Ne yapacağız bizz şimdi. Temmuz'un 4 düğün var alamazsak o güne kadar senağlama biran önce müracat ettemiz gerekecek
Ne yapacağız bizz şimdi. Temmuz'un 4 düğün var alamazsak o güne kadar senağlama biran önce müracat ettemiz gerekecek
Saati ve günü önemli değil düğünden önce olsun yeterli. üsküdar belediyesini aramam lazım söylerlermi boş zamanları
işte burda evlenme beyannamesi
son bekar doğum günündü tadını çıkarasydın.
gözün aydın, az kaldı mesai bitimine kavuşucaksın. Gidemedim diye üzme kendini.
bende yarın sabah alıorum günü inşallahhh :Saruboceq:
arsi senin nikah dairede mi yoksa düğün yerindemi olcek
Bende çok seviyorum kajuyucokacimcoook
Amin.
kajuları bana yolla ben paketlerim :jeyyar:
bu kıyağımıda unutma :roflol:
teşekkür ederim buketcimŞenizSinayy ne güzell herşey hallolmuş sayılır cnmmm hayırlı olsun
croiselle sende sadece kendine al kısa olanından ozaman
evet canım evimizin bahçesinde yapıcaz ve çimli alan olduğu için annem kabuklu yemiş istemiyorum dedi noktayı koydu hatun780 tl ye aldim offcum
sinaycim gözün aydın tatlim cok işini halletmissin sorunsuz çok güzel yaa.. gelinligin icine sinmesi gerçekten çok onemli en mutlu gununde ustunde tasiycaksin sonucta.. kina keselerinin resimlerinide bekliyorum canim.. a birde aklima geldi kinayi evdemi yapmayi planliyorsunuz ben kina yapmakta istemiyorum napcam bilmiyorum ya CADIARZU
evet hayatım hallettik şükür teşekkür ederima.s.sırnaşık şey sırnaşık şey
ohhh hayırlı olsun ne çok şey halletmişsin canım Şeniz
17:20 :1ninca:
ne olduki :)
Bende çok seviyorum kajuyucokacimcoook
Herkese merhaba, ben ızmir de oturuyorum. Nikahımız ıstanbul da olucak. Hiç bilmiyorum oraları. Gelin başı ve makyajım için sizden kuaför tavsiyesi istiyorum. Ataköy nikah dairesinde olucak nikahımız, yakın olursa oralara iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
ben ufaktan gıyınmeye we suslenmeye baslayım belkı 17.30 çıkarıs
benim ki 17.00 :1ninca:
sen evlenirken ben eskicem bilesırnaşık şey :roflol:
ben ufaktan gıyınmeye we suslenmeye baslayım belkı 17.30 çıkarıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?