Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Saati ve günü önemli değil düğünden önce olsun yeterli. üsküdar belediyesini aramam lazım söylerlermi boş zamanları

hım anladım sizin düğün olacak nikah herhangi bigün
ben nikah orada olacak sandım
boş gün demezler çünkü hafta içi olacaksa çoktur
hafta sonu istersende sabah saatleri boştur
ara haziran sonunda hafta içi bigüne gün alıcaz ne zaman başvurmamız lazım diye sor

işte burda evlenme beyannamesi

bende yoktu böle bişi

evlenme beyannamesi doldurulmadığında önce belediyeye sonra sağlık ocağına sonra tekrar belediyeye gidiliyor
dodururup gidilirse drekt sağlık ocağına sonra belediye bu kadarcık..
Ama yinede belediyelerde farklılıkta olabiler tabi.

son bekar doğum günündü tadını çıkarasydın.

gözün aydın, az kaldı mesai bitimine kavuşucaksın. Gidemedim diye üzme kendini.

valla ailemle ve nişanlımla biraradaydım. babacım pasta yaptırmış çifte mutluluklar yazdırmış senağlama

bende yarın sabah alıorum günü inşallahhh :Saruboceq:

hayırlı olsun canım

Ne yapacağız bizz şimdi. Temmuz'un 4 düğün var alamazsak o güne kadar senağlama biran önce müracat ettemiz gerekecek

biz 14 Haziran'ı 3 Mart'ta almıştık canım.

arsi senin nikah dairede mi yoksa düğün yerindemi olcek

Aradım üsküdar evlendirme dairesini full doluymuş haziran ayı. Bizim Memurun odasında bile kıyılabilir düğün olacağı için önce kıyılması gerekiyor. Anlattım gelin yer var dediler

Amin.

kajuları bana yolla ben paketlerim :jeyyar:
bu kıyağımıda unutma :roflol:
Bende çok seviyorum kajuyucokacimcoook
Sinayy ne güzell herşey hallolmuş sayılır cnmmm hayırlı olsun
croiselle sende sadece kendine al kısa olanından ozaman
teşekkür ederim buketcimŞeniz
evet canım evimizin bahçesinde yapıcaz ve çimli alan olduğu için annem kabuklu yemiş istemiyorum dedi noktayı koydu hatunklava: evimizin bahçesi çok güzel kocaman bir alan yerler çim ara ara park lambaları var ortada minik bir havuz çiçekler falan inş. güzel bir kına gecesi yapıcam :1rolleyes:
sırnaşık şey sırnaşık şey

ohhh hayırlı olsun ne çok şey halletmişsin canım Şeniz
evet hayatım hallettik şükür teşekkür ederima.s.

ultra süper olduuukaydirigubbakcemile5delikafadulden

Aradım üsküdar evlendirme dairesini full doluymuş haziran ayı. Bizim Memurun odasında bile kıyılabilir düğün olacağı için önce kıyılması gerekiyor. Anlattım gelin yer var dediler

Herkese merhaba, ben ızmir de oturuyorum. Nikahımız ıstanbul da olucak. Hiç bilmiyorum oraları. Gelin başı ve makyajım için sizden kuaför tavsiyesi istiyorum. Ataköy nikah dairesinde olucak nikahımız, yakın olursa oralara iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Bende çok seviyorum kajuyucokacimcoook

hihoyyyt
reklamcı resimler nerede

Alalh yardımcın olsun

ben ufaktan gıyınmeye we suslenmeye baslayım belkı 17.30 çıkarıs

:asigim:

benim ki 17.00 :1ninca:

sen evlenirken ben eskicem bilesırnaşık şey :roflol:

20dk taze olacam senden
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…