- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:lepi::lepi::lepi:
Günaydın bu arada, Beşiktaşı tebrik ederim yine de, babacım beşiktaşlıydı, hayatta olsa çok mutlu olurdu o yüzden çok üzülmüyorum ben, hala saklıyorum beşiktaş kravatını kahve fincanını, ben almıştım ona babalar gününde bjk store dan, bundan mütevellit kupanız hayırlı uğurlu olsun :))
amaaaaaaaa böcüğüm sen de kafa bulma işini abartma bakimklava: klava: klava: Fenerbahçeli aplaların var burda ona göre
günaydın kısçeler
sağol kuzum
kız alıp yollım mı :uhm:
gözun aydın olsun cnm smdıdenGünaydın kızçeler şafak doğan güneş başka yookkkkk!!!!!
herkesler cicilerini iyi günlerde kullansınyerimseniben
hadem bakem safak doğan gunes dıycem ama az kalmış dsem daha ıgünaydınnn aşkımı görmeme 72 saat kaldı çok heyecanlıyım delikafadulden
tmmm cnm hemen yolluycam söz ama varya msn bı sey yazmışım görmekaydirigubbakcemile3günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
veeeeeeeeeeeeeeeee
BEŞıKTAŞIMMMMMMMMMMMMMMM :hooray:
siyahla beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle doğmuş hadi hisset bu hislerimi hadi hisset bu hileimiii
alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey:
böcük buket hadi tey tey tey şappi şappi :teytey:
böcük msn yolla nan özelden çabukkk:mymeka: ( ne kibarım he verirmisin falan yok direk yollaaaa :tomato: )
delikafaduldenlalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooo BEŞıKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
döverim seni
Gunaydın mıllett
pnar kavustu gulcn sıra sendeee
gözun aydın olsun cnm smdıden
çok teşekkür ederim böcükçümmŞeniz
Arsima sen laz mısın
Günaydın arsimam sanada. Şeniz
yooooooooh canım benim çook teşekkür ederim, teklif etmen bile almaya yetti balım beniiim.
Zati sana mahcubum biliyorsun.
sebze şeyside kırmızı olmayıwersin kaydirigubbakcemile2
:dilcikar: dövermış
aldıklarını gule gule kullan Şeniz
arsi, halılarda çok şıkmış tam salon için.
Arsima sen laz mısın
kızlar bugun öğleden sonra gelinliğin son provasını yapıp teslim alcam içim kıpır kıpır çok heycanlıyım.
bi taraftanda tedirginim tabi, acaba güzel olmuş mu diye.. inşallh istediğim gibi olmuştur :Saruboceq:
yahu cok mutluyum hee delikafadulden
beta demıs bıde döner yıne gelır yener nan 26 yıldır bı dönemedı yolu hep şaşırıyo bu takım ya
sen hıc renklı tvde kupa gördun mu gaz apla :1closedeyes:
kızlar bugun öğleden sonra gelinliğin son provasını yapıp teslim alcam içim kıpır kıpır çok heycanlıyım.
bi taraftanda tedirginim tabi, acaba güzel olmuş mu diye.. inşallh istediğim gibi olmuştur :Saruboceq:
öylemisin arsi yerimseniben
:roflol::roflol: tşkr canımŞenizkeselerınıı yesınler senın
aynen öyle canım kalanını öyle değerlendircem tşkr ederim pashminamŞenizGözünaydın pınarcım ben bunları yazarken siz elelesinizdir kesin...
Sinay bzim burda renkli olanları var pembeki yeşilli üzerleri kalpli kelebekli canım artanı lavanta torbası yapıp salla dolpların içindeki çamaşırlara ohhh mis gibi kokar
gönderemem efendim kınama gelin veriyim hem Mevlanayıda ziyaret etmiş olursunuz :dilcikar:
sinaycım kına keselerin hayırlı olsun bize gönder içi dolu şekilde :)
ofisteyim nan nasıl ekleyim hemencik:sm_confused: patron demez mi noluyo nan burda :mymeka:hoşşik sensin hıh:dilcikar: teşekkür ederim Şenizgüzelmişşşşş
o kadar bekledim bekledim eklemedin hoşşik
aşkım aban forma almış ama bana 4 beden büyük geliyo yaa :çok üzgünüm:tıhanndım haa :1closedeyes:
fenerlı patronum ızın verseydı sen ıstemesende orda olcaktım ama varya bılseydım böle olcak hıcbısey umrumda olmazdı :1closedeyes:
bugun formaylan geldım :asigim:
yahu cok mutluyum hee delikafadulden
beta demıs bıde döner yıne gelır yener nan 26 yıldır bı dönemedı yolu hep şaşırıyo bu takım ya
sen hıc renklı tvde kupa gördun mu gaz apla :1closedeyes:
arsimaa aldıkalrını güle güle kullan
halılaırndan 2. benğendim benkaydirigubbakcemile2
ofisteyim nan nasıl ekleyim hemencik:sm_confused: patron demez mi noluyo nan burda :mymeka:hoşşik sensin hıh:dilcikar: teşekkür ederim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?