kızlarrr kocaman bi selam getirdim size esra_karadeniz den :)
kaynının düğün telaşesi ile uğraşıyorlarmış çok güzel gidiyormuş herşey..en kısa zamanda uğrayacakmış vee müjdeli bi haberle merhaba dicekmiş bizlere teyze olabilirmişiz kaydirigubbakcemile3
azracım benim gelinliğim altı da buna çok benziyor..aynı böyle büzmeler var arkasında..
ön tarafı zaten aynı gibi..provalar başlasın ben de eklerim inş..
kızlar ben şu üç modeli beğeniyorum sizce nasıllar?
rahibe duvağımı olsun yoksa ilki gibi mi karar veremiyorum
birinci ve üçüncüyü beğendim.birinciye bayıldım.aksesuarları dğeiştirirsin kafana göre .kıslar arkadan türna yaptırsanız bile gelinlikçiler en kapalı şekilde ayarlama yapıyorlar .siz yeter ki heiç bir yerinizin görünmemesini isteyin...
Bugün aldıklarımın bi kısmını ekliyorum. Hepsini ekleyemedim çünkü makinenin şarjı dayanmadı kaydirigubbakcemile3
canım güle güle kullan.çay poşetliğine hastayım ya bende bir ara alayım bari...
basıyazmalı kız bence rahıbe duvak yaptırmaaa
neden sonra uzun duvak cokhos ama acık bayanlar ıcın bence tabi
cunku saclarıyla haraket katıyor ama kapalı oluna rahıbe duvakta hıc bı model olmuyor
bende ılk rahıbe ıstıyordumvazgectım
ayrıca bence ayse kuafor cok pahalı arzu kuafore bakın dah auygun dah aguzel benceeee
senin türbanını ben çok beğendim.hemde uygundu.bu ayşe hnm çok abartıyor:)
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
canım benim.geçmiş olsun.hayrılısını versin rabbim inş.kızıyordum sana çok erken istiyorsun diye ama herkesin bir seçimi var.sen hiç üzülme sıkma o senin rahmine en hayırlı zamnda düşer zaten....
lahana aynı gazeteleri alıyoruzkaydirigubbakcemile5 bende onu inceliorum şimdi çerezlikleri gördün mü kapaklarına da kabuklarını atıyorsun ama çok pahalı yaaa milyonculara düşsede alsak :roflol::roflol:
Gittim geldim burda bi çiş muhabbeti dönmüş :roflol:
ayyy herkesin sevdiceği geliooo çok sevindimmm alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 zeytinyağlı yemeklerle ikimizde yuwarlanırız artık..
aman arsimam benimkide aştı kendini çeyiz olayında, bide yorumlar yaparki öldürür beni.
aman onların ödemesi yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrr kocaman bi selam getirdim size esra_karadeniz den :)
kaynının düğün telaşesi ile uğraşıyorlarmış çok güzel gidiyormuş herşey..en kısa zamanda uğrayacakmış vee müjdeli bi haberle merhaba dicekmiş bizlere teyze olabilirmişiz kaydirigubbakcemile3
evet işte kataloğu tarattım kaydirigubbakcemile3 okuyamayanlar için 39 TL yazıyor
ay benimki bi çöp bile alıp getirmez
ancak ben çıkarsam almaya benle gelirse ödemesini yapar
ama hiç bilmem bensiz bişe alacak
getircek bana bunu evimize aldım diye yok anam yok
zorlada olmazki içinden gelecek[/COL
kız o bile güzel ben onu bile göremiyorum sende onu sık sık alışverişee çıkardelikafadulden
kız o bile güzel ben onu bile göremiyorum sende onu sık sık alışverişee çıkardelikafadulden
o çok sakıncalı
sonra kendine bişiler alıo ay sonu zor geliyor :)
bide mesela onunla bişi bakmaya çıkarız gezdikçe orası burası ağrır
ay işte ben ayakta durunca şöle oluyor yürüyünce böle oluyor der
ama normal alışverişe çıkarız kendisi için hiçbiyerine bişe olmaz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?