teşekkür ederim kızlar sağolun. bilmiorumki normalden 3 gün önce adet oldum önce kahverengi bi akıntı geldi biz sandık yerleşme kanaması. gece ağrıyla uyandım resmen kasıklarım çok ağrıyordu Çok üzgünüm çoook bakalım bu ay çalışmalara başlıcaz gene
muck
:teselli:
olar tabi , çok da hoş olar :)evet :sm_cool:
ay size resmini çekmeyi unuttum
bi yıl tatile gidince ordan nazar boncuklu mavi kumlu mumlar aldım çok cicoşlar :teytey:
onları banyoma koysam olarmı süs niyetine
kızlar herkeslere gunaydın, hayırlı cumalar
carsamba porselen yemek takımı için akkopruye gıttım Allahım ben cok kararsızım kızlar yaa 2 aydır bı takımı alamadım, gelinlik derseniz hıc karar veremıyorum, mobilya dahada beter... benneyaptımki
napıcam bilmiyorum bu kararsızlıkla, babam ugrasma kızım bı haftasonu kuyahyaya gıdelim fabrikaları gez diye dalga geciyor artık sırnaşık şey
tchiboyuda buldum akkoprunun en alt katındaymıs ama okadar yorulmustumkı bakamadım adam gıbı oyuzden de bisey alamadım
ben zaten bu gıdısle bısey alamıycam, bir tek kocayı begenim okadar iste sırnaşık şey
teşekkür ederim kızlar sağolun. bilmiorumki normalden 3 gün önce adet oldum önce kahverengi bi akıntı geldi biz sandık yerleşme kanaması. gece ağrıyla uyandım resmen kasıklarım çok ağrıyordu Çok üzgünüm çoook bakalım bu ay çalışmalara başlıcaz gene
ınş cnm
pınar nan ne etcek okadr yeleğı en ustekını bana yolla sana cokkaydirigubbakcemile3ellerıne sağlık
oklavayla mı yaptın :1shok:
masallah canım ya bu ne hamaratlık valla
ellerine sağlık
pınaaaar bebiş yeleklerini yesinler senin.
pınar ben oklavayla anca hamur açıoom kuzum oda yamuk oluo zaten
arkadaşlar allah hepinize hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin mutlu mutlu
evli olanlara da allah geçim versin inşallah
günaydin hayirli cumalar kizlarrrr... cok fazla takip edemedim göz gezdirdim yazdiklariniza cicilerinizi güle güle kulanin. Eklenen türbanlar arasinda baya güzel modeller var... benim diktirdigim gelinligi de eklemeis azra araksasimiz, görünce benim gelinlik aklima geldi hic haber yok en son sorduguma az daha sabretmem gerektigini söyledi ilk fotolarini bari görebilseydim... bu ara 160 boyum 5 kilo aldim karar aldim hazirandan itibaren yedime ictime dikkat etmek istiyorum bu 5 kilo dügüne kadar kaybolmasi gerek, insallah basaririm. Spor yapmadan veremem gibime geliyor :-(
özledinizmi beni kizlar
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar görüşmek üzere
Arsiiiii, cilt bakımını sadece bir defaya mahsus mu düsünüyorsun
yani düğün için?
nasıl bi bakım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?