arsimaa gelmişş ve gitmişş senağlamagüzelmişşşşş
o kadar bekledim bekledim eklemedin hoşşik
böcük döverim seni Çok üzgünüm çoook
ii akşamlar ben geldım ama alıntılarım hepsı gıtmıs
herkese çok tşk ederım askıma kawustum bır guselım sarıldım ınanamıyorum hala şaka gıbı gelıyo
bır galatasaraylı olarak canı gonulden beşıktası kutluyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
arsimaa gelmişş ve gitmişş senağlama
pınarrr :asigim: Naptınız kız sevgülünlee :jeyyar: hasret giderdiniz mi :1hug: ınşallah sana askerlik anılarını anlatmaya başlamamıştır kaydirigubbakcemile3
canım beni iş yerımden aldı sonra sokagın ortasında bır sarıldım bır sarıldım ayrılamadım çok ozlemıstım 7 aydan berı gorusmuyoduk
canım daha oralara gelmedık anlatmadı bıseycık
durun daha bu işin yarını var
fenerlı patronum bana ızın vermedıkı ızmıre gıdem tum arkadaslaırm gıttı ben kaldımyarın bjk formasını gıyıp gtmezsem fenerlı olam
kalabalıkmış, bende kardeşim ve sevgilimden aldım haberleri
çok eğlenmişler şimdi yoldalar.. uf yaa izmir ne uzakmış, askere gidiyomuş gibi yolladım geçen akşam valla :))) normalde izmitte zaten, ben istanuldayım ama işte izmire gidiyo diye dşündükçe sanki çok uzağa gitmiş gibi geldi bana bee :a015: aha böle el salladım arkasından
neyse yarın iş var, öğrencilere soru hazırlıcaktımda yarın ipuçları vercektim ama nerdeee, şu halde hepsine 100 veresim var zaten
iyi geceler herkese :)
yok ınş kalmayıkk cnm
hele carsamba gunu fblılerden kupayı alalım 3hafta sonra denızlıde sampıyon olalım yemın edıyom fblı patrona ınat formamla gtcem işe
Papii çok zor sorma kıss yazıık walla kaydirigubbakcemile3 Ne öğretmenisin sen ?
:lepi::lepi::lepi:FeNeR BaHçE DöNeR YiNe YeNeR
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
mandilinim sen bilirsin kesin bu tchiboyu
bizde annemle eve bişiler almaya çıktık
görünce kaptım
ay sebze soyacağım tam mandiline göre kırmızı :)
benimde bu hafta çok işi vardı cumartesi eve perdeciyi göttürüp temizlik yaapacaktık ama hala haber yok
haftaya cumarteside beyaz eşyalar, koltuklar, yatak ve bza gelecekti aama onlarda nolur acep :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?