güle güle buket ben de çıkıcam birazdan ben çıkınca bol bol gülersiniz azra hanım kikikikikikikiki
yok kazan :))))))))))))))))
şekerlik kız :)))))))))))
birinin de çorbalığına ben şekerlik demiştim galiba:))))))))))
kızlar ben çıkıyorum bugun fazla takılamadım öptüm çokk
azra baksana bunun duvağına....
azra baksana bunun duvağına....
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü laelaelaelaelae naniknanik :sm_cool: :dance: :icecream: :roflol:
öç mü? yok canımmmmmmmm ne alakası var:)))))))))))))))))))
Karalahanacim turbanin ustune duvakmi ortulmus yoksa topuzdanmi tutturulmus duvak
çıkıyom ben çirkinmiş hahay güleyim bare. özleyin beni unutmayın sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sözleşmelisin galibaa :uhm:Bilgisayar öğretmeniyim
gerçi henüz öğretmenlik mertebesine erişemedik, işçi sınıfındayım -tatlicadiarzu-
bu arada günaydın herkeseee kaydirigubbakcemile2
:dilcikar:tıhanndım haa :1closedeyes:
fenerlı patronum ızın verseydı sen ıstemesende orda olcaktım ama varya bılseydım böle olcak hıcbısey umrumda olmazdı :1closedeyes:
bugun formaylan geldım :asigim:
Toprağım sende yarınn askerine kavuşuyosunn :asigim:gözun aydın olsun cnm smdıden
çok teşekkür ederim böcükçümmŞeniz
Allah biran önce sağsalim kavuştursunn :1hug:
Bugün evi temizledik -tatlicadiarzu- Sonra ablamla dolaşmaya çıktık.Hemşom nerdesin sen? gece yarılarına kadar msn de takılırsan böyle olur :roflol: bak ben uyandım :roflol:
Benim hol halıalrım ve oturma odam angora gayet güzell çok beğenerek aldım bende tavsiye ederim yerimsenibenkızlar angora halının da çok güzel modelleri var
benim bi holüm 4m2lik.Ben angora halıdan kestirdim canım.3 parça 2 si 1.50 metrelik uzun 4lü bi küsürlü..kızlar hol kolidoru için halı mı aldınız ya da alacaksınız yoksa yolluk ya da kilim tarzı bişey mi?
3 metreye 80 cmlik bişey olacak oraya.
2.sini beğendim yerimsenibenkızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
Royalin 2009 modelleri
Özellikle 2.yi mağazasında bizzat gördüm dokundum çok şahaneydi
kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaa kaydirigubbakcemile3böcüğüm tamam yaw hemen kızma telafi ediyorum bu nasıl tam bir ev kocası elinden her iş geliyyy romantiklik bilem var :roflol::roflol::roflol:
kızlarrrrrrrrrr nikah günümüzü aldıkk 28 mayıs 2009 saat 11:00 düğünümüzde 28 haziranda tam bir ay var aradaa:) 1 saatte hallettik nikah işlemlerini süper güsel şeler Allahım herkese nasip etsinn aminnnnn
hayırlısı olsun canım yerimseniben
arsi seninle ilgili duygularımı soruyosun sandım sırnaşık şey sırnaşık şey
çok karışık bazen bi an önce zaman geçsin, bazen zaman dursun istiyorum. bazen son derece rahat bazen o anı düşündükçe kalpten ölecek kadar heyecanlı.
ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:
"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben yarın kayınvalidem ve görümcemle birlikte kına alışverişine çıkıcam. belki yarın gelmem işe. o zaman 3 gün yok olurum. fazla bişi yazıp da sayfaları çoğaltmayın sakın. okuyamıyom sonra
Ben geçmişi okuyana kadar herkes gidiyor senağlama
Halı demişken dünde benim salon halım geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?