kızlar dün mekana gittik organizasyon şirketiyle işte gelin yolu yok gelin masası yok masada çiçek olsunmu volkan olsun mu havai fişek olsun mu resmenn başıma ağrılar girdi...
hatta son durum
2 kişiyi siliyim derken tümünü sildim kaydirigubbakcemile2
sölemesin fikir amaçlı-tatlicadiarzu-
iyi çok şükür seni sormalı
eh biraz gelişme var tam düzelmedim ama bi nebze iyiyim
Allahın izniyle yarın yada öbür gün daha ii olucam yada daha kötü :roflol:
dananın kuyruğu kopacakta
çok karışık bazen bi an önce zaman geçsin, bazen zaman dursun istiyorum. bazen son derece rahat bazen o anı düşündükçe kalpten ölecek kadar heyecanlı.
ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:
"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"
yok kazan :))))))))))))))))
şekerlik kız :)))))))))))
birinin de çorbalığına ben şekerlik demiştim galiba:))))))))))
Ben geçmişi okuyana kadar herkes gidiyor senağlama
Kızlar şimdi benim salon tamamlandı bi mobilyalarım gelecek gümüşlük,masam ve orta sehpam..
ben aksesuarlarımı ne renk alayım..Perdelerimde gümüş simler var ama ağırlık olarak dore hakim oldu.Varaklı aynada alıcam Doremi alsam Lamemii nasıl aksesuarlar yakışırr :uhm:
Fikir verirseniz sevinirimm
Hemşomm napıyosunn hoşgeldinn Şeniz
Hoşbulduk:))) Yoruldum
QUOTE=Arsima;6824086]
reklam etmeyecektin o zaman
merakımdan mideme ağrılar girdi :)[/COLOR
kızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
Royalin 2009 modelleri
Özellikle 2.yi mağazasında bizzat gördüm dokundum çok şahaneydi
royalin halılarını bende çok seviyorum..hele kelebekli bir modeli var bayılıyorum....buda enişte değil demi canım ahha şaka şaka
koltuğun şekli pek cici tamamen beyaz olsaymış yada dışı beyaz içi siyah halıda siyah beyaz homm daha şık olurdu...güle güle kullan
pek gözell gııııııı Allah tamamına erdirsin..kızlar albümüme girin
Allah rahmet eylesin..her gördüğümde içim sızlar...resmini görmeyi bırak şarkılarını bile dinlerken üzülüyorum çok...
:asigim::asigim:
en buyuk askım unutamadığım tek gerceğım asla unutmam senı
sınay işte budur askım baskada yoktr
hepsi pek güzel canım iyi günlerde kullan....selam kızlar birkça gün giremedim.o günlerde aldıklarımı hemen ekledimmmm :)
öncelikle porland yağdanlıklarım.ben iki tanesini aldım.sirkelik ve yağlık aldım ama nar ekşisi koymak için de alabilirim :)
dikiş ipliği setim.24 lü
ve kek fanusummm
ben çok beğendim bunu yaww pek şirin..
Kızlar şimdi benim salon tamamlandı bi mobilyalarım gelecek gümüşlük,masam ve orta sehpam..
ben aksesuarlarımı ne renk alayım..Perdelerimde gümüş simler var ama ağırlık olarak dore hakim oldu.Varaklı aynada alıcam Doremi alsam Lamemii nasıl aksesuarlar yakışırr :uhm:
Fikir verirseniz sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?