Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Nikah işlemleriyle uğraşanlar Allah yardımcınız olsun..Gönlüm nasıl rahat biz geçtik o telaşelerden darısı başınıza

Kızlar kadıköy belediyesi sayfasında aşağıdaki yazı yazıyor.Şimdi biz haziran sonuna gün alamayacakmıyızz????

kuzu gün bile bulamazsın ki :
ben haziran 14 ü için ocak 12de gün aldım ve yinede istediğim saati alamadım

aşk olsun arsiii aşkıtosu hala askerde olanlar var

seninki yarım kalmıs desene :teytey:

oy yirim seni
he yarım kaldı evlenemicezmi acep kaydirigubbakcemile3

cok tesekkur ederim canım, benim dugunde burda olmayacak ama bana istediğin belediyeye gidebilirsin falan demediler, neyse ben cankayada halledeyim en iyisi yine
sağol canım Şeniz
rica ederim şekerim Şeniz
bizde burdan başvurduk sonra belediyeden aldığımız ewraklarıda nişanlımın ailesine gönderdik. Onlarda ordaki belediyeye parayı yatırdılar..
çankayadan halleden arkadaşlarımda var, talep oraya çoook olsada yarım günde hellettiler.

:1hug:
pınaaaarrrrr askerin geldi ama göremdinmi daha ayyy nası duruyosun yerinnde

canım atesler basıyo heycandan bugun içmedıgım kadar su içtim we wc yolundan ayrılmadım :)

sorma canım aradı benı ewdeyım dedı ınanmıyorum dedım sankı gelmıs haftaya gıdecekmıs gıbı hıssedııyorum kendımı bısde ole sorun yoktu tel rahat kullandık

o kadar yoğunki işler anlatamam ama kaçtım iki satır yazayım diyesırnaşık şey

pınarrrrrrr bitti hasretlikhihoyyyt

blackgueen o eltini yolla bana sen zaten tipinide hiç beğenmemiştim:mymeka:

akşam gel sen bana şu işleri toparlayabilirsem birer kahve içeriz o arada çekiştiririz eltininaniknanik

kuzu gün bile bulamazsın ki :
ben haziran 14 ü için ocak 12de gün aldım ve yinede istediğim saati alamadım

oy yirim seni
he yarım kaldı evlenemicezmi acep kaydirigubbakcemile3

yokk kızzz allah korusun deliii laelaelaelaelae

p_nar cım gözün aydın...Allah bi daha hiç ayırmasın bian öncede kavuşun inşAllahh

nasıl yaniiii:tomato:

temmuz 5 düğün günümüz,
ama nikah için başvurmadık cünkü askım askerde, o olmadan basvuru kabul etmediler,
herhangi sıradan bir güne gün alıp, nikahımızı kıydıracağız haziranın bası olabilir mesela :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…