Glcnnn dakikalarısay kız :) cnmmmm
elisacım yaparsan benimde haberim olsuun :):):):)
ben gaza gelmek üsereyim arsii yapanların msj larını okudukça çünkü olumsuz bi şi yazan yok.a.s yapanların cildinde olumlu değişiklikler var. hemide beleşş kendi imalatınla delikafaduldendelikafadulden amanınn annecim duymasın yaptığımı walla mahveder beni :roflol:
elisacım yaparsan benimde haberim olsuun :):):):)
Amaaaaan hemen de kızarmış arkadaşım. Sen gel o sepetle beraber gideriz pikniğe :teselli: Eeee sinay da sen de aynı anda bana gıcıklığına mı ekliyosun demiş ya ondan dedim kaydirigubbakcemile3
arsima, yarın fotosunu bekliyorum cici mumlarının.
bence olağanüstü iğrenc bisey, tam tersi olup tüm yüzünüzü sivilceler kaplarsa napacaksınız
zaten cok gerekli birsey olsa vücudunruz onu dısarı atmazdı değilmi? laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım:teselli: boşver iyi olmuş evliliğin tadını çıkar:asigim: sonra başlıcak aşermeler mide bulantısı daha 2 aylık evlisiniz bol bol aşk yapın :jeyyar:teşekkür ederim kızlar sağolun. bilmiorumki normalden 3 gün önce adet oldum önce kahverengi bi akıntı geldi biz sandık yerleşme kanaması. gece ağrıyla uyandım resmen kasıklarım çok ağrıyordu Çok üzgünüm çoook bakalım bu ay çalışmalara başlıcaz gene
koptum:roflol::roflol:pınar ben oklavayla anca hamur açıoom kuzum oda yamuk oluo zaten
şekercim bak şimdi sana mide bulandırıcı olsada bi şi diycemşakkıdı
kızlar yüzünde sivilce , leke , çil problemi olanlar için çok iyi bir iyileştirme yöntemi varmış
bnm yüzümde azda olsa güneş lekelerim var ama yapmaya cesaretim yok:1no2:
sabah çişinizden yüzünüze pamukla sürüp 1 saat kadar beklettiğiniz takdirde bebek gibi bir yüze sahip olunuyormuş.a.s Rus ve ukraynalı hatunların yüz güzelliklerinin sırrı imiş bu yöntem. yerimseniben tabi ben de KK da bi kaç topikten takip ettiğim kadarını yazdım sizlere.denemediğim daha doğrusu deneyemediğim için sonucu hakkında bi şey yazamıycam. Ama yapanlar var.. ve çok memnun olduklarını yazmışlar.
kızlar maden suyunu surebilirsin bıraz pamukla gercekten ıyı geliyor cilde, ayrıca elma suyuda aynı sekilde lekeleri yok ediyor tamamen diyemem ama iyi geliyor hemde yapması daha kolay bir yontem yerimseniben
demiii
kız elisa oda asitli sodada asitli
soda yada cola sürsek :roflol:
bence olağanüstü iğrenc bisey, tam tersi olup tüm yüzünüzü sivilceler kaplarsa napacaksınız
zaten cok gerekli birsey olsa vücudunruz onu dısarı atmazdı değilmi? laelaelaelaelae
benbi lavaboya gidimde gelim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
ben denersem eğer sonuçları buraya yazıcam kısçeler
dudak üserimde 2 tane küçük lekem var uyus oluyorum
işte son çeyizim.
bizimki bi heycan çeyiz aldım evimize didi, ne aldın ne aldın diye sordum merakla. Ne dese iyi, zeytinyağı almış evimize çeyizlik. sırnaşık şey öldürcek beni bi gün yafs:)
aaaa öylemi ay ne kaa iyi yapmışsın oda olmazsa olmaz tabi didim artık..
cilt bakımından vazgeçtim
ya bakımı yapan insan kendi idrarını sürerse bana :roflol:
parplam gözun aydın canım simdi sana aksam olmas yerınde duramıyosundur.. senı çok ıı anlıyorum
GÜnaydın kızlar,
sulfat; ciclerini iyi günlerde kullan.
parpalm; gözün aydın, sıra glcnn da yeni haftada o da aşkına kavuşmuş olacak.
inşlh canm nerde varsa kavuşmayı nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?