kıslarrr günaydın ,
dün size müjdeli haber varmiştim yaaa haftasonu istemeye geliyorlar diye, ufff valla şimdiden sıkıldım yaa oturup ağladım akşam ben geçen haftasonu annemle sevgilim annesi konuştu böyle böyle haftaya gelmek istiyoruz diye annemde tabi nedemek dedi sonra pikniğe gittik o esnada annemde babama cenk geliyor ailesiyle birdaki haftasonu dedi babamda gelsinler dedi, şimdide babamın çalışma çizelgesi belli oldu pazar çalışıyor , annemde tutdurmuş olsun buyursun gelsinler diyo hala oldu dedim beni kimden isticekler babam biraz kalırmış yanımızda sonra dönermiş göreve olacak işmi yaa insanlarla ilkdefa karşılaşacaksınız üffff hala cok sinirliyim bende estim kükredim anneme bundan sonra ben söylerim babama hiç birşeye karışma gelmesinler ozman başka zaman gelirler beni neden ciddiye almıyorsunuz diyee !!!! kalktım sevgimi aradım canım sıkıldı diye oda sen üzülme aşkım biz işlerimizi halleder cumartesi geliriz alırız seni dedi :)))
insanlar kalkıp istanbuldan bolu yaa gelecek bizimkilere sinir oluyorum ne yol ne yordam gösteriyorlar sonrada herşey bittikden sonra aa o yapılmadı bu olmadı desinler valla erkek tarafından yana olurum
Bizim adetleri ben bilmiyorum ki aslen samsunluyuz 2-3 yılda bir gideriz bu tür adetleride hiç bilmem sonuçda annemin önayak oolması lazım oda sen karışma onlar işini bilir diyor
bu gidişle hiçbirşey istediğim olmayacakkk senağlama
herkese çok tşk ederım askıma kawustum bır guselım sarıldım ınanamıyorum hala şaka gıbı gelıyo
Arşima iyigeceler canım
arsimaa gelmişş ve gitmişş senağlama
İyi geceler arsima, iyi uyu Şeniz
Benim aşkım da beşiktaşlı, aramış beni telefonum çekmemiş herhalde ne o telefonu mu kapattın yenilince diyor :roflol:
Ayy ne kalabalıktıı bugünn statt benim ev stat manzaralı böcükk dibimizde nerdeyse kaydirigubbakcemile3 misafir ederdim seni ama bjklısın :dilcikar:
kıslarrr günaydın ,
bu gidişle hiçbirşey istediğim olmayacakkk senağlama
canım güle güle kullan sarımsak ezicini, sebze soyacağını arsimam.
Ama şimdi çook kıskandım yine bi ben bulamadım bu sebze soyacağının kırmızısını, bana inat mı yapıyosunuz yafs senağlama
günaydınnn aşkımı görmeme 72 saat kaldı çok heyecanlıyım delikafadulden
Ayy ne kalabalıktıı bugünn statt benim ev stat manzaralı böcükk dibimizde nerdeyse kaydirigubbakcemile3 misafir ederdim seni ama bjklısın :dilcikar:
gunaydın kızlar
ayy hıc bukadr mutlu olmamıştım yaa :hooray:
Arsimaa ben ilk sıradakini beğendim :))
sağol kuzumArsima güle güle kullan
gunaydın kızlar
ayy hıc bukadr mutlu olmamıştım yaa :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?