerde kalıykİ ya ben bılmıyom cnm ben

esmycim şakamı yapiyosun yahu ataköyü bilmiyomusun ciddensırnaşık şey sirinevlerin karsi kismi tatlim delikafadulden

Yatak ne kadar ki 1000 lira kar :1shok:

:a015: gereksiz para harcama

benim 2 eltim var. biri manyak öbürü şimdilik normal. o manyak olanı ben düğüne bile çaarmıyom. laf yapıcak seni sinir etceklerle görüşmicen en iyisi canım

Annem beni kandırdı yaa alışveriş dediği kendisineymiş bi sofrabezi aldı bana döndük senağlama Allahım yaa kopardın beni manyak elti :roflol:

o kadar güzel değişik modeller varki seçim yapmak çok zor tabiki bütçede dayanmıyor.

Keşke benim derdim de seçim yapmak olsa ben daha hiç beğenemedim :1no2:

Ohhh süper hadi hayırlısı olsun. İnşallah benim de içime sinen bişey çıkar :Saruboceq:

:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden

Amiiiin. Benimkilerle aram şimdilik çoooook iyi inşallah hep böyle devam eder.

:roflol::roflol::roflol:

Annem beni kandırdı yaa alışveriş dediği kendisineymiş bi sofrabezi aldı bana döndük senağlama Allahım yaa kopardın beni manyak elti :roflol:

sen de beni kopardın. sofrabezi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey annen bayağı iyi kandırmış :roflol:

bu arada sofrabezi deyince sofrabezi piknik örtüsü polemiği geldi aklıma. sen fotosunu koyma sinay iyi çiziyo sofrabezi resmi sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:
slm kizlar size bir tavsiye....

bu bicaklar harika, annemden biliyorum

bende gecenlerde 3 tane aldim bunlardan

internetden siparis verdim bir tanesi 2,50 euroya geldi.... yani 5 ytl ama gercekten cok kaliteliler.... markasi victorinox (isvicre mali)

:roflol:

kaydirigubbakcemile3

ankaralı kızlar bisey sorcam, tchibo'nun akköprüdeki yeri nerde kacıncı katta, eski taraftamı yeni taraftamı? oraya gidicemde aksam aksam onu aramayım, birde onu arıycam diye simdi olmadık magazalara kayar amacımdan sasarım

aimecim, o bıçaklar uçları tırtıklı elde kesme biçme yapmak için dimi?
birde nerden alabiliriz, bana yazarmısın özelden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…