Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o filmi bende izledim vee ağladımmsenağlama özellikle çamaşır makinesine bebeği attıkları an babasına haber veriyorlar ve yerlere atıp çığlık atıyor ya tüylerim hala diken diken oluyor anlatırken:çok üzgünüm: herşeyin hayırlısını istemek lazım Allahtan:Saruboceq:
kızlar ben şu üç modeli beğeniyorum sizce nasıllar?
rahibe duvağımı olsun yoksa ilki gibi mi karar veremiyorum

ben bu modeli beğendim daha sade:lepi:
sulfat güle güle kullan canıma.s. nan sen bana gıcıklığına mı yapıon o poşet çay şeysinden almak istiodum:mymeka: ama herif izin vermioo o da eksik oluversin dedi:çok üzgünüm:bide buraya eklemiş %50 indirim diee:mymeka:
Haaaa bir de bundan aldım

bende alcam bundan her eve lazımyerimseniben
dün gelinlik provam vardı ana detaylar ortaya çıkmış aslında düz kabarık bi elbise gibi oldu şimdilik kaydirigubbakcemile3

buket kabarık mı oluyo gelinliğindelikafadulden bende provaya gittiğimde eteği bedene dikmemişlerdi kadın iğnelerle tutturup giydirmişti çok komik oluyorr yaa:roflol::roflol:

sınay benıde en cok etkıleyen sahnelerden bırıde
bı oğlu dağda terorıst dığerı asker yan yana resımelrını koymuyo ve ahmet sehıt oluyo oda öluyoya off yaa

arsıma bugunde evı görursun kesın :roflol:

bambu çay şeysi 17,50 tl kızlar
ama tek sıralısı

bende bunlara hastayım

20lt 47,50tl ye düşmüş

[BAŞIYAZMALIKIZ 3. olan gelınlık cok hoşmuş hangı moda evıne aıt oldugunu bılıyormusun ?

günaydin hayirli cumalar kizlarrrr... cok fazla takip edemedim göz gezdirdim yazdiklariniza cicilerinizi güle güle kulanin. Eklenen türbanlar arasinda baya güzel modeller var... benim diktirdigim gelinligi de eklemeis azra araksasimiz, görünce benim gelinlik aklima geldi hic haber yok en son sorduguma az daha sabretmem gerektigini söyledi ilk fotolarini bari görebilseydim... bu ara 160 boyum 5 kilo aldim karar aldim hazirandan itibaren yedime ictime dikkat etmek istiyorum bu 5 kilo dügüne kadar kaybolmasi gerek, insallah basaririm. Spor yapmadan veremem gibime geliyor :-(

özledinizmi beni kizlar

kızlar herkeslere gunaydın, hayırlı cumalar
dun yine hıc giremedim, gecmis cook birikmis hepsini okumam mumkun degil, askerleri gelenler gozunuz aydın hepninizin Allah bi daha ayırmasın pztesi de benim askımın askerliği bitiyor hihoyyyt
carsamba porselen yemek takımı için akkopruye gıttım Allahım ben cok kararsızım kızlar yaa 2 aydır bı takımı alamadım, gelinlik derseniz hıc karar veremıyorum, mobilya dahada beter... benneyaptımki
napıcam bilmiyorum bu kararsızlıkla, babam ugrasma kızım bı haftasonu kuyahyaya gıdelim fabrikaları gez diye dalga geciyor artık sırnaşık şey
tchiboyuda buldum akkoprunun en alt katındaymıs ama okadar yorulmustumkı bakamadım adam gıbı oyuzden de bisey alamadım
ben zaten bu gıdısle bısey alamıycam, bir tek kocayı begenim okadar iste sırnaşık şey

Arsima hayır olsun cnm bende gecende bi rüya gördüm anlatayımda kopun
şimdi güya benim düğünüm olcak düğün saat 7de başlıo düğün olcak yere bakıyorum falan hersey gayet güzel benim altımda kot var ve saat 6 saç baş yapılmamış.benimkide demezmi burdan 30 km uzakta bi ilçe var oraya gidicez kuaföre dio ayy korkunctuuuu

buket kabarık mı oluyo gelinliğindelikafadulden bende provaya gittiğimde eteği bedene dikmemişlerdi kadın iğnelerle tutturup giydirmişti çok komik oluyorr yaa:roflol::roflol:

cnm kabarık derken çok değil içine o tarlatanmı ne onu giyince kabardı birazz

canım porselen oralardan pahalı alırsın yaa ulusa çıksanaa biz ablamla bana 2 porselen takımı güralın bide çatal kaşık takımı 2 tane yine 1000 liraya yakın bi fiyata gelmişti

bızde senı osledık
5 kılo mu nan merak etme düğün yaklastıkca stresten erırsın
o gelınlık cok hoş bu arada

ınş en guzelını alırsın cnm
askerdekılerın hepsı gelıyo masallah

fmk azra araksasimiz derken azra araklamis demek istedin sanirim hayir araklamadim nisanlimin annesinin tanidigi bi moda evi var uskudarda (ayse firidin hatta nette aratirsan bulabilirsin) o siteden aldim ben senin gelinligin oldugunu bile bilmiyordum. ayrica karar vermedim o olsun diye kafamda hala dusunuyorum baskada olabilirmi diye canımcım...

gecmis olsun cani. Üzülme canim morelini bozma daha nekadar olduki evleneli..yas konusuna hic takilma artik gec yasta bebek sahibi olan cok... bende senin yasindayim ve evlenmedim bile 30 dan önce de anne olacagimi hic sanmiyorum sartlarimiz malesef uygun degil.. Ben calismasam gecinmemiz imkansiz cünki! herseyin hayirlisi morelini yüksek tut günler torpaya girmedi dimi ama a.s.

canım porselen oralardan pahalı alırsın yaa ulusa çıksanaa biz ablamla bana 2 porselen takımı güralın bide çatal kaşık takımı 2 tane yine 1000 liraya yakın bi fiyata gelmişti
canım ya model begensem sonrasına bakıcam da begenemiyorum malesef.
ulustan nerden aldınız kayalarmı?

canım ya cok gecmis olsun, hıc uzulme daha cok yeni evlisiniz, insallah en kısa zamanda alırsın bebis hbrini hıc canını sıkma, stres yapıp sıkıntı ettikce hamile kalmak zorlasıyor rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…