Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betacim evinin butunune bayıldım bittim harika yaaaaa hayran kaldim koltuklar tuller perdeler harika otesi olmus uyumlari muthis halinda öyle nerden kaca aldin betacim halini renkleri benim salonada uyar aslinda

betacim evinin butunune bayıldım bittim harika yaaaaa hayran kaldim koltuklar tuller perdeler harika otesi olmus uyumlari muthis halinda öyle nerden kaca aldin betacim halini renkleri benim salonada uyar aslinda

Saol canımm a.s. Senin salona ben dicek bişe bulamıyorum harika seninkilerde :asigim:

Salon halım saray halıdan simin modeli.Bunun kenarları siyahlısıda var.Işıkta parlıyor koltuklarıma en uyumlu bu durdu yerimseniben 2009 modelleride gayet güzeller bakmanı tavsiye ederim..

Kızlar şimdi benim salon tamamlandı bi mobilyalarım gelecek gümüşlük,masam ve orta sehpam..

ben aksesuarlarımı ne renk alayım..Perdelerimde gümüş simler var ama ağırlık olarak dore hakim oldu.Varaklı aynada alıcam Doremi alsam Lamemii nasıl aksesuarlar yakışırr :uhm:

Fikir verirseniz sevinirimm

Beta yorum yazdım canım resimlere yastıklarınla halın çok uyumlu olmuş iyi günlreed kullan hepsinii baya yola girmiş evin incik cıncık yerleşttirdinmii tamamdır

Kesinlikle dore derim lame olmaz o salona betam yaa gene kondur beğendiğin modellri bilgisayarda bakalım

Beta yorum yazdım canım resimlere yastıklarınla halın çok uyumlu olmuş iyi günlreed kullan hepsinii baya yola girmiş evin incik cıncık yerleşttirdinmii tamamdır

evet bişeyim kalmadı bi işte aydınlatmalar kaldı hollere,oturma odasına mutfağa onları halledicez.Bide aksesuarlar kaldı salona yerimseniben
Birde çalışma odamıza 6 tane rengarenk yastıklar diktiriyorum onlar gelecek..Tv koltuğu alıcaz biticek artık..
Çok şükür hepsini yavaş yavaş halledicez..

Kesinlikle dore derim lame olmaz o salona betam yaa gene kondur beğendiğin modellri bilgisayarda bakalım

İlkin bende lame çok hoş olur perdelerimin içindeki simlere uyar dedim ama şimdi lame çok sönük kalacak :uhm: Dore yada kremli tarzı şeyler almam gerekecek.Öff bide onlara paraa

azracım benim gelinliğim altı da buna çok benziyor..aynı böyle büzmeler var arkasında..
ön tarafı zaten aynı gibi..provalar başlasın ben de eklerim inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…