HUHU YAĞLIKLARIMI KOYUOM:)
kız sen çıplak mı geziyosun işyerinde :roflol:
valla ailemle ve nişanlımla biraradaydım. babacım pasta yaptırmış çifte mutluluklar yazdırmış senağlama
hayırlı olsun canım
biz 14 Haziran'ı 3 Mart'ta almıştık canım.
arsi senin nikah dairede mi yoksa düğün yerindemi olcek
hihoyyyt
reklamcı resimler nerede
Alalh yardımcın olsun
:asigim:
20dk taze olacam senden
:roflol:
keşke seninkide burda olsaydı ben senin nikahına gelirdim sende benimkine :roflol:
kız sen çıplak mı geziyosun işyerinde :roflol:
Gözün aydın pınarcım darısı başıma inşlh.:Saruboceq:
bioccimiydi ıstanbula gelcek gelın
atköy nerde kalıyki ya ben bılmıyom cnm ben
saol tatlım az kaldı cuma gunude senın heycanını yasayacagıs burda
bİoccİmİydİ ıstanbula gelcek gelın
atkÖy nerde kalıykİ ya ben bılmıyom cnm ben
ben aldım henüz yatmadık nasıl bilmem ama
istikbalden aldık kadın bel ağrınız varsa tam ortopedik alın dedi
nişanlımda olduğu için öyle aldık
sonra kazık yedikmi yemedikmi diye öğrenmek isteyen nişanlım taçta sordu oda önerirken bel ağrınız yada rahatsızlığınız varsa tam ortopedik alın dedi
(kazık yememişiz 1000 tl kardaymışız)
:a015: gereksiz para harcama
benim 2 eltim var. biri manyak öbürü şimdilik normal. o manyak olanı ben düğüne bile çaarmıyom. laf yapıcak seni sinir etceklerle görüşmicen en iyisi canım
o kadar güzel değişik modeller varki seçim yapmak çok zor tabiki bütçede dayanmıyor.
slm kızlar ben geldiiiimmm:sm_cool:
sabah izinliydim nikah işlemlerini hallettik aşkımla:asigim: kan verdik röntgen çektirdik nüfus kayıt örneği falan filan...cuma günü sonuçlar çıkacak nikah için gün alıcaz:asigim: bu arada izin almışken gelinlik provamıda hallettim beklediğimden çok çoookk güzel olmuş bayıldım :
:a015:kızlar kendinize iyi bakın biraz uzanim bari hepinizi öptüm herşey gönlünüzce olsun kimseye elti görümce heleki k.valide derdi vermesin delikafadulden
ay bu benimki beni öldürcek yaa
aylardır bornoz takım arıyorum pembe -mavi olsun istiyorum hemde benimkini kısa istiyorum böle sexy bişi hemde hesaplı olsun diye de araştırıyorum ( benimkinin haberi yoktu )
az önce aradı beyimiz demezmi aşkım ikimizede bornoz aldım beyaz çok kaliteli diye
hay Allah seni neylemesin yaaa
üff nediyim ben buna nediyim şimdi yaaa gıcık bütün hayallerimi yıktı senağlama
Yatak ne kadar ki 1000 lira kar :1shok:
Annem beni kandırdı yaa alışveriş dediği kendisineymiş bi sofrabezi aldı bana döndük senağlama Allahım yaa kopardın beni manyak elti :roflol:
sen de beni kopardın. sofrabezi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey annen bayağı iyi kandırmış :roflol:
bu arada sofrabezi deyince sofrabezi piknik örtüsü polemiği geldi aklıma. sen fotosunu koyma sinay iyi çiziyo sofrabezi resmi sırnaşık şey sırnaşık şey
sen de beni kopardın. sofrabezi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey annen bayağı iyi kandırmış :roflol:
bu arada sofrabezi deyince sofrabezi piknik örtüsü polemiği geldi aklıma. sen fotosunu koyma sinay iyi çiziyo sofrabezi resmi sırnaşık şey sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?