Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Glcnnn dakikalarısay kız :) cnmmmm

tam 2700 dakika var :sm_cool:
elisacım yaparsan benimde haberim olsuun :):):):)

bence olağanüstü iğrenc bisey, tam tersi olup tüm yüzünüzü sivilceler kaplarsa napacaksınız
zaten cok gerekli birsey olsa vücudunruz onu dısarı atmazdı değilmi? laelaelaelaelae

:roflol:
yanlışlıkla birine yakalansan rezilli
düşünsene 1 sat onunla yüzümde gezicem
annem ablam elbet soracak ne sürdün bizde sürelim diye
ne dicem :roflol:

elisacım yaparsan benimde haberim olsuun :):):):)

:roflol:

Amaaaaan hemen de kızarmış arkadaşım. Sen gel o sepetle beraber gideriz pikniğe
:teselli: Eeee sinay da sen de aynı anda bana gıcıklığına mı ekliyosun demiş ya ondan dedim kaydirigubbakcemile3

Şeniz

arsima, yarın fotosunu bekliyorum cici mumlarının.

inş. unutmam

bence olağanüstü iğrenc bisey, tam tersi olup tüm yüzünüzü sivilceler kaplarsa napacaksınız
zaten cok gerekli birsey olsa vücudunruz onu dısarı atmazdı değilmi? laelaelaelaelae

demiii
kız elisa oda asitli sodada asitli
soda yada cola sürsek :roflol:

geçmiş olsun canım:teselli: boşver iyi olmuş evliliğin tadını çıkar:asigim: sonra başlıcak aşermeler mide bulantısı daha 2 aylık evlisiniz bol bol aşk yapın :jeyyar:
pınar ben oklavayla anca hamur açıoom kuzum oda yamuk oluo zaten
koptum:roflol::roflol:

bende bebek çişi duymuştum ama bebeğim olunca yapacam o zamana kadar da zaten sivilce mivilce kalmaz bende kırışıklıklar başlar o zamanda büyük çişini sür maske gibi derlermiş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyy iğrenç mi ne oldumm-tatlicadiarzu-

bence de iğrenç ötesi kıslar ama çişin antiseptik özelliği varmış

ALINTI
1747 yılının "Büyük Mükemmel Dünya Lügati"nden Johann Heinrick Zedler’in idrar hakkında yazdıkları:

Saç dökülmesine karşı: Patates unu ile kükürt tozu bekletilmiş idrar ile karıştırılır. Bu karışım merhem gibi başa sürülür.

Kulak iltihabında: Çocuk idrarı henüz sıcakken kulağa akıtılırsa nemli ve cerahatlı noktaları kurutur.

Boğaz iltihabına karşı: ıçine bir tutam safran katılmış insan idrarı ile gargara yapmak iyi gelir.

Ellerin ve dizlerin titremesinde insanın idrarını yapar yapmaz el ve dizlerini bununla ovması ve yıkaması faydalıdır.

Vücutta su toplanmaya başlarsa, insan uzunca bir zaman sabah aç karnına kendi ilk idrarından biraz içmelidir. Bunun sarılıkta da yararı olur.

Kadınların cinsel organlarındaki yanma ve kaşıntıları sıcak idrar ile yıkamak faydalıdır.

Arı sokmasına karşı hemen idrarla ıslatmak birebir gelir.

*

TECRÜBEYLE SABıT

Çeyrek saat, kendi idrarımla ıslatılmış, burun için delik açılmış bir bezi yüzümde tutmak harika bir etki yapıyor. Cilt dinleniyor, siyah noktacıklar yok olup temizleniyor.

30 yıl önce bir makina tezgáhında elime matkap yağı bulaştı. Her iki elimin üzerinde siğiller oluştu. Çok korkunçtu. Kimseye el uzatamıyordum. Doktorlar onları kazımak istiyorlardı ama yara izi kalacaktı. Büyük ağabeyim bir tavsiyede bulundu.

Yatmadan önce iki eline işe!

Hoş değildi ama yaptım. Kalktıktan sonra saf sabunla ellerimi yıkamalıydım. Bunu da yaptım.

Sonuç: Dört hafta sonra ellerimin üstü pırıl pırıl, tertemiz, çocuk poposu gibi olmuştu.

Uzun süre bir çiftlikte çalıştım. Çiftlik sahibi kadının ayağında herhalde beş yıllık açık bir yarası vardı. Merhemlerle tedavi etmeye çalışıyordu. Geceden kalma sabah idrarının faydalı olacağını işittim. Yaranın üzerinden tüm pomat artıklarını temizledim, temiz bir keten parçasını hastanın idrarına batırdım, yaranın üzerine koyup bağladım. Bunu 14 gün her sabah tekrarladım. ınanmayacaksınız belki, yara tamamen iyileşti.

Daha böyle onlarcası. Üstelik sırf hastalık konusunda da değil.

*
ALINTI

demiii
kız elisa oda asitli sodada asitli
soda yada cola sürsek :roflol:
kızlar maden suyunu surebilirsin bıraz pamukla gercekten ıyı geliyor cilde, ayrıca elma suyuda aynı sekilde lekeleri yok ediyor tamamen diyemem ama iyi geliyor hemde yapması daha kolay bir yontem yerimseniben

benbi lavaboya gidimde gelim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benbi lavaboya gidimde gelim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

delikafaduldendelikafadulden

ben denersem eğer sonuçları buraya yazıcam kısçeler
dudak üserimde 2 tane küçük lekem var uyus oluyorum

işte son çeyizim.

bizimki bi heycan çeyiz aldım evimize didi, ne aldın ne aldın diye sordum merakla. Ne dese iyi, zeytinyağı almış evimize çeyizlik. sırnaşık şey öldürcek beni bi gün yafs:)
aaaa öylemi ay ne kaa iyi yapmışsın oda olmazsa olmaz tabi didim artık..

mandilin çok iyi yapmış cnm ben bayılırım zeytin yağına güle güle yiii ama dikkat et hem gülüo hem yerken tıkanma

ay benimki bi çöp bile alıp getirmez
ancak ben çıkarsam almaya benle gelirse ödemesini yapar
ama hiç bilmem bensiz bişe alacak
getircek bana bunu evimize aldım diye yok anam yok
zorlada olmazki içinden gelecek

parplam gözun aydın canım simdi sana aksam olmas yerınde duramıyosundur.. senı çok ıı anlıyorum

sorma valla işyerindeyim gözüm saatte

GÜnaydın kızlar,

sulfat; ciclerini iyi günlerde kullan.

parpalm; gözün aydın, sıra glcnn da yeni haftada o da aşkına kavuşmuş olacak.

inşlh canm nerde varsa kavuşmayı nasip etsin allah

selam kızlar
benimde aşkım geliyor bu akşam çook heyecanlıyım.,kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
gülçine burcuya nasıl özeniyodum.:)
allah herkesin sevdiğini yanında nasip etsin.
yarın gelinliğe bakıp alıcaz çok şükür ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…