o filmi bende izledim vee ağladımmsenağlama özellikle çamaşır makinesine bebeği attıkları an babasına haber veriyorlar ve yerlere atıp çığlık atıyor ya tüylerim hala diken diken oluyor anlatırken:çok üzgünüm: herşeyin hayırlısını istemek lazım Allahtan:Saruboceq:ı geceler kızlar
cınemadan gelıımgüneşı gördumu ızledım süper:gercekten harıka
ızlemenızı tavsıye ederım
yarın yenı bı yabancı fılm cıkıo ona gtmek ıcn gıttım ama kısmet olmadı haftayada ona gtcem
ben bu modeli beğendim daha sade:lepi:
sulfat güle güle kullan canıma.s. nan sen bana gıcıklığına mı yapıon o poşet çay şeysinden almak istiodum:mymeka: ama herif izin vermioo o da eksik oluversin dedi:çok üzgünüm:bide buraya eklemiş %50 indirim diee:mymeka:Bugün aldıklarımın bi kısmını ekliyorum. Hepsini ekleyemedim çünkü makinenin şarjı dayanmadı kaydirigubbakcemile3
Çeyizimdeki tek eksik bu olduğu için almak zorundaydım. Piknik sepeti :roflol: Paketi açmadım kızlar, bu sepetin katlanıp içine koyulduğu bir de bez çantası var.Hatta netten aldığım fotoda yan tarafta biraz görünüyor mavi çanta. Pikniğe giderken o çanta da çok iş görür kaydirigubbakcemile3
Bambu poşet çay koyma şeysi. Çok istiyordum almayı şansıma % 50 indrimdeydi [/B]
Krem şanti zımbırtısı
Kurabiye için kalıp
[
Çizimlere konu olacak eklemeden meşhur olan leke tutmaz sofrabezi :roflol::roflol::roflol:
bende alcam bundan her eve lazımyerimseniben
dün gelinlik provam vardı ana detaylar ortaya çıkmış aslında düz kabarık bi elbise gibi oldu şimdilik kaydirigubbakcemile3
arsimaa 30 daysss vaşşşşşdelikafaduldendelikafadulden
arsıma bugunde evı görursun kesın :roflol:
arsima canım 30 günün kalmış inanmıyorum yaaaaakaydirigubbakcemile2
evet :sm_cool:
ay size resmini çekmeyi unuttum
bi yıl tatile gidince ordan nazar boncuklu mavi kumlu mumlar aldım çok cicoşlar :teytey:
onları banyoma koysam olarmı süs niyetine
buket kabarık mı oluyo gelinliğindelikafadulden bende provaya gittiğimde eteği bedene dikmemişlerdi kadın iğnelerle tutturup giydirmişti çok komik oluyorr yaa:roflol::roflol:
bızde senı osledıkgünaydin hayirli cumalar kizlarrrr... cok fazla takip edemedim göz gezdirdim yazdiklariniza cicilerinizi güle güle kulanin. Eklenen türbanlar arasinda baya güzel modeller var... benim diktirdigim gelinligi de eklemeis azra araksasimiz, görünce benim gelinlik aklima geldi hic haber yok en son sorduguma az daha sabretmem gerektigini söyledi ilk fotolarini bari görebilseydim... bu ara 160 boyum 5 kilo aldim karar aldim hazirandan itibaren yedime ictime dikkat etmek istiyorum bu 5 kilo dügüne kadar kaybolmasi gerek, insallah basaririm. Spor yapmadan veremem gibime geliyor :-(
özledinizmi beni kizlar
kızlar herkeslere gunaydın, hayırlı cumalar
dun yine hıc giremedim, gecmis cook birikmis hepsini okumam mumkun degil, askerleri gelenler gozunuz aydın hepninizin Allah bi daha ayırmasın pztesi de benim askımın askerliği bitiyor hihoyyyt
carsamba porselen yemek takımı için akkopruye gıttım Allahım ben cok kararsızım kızlar yaa 2 aydır bı takımı alamadım, gelinlik derseniz hıc karar veremıyorum, mobilya dahada beter... benneyaptımki
napıcam bilmiyorum bu kararsızlıkla, babam ugrasma kızım bı haftasonu kuyahyaya gıdelim fabrikaları gez diye dalga geciyor artık sırnaşık şey
tchiboyuda buldum akkoprunun en alt katındaymıs ama okadar yorulmustumkı bakamadım adam gıbı oyuzden de bisey alamadım
ben zaten bu gıdısle bısey alamıycam, bir tek kocayı begenim okadar iste sırnaşık şey
günaydin hayirli cumalar kizlarrrr... cok fazla takip edemedim göz gezdirdim yazdiklariniza cicilerinizi güle güle kulanin. Eklenen türbanlar arasinda baya güzel modeller var... benim diktirdigim gelinligi de eklemeis azra araksasimiz, görünce benim gelinlik aklima geldi hic haber yok en son sorduguma az daha sabretmem gerektigini söyledi ilk fotolarini bari görebilseydim... bu ara 160 boyum 5 kilo aldim karar aldim hazirandan itibaren yedime ictime dikkat etmek istiyorum bu 5 kilo dügüne kadar kaybolmasi gerek, insallah basaririm. Spor yapmadan veremem gibime geliyor :-(
özledinizmi beni kizlar
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
canım ya model begensem sonrasına bakıcam da begenemiyorum malesef.canım porselen oralardan pahalı alırsın yaa ulusa çıksanaa biz ablamla bana 2 porselen takımı güralın bide çatal kaşık takımı 2 tane yine 1000 liraya yakın bi fiyata gelmişti
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?