bızde senı osledık
5 kılo mu nan merak etme düğün yaklastıkca stresten erırsın
o gelınlık cok hoş bu arada
ınş en guzelını alırsın cnm
askerdekılerın hepsı gelıyo masallah
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
üzülme cnm ccok yenısınız gercekten sımdık nasılsın:teselli:sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
Arsima hayır olsun cnm bende gecende bi rüya gördüm anlatayımda kopun
şimdi güya benim düğünüm olcak düğün saat 7de başlıo düğün olcak yere bakıyorum falan hersey gayet güzel benim altımda kot var ve saat 6 saç baş yapılmamış.benimkide demezmi burdan 30 km uzakta bi ilçe var oraya gidicez kuaföre dio ayy korkunctuuuu
cnm kabarık derken çok değil içine o tarlatanmı ne onu giyince kabardı birazz
özledinizmi beni kizlar
olar tabi nie olmasın :lepi:
bende yatak odasındaki ebeveyn banyoma öle bişi almak istiorum ama pahalı yaa
kızlar herkeslere gunaydın, hayırlı cumalar
Arsima hayır olsun cnm bende gecende bi rüya gördüm anlatayımda kopun
şimdi güya benim düğünüm olcak düğün saat 7de başlıo düğün olcak yere bakıyorum falan hersey gayet güzel benim altımda kot var ve saat 6 saç baş yapılmamış.benimkide demezmi burdan 30 km uzakta bi ilçe var oraya gidicez kuaföre dio ayy korkunctuuuu
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
nerde satılıyor o çay şeysi arsima?
Parpalm gözün aydın cnm çok sevindimmm. GLCNN senin asker nezaman geliyodu?
sagol canım ya alacak yapacak cok sey var insallah biran once karar verebilirim
evet askerdekiler geliyor sırayla darısı bekleyen herkesin basına insallah
oklavayla mı yaptın :1shok:
kızlaaarr mutfağım için halı seçemiyorum kırmızılı olsun hem iştahı hem mutfağı açsın istiom kire dayanıklı bişi düşünüom şimdilik bunları beğendim nasıl sizce????
Royalin 2009 modelleri
Özellikle 2.yi mağazasında bizzat gördüm dokundum çok şahaneydi
kızlar koltuğum un resmını eklım sıze yalnız dısı siyah olcak ıcı aynı 2 adet 3 lü 2 adet tekli ama tekliler bu model değil kolları daha kullanışlı ince
halım da bu
selam kızlar birkça gün giremedim.o günlerde aldıklarımı hemen ekledimmmm :)
öncelikle porland yağdanlıklarım.ben iki tanesini aldım.sirkelik ve yağlık aldım ama nar ekşisi koymak için de alabilirim :)
dikiş ipliği setim.24 lü
ve kek fanusummm
kızlar dün mekana gittik organizasyon şirketiyle işte gelin yolu yok gelin masası yok masada çiçek olsunmu volkan olsun mu havai fişek olsun mu resmenn başıma ağrılar girdi...
sonra gitmişken menüyü belirledik yalnız bir hata yaptık. menüyü belirlemeye aç gittik:)))))) sonunda ordaki adam bu menü fazla olmuş milleti çatlatacakmısınız pataya yer kalmaz diyince bir iki şey çıkarttık:)))) şarkıcımızıda hallettik. geriye bir tek fotocu kaldı önümüzdeki haftada onunla görüşücez. cumartesi pazar pazartesi yokuz malum. bu günde zigon sehpamızla yatak başımızı halledince ohhh bizden mutlusu yokkkkk....
:roflol: süpermiş bu yaaaAşkı memnu son durum kaydirigubbakcemile3
Kızlar şimdi benim salon tamamlandı bi mobilyalarım gelecek gümüşlük,masam ve orta sehpam..
ben aksesuarlarımı ne renk alayım..Perdelerimde gümüş simler var ama ağırlık olarak dore hakim oldu.Varaklı aynada alıcam Doremi alsam Lamemii nasıl aksesuarlar yakışırr :uhm:
Fikir verirseniz sevinirimm
kızlarrrrrrrrrr nikah günümüzü aldıkk 28 mayıs 2009 saat 11:00 düğünümüzde 28 haziranda tam bir ay var aradaa:) 1 saatte hallettik nikah işlemlerini süper güsel şeler Allahım herkese nasip etsinn aminnnnn
Bugün aldıklarımın bi kısmını ekliyorum. Hepsini ekleyemedim çünkü makinenin şarjı dayanmadı kaydirigubbakcemile3
Çeyizimdeki tek eksik bu olduğu için almak zorundaydım. Piknik sepeti :roflol: Paketi açmadım kızlar, bu sepetin katlanıp içine koyulduğu bir de bez çantası var.Hatta netten aldığım fotoda yan tarafta biraz görünüyor mavi çanta. Pikniğe giderken o çanta da çok iş görür kaydirigubbakcemile3
Bambu poşet çay koyma şeysi. Çok istiyordum almayı şansıma % 50 indrimdeydi [/B]
Krem şanti zımbırtısı
Kurabiye için kalıp
Çizimlere konu olacak eklemeden meşhur olan leke tutmaz sofrabezi :roflol::roflol::roflol:
dün gelinlik provam vardı ana detaylar ortaya çıkmış aslında düz kabarık bi elbise gibi oldu şimdilik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?