Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzelmişşşşş
o kadar bekledim bekledim eklemedin hoşşik

böcük döverim seni Çok üzgünüm çoook
arsimaa gelmişş ve gitmişş senağlama

pınarrr :asigim: Naptınız kız sevgülünlee :jeyyar: hasret giderdiniz mi :1hug: İnşallah sana askerlik anılarını anlatmaya başlamamıştır kaydirigubbakcemile3

canım beni iş yerımden aldı sonra sokagın ortasında bır sarıldım bır sarıldım ayrılamadım çok ozlemıstım 7 aydan berı gorusmuyoduk

canım daha oralara gelmedık anlatmadı bıseycık

durun daha bu işin yarını var
fenerlı patronum bana ızın vermedıkı ızmıre gıdem tum arkadaslaırm gıttı ben kaldım yarın bjk formasını gıyıp gtmezsem fenerlı olam

Benim aşkım da beşiktaşlı, aramış beni telefonum çekmemiş herhalde ne o telefonu mu kapattın yenilince diyor :roflol:

canım beni iş yerımden aldı sonra sokagın ortasında bır sarıldım bır sarıldım ayrılamadım çok ozlemıstım 7 aydan berı gorusmuyoduk

canım daha oralara gelmedık anlatmadı bıseycık

Amann sonra anlatsınn bitmez yoksa onların anıları kaydirigubbakcemile3

durun daha bu işin yarını var
fenerlı patronum bana ızın vermedıkı ızmıre gıdem tum arkadaslaırm gıttı ben kaldım yarın bjk formasını gıyıp gtmezsem fenerlı olam

Ayy ne kalabalıktıı bugünn statt benim ev stat manzaralı böcükk dibimizde nerdeyse kaydirigubbakcemile3 misafir ederdim seni ama bjklısın :dilcikar:

kalabalıkmış, bende kardeşim ve sevgilimden aldım haberleri

çok eğlenmişler şimdi yoldalar.. uf yaa izmir ne uzakmış, askere gidiyomuş gibi yolladım geçen akşam valla :))) normalde izmitte zaten, ben istanuldayım ama işte izmire gidiyo diye dşündükçe sanki çok uzağa gitmiş gibi geldi bana bee :a015: aha böle el salladım arkasından

neyse yarın iş var, öğrencilere soru hazırlıcaktımda yarın ipuçları vercektim ama nerdeee, şu halde hepsine 100 veresim var zaten

iyi geceler herkese :)

Papii çok zor sorma kıss yazıık walla kaydirigubbakcemile3 Ne öğretmenisin sen ?

FeNeR BaHçE DöNeR YiNe YeNeR
:enbuyukkk: :enbuyukkk:​
:lepi::lepi::lepi:

Günaydın bu arada, Beşiktaşı tebrik ederim yine de, babacım beşiktaşlıydı, hayatta olsa çok mutlu olurdu o yüzden çok üzülmüyorum ben, hala saklıyorum beşiktaş kravatını kahve fincanını, ben almıştım ona babalar gününde bjk store dan, bundan mütevellit kupanız hayırlı uğurlu olsun :))

amaaaaaaaa böcüğüm sen de kafa bulma işini abartma bakim klava:klava:klava: Fenerbahçeli aplaların var burda ona göre

kıslarrr günaydın ,

dün size müjdeli haber varmiştim yaaa haftasonu istemeye geliyorlar diye, ufff valla şimdiden sıkıldım yaa oturup ağladım akşam ben geçen haftasonu annemle sevgilim annesi konuştu böyle böyle haftaya gelmek istiyoruz diye annemde tabi nedemek dedi sonra pikniğe gittik o esnada annemde babama cenk geliyor ailesiyle birdaki haftasonu dedi babamda gelsinler dedi, şimdide babamın çalışma çizelgesi belli oldu pazar çalışıyor , annemde tutdurmuş olsun buyursun gelsinler diyo hala oldu dedim beni kimden isticekler babam biraz kalırmış yanımızda sonra dönermiş göreve olacak işmi yaa insanlarla ilkdefa karşılaşacaksınız üffff hala cok sinirliyim bende estim kükredim anneme bundan sonra ben söylerim babama hiç birşeye karışma gelmesinler ozman başka zaman gelirler beni neden ciddiye almıyorsunuz diyee !!!! kalktım sevgimi aradım canım sıkıldı diye oda sen üzülme aşkım biz işlerimizi halleder cumartesi geliriz alırız seni dedi :)))

insanlar kalkıp istanbuldan bolu yaa gelecek bizimkilere sinir oluyorum ne yol ne yordam gösteriyorlar sonrada herşey bittikden sonra aa o yapılmadı bu olmadı desinler valla erkek tarafından yana olurum

Bizim adetleri ben bilmiyorum ki aslen samsunluyuz 2-3 yılda bir gideriz bu tür adetleride hiç bilmem sonuçda annemin önayak oolması lazım oda sen karışma onlar işini bilir diyor

bu gidişle hiçbirşey istediğim olmayacakkk senağlama

Günaydın kızçeler şafak doğan güneş başka yookkkkk!!!!!

herkesler cicilerini iyi günlerde kullansınyerimseniben

günaydın çeyzci fıstıklarım..

mandilinim sen bilirsin kesin bu tchiboyu

ahh canım dün ben çımm ıştım görmedim yazdığını geç kaldım.
Naptın peki güzel şeyler gelmiş mi tchibo ya?

canım güle güle kullan sarımsak ezicini, sebze soyacağını arsimam.
Ama şimdi çook kıskandım yine bi ben bulamadım bu sebze soyacağının kırmızısını, bana inat mı yapıyosunuz yafs senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…