Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnn aşkımı görmeme 72 saat kaldı çok heyecanlıyım delikafadulden

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

veeeeeeeeeeeeeeeee

BEŞİKTAŞIMMMMMMMMMMMMMMM :hooray:
siyahla beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle doğmuş hadi hisset bu hislerimi hadi hisset bu hileimiii

alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey:

böcük buket hadi tey tey tey şappi şappi :teytey:

böcük msn yolla nan özelden çabukkk:mymeka: ( ne kibarım he verirmisin falan yok direk yollaaaa :tomato: )

lalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooo BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın kızlarrrrr

tatlım annennin dediği doğru onlar işini bilir sen hiç birşeye karışma bırak bildikleri gibi olsun
bak sevgilinde cumartesi geliriz demiş ne güzel işte
benimde babam çalışıyordu beni istemeye geldiklerinde mecbur zar zro yerine birini buldu da geldi herşey çok güzel oldu sen hiç merak etme rahat ol sadece kendini sıkma Şeniz

günaydın kısçeler

herkese çok tşk ederım askıma kawustum bır guselım sarıldım ınanamıyorum hala şaka gıbı gelıyo

:asigim:
ayrılık bitti artık kaydirigubbakcemile5

Arşima iyigeceler canım

Şeniz

arsimaa gelmişş ve gitmişş senağlama

uykum kaçtı geldim
uykum geldi gittim :roflol:

İyi geceler arsima, iyi uyu Şeniz

Şeniz

Benim aşkım da beşiktaşlı, aramış beni telefonum çekmemiş herhalde ne o telefonu mu kapattın yenilince diyor :roflol:

:roflol::roflol:

Ayy ne kalabalıktıı bugünn statt benim ev stat manzaralı böcükk dibimizde nerdeyse kaydirigubbakcemile3 misafir ederdim seni ama bjklısın :dilcikar:

tüh keşke gelseydi camdan atardın :roflol:

kıslarrr günaydın ,
bu gidişle hiçbirşey istediğim olmayacakkk senağlama

daha dur bakalım yolun çok başındasın
emin ol hiçbişey kurduğun hayallerdeki gibi olmuyor
ama kendi tarafını bırakıp erkek tarafını tutman tuhaf geldi bana ne olursa olsun onlar senin ailen diğerleride el sende onlara göre elsin sadece bugüne bakarak hareket etme ilerde neler neler olur
evet ilk defa tanışcaklar insanlara şimdi gelmeyin sonra gelin demek mi daha iyi yoksa babanın bi süre size eşlik edip sonra görevine dönmesimi iyi
sonuçta keyfi değil ki iş

sağol kuzum
kız alıp yollım mı :uhm:

günaydınnn aşkımı görmeme 72 saat kaldı çok heyecanlıyım delikafadulden

:asigim::asigim::asigim:

veeeeeeeeeee
dün aldıklarım :lepi:

abbowwwwwwwwww imzama bakınnnnnnnnnnnnnnnnn

bunlarda geçen akşam öylesine gezerken baktığım salon halıları

Ayy ne kalabalıktıı bugünn statt benim ev stat manzaralı böcükk dibimizde nerdeyse kaydirigubbakcemile3 misafir ederdim seni ama bjklısın :dilcikar:

tıhanndım haa :1closedeyes:
fenerlı patronum ızın verseydı sen ıstemesende orda olcaktım ama varya bılseydım böle olcak hıcbısey umrumda olmazdı :1closedeyes:
bugun formaylan geldım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…