kızlar salonunuza falan süs için bişeyler aldınız mı biblo fln?
kaydirigubbakcemile3Boşuna demiolar demekki sen yaralı parmağa bile işemezsin die. bi hikmeti var demekki
Aaa çok sevindimm a.s Hayırsız çıktı gelmedi hiç :dilcikar:kızlarrr kocaman bi selam getirdim size esra_karadeniz den :)
kaynının düğün telaşesi ile uğraşıyorlarmış çok güzel gidiyormuş herşey..en kısa zamanda uğrayacakmış vee müjdeli bi haberle merhaba dicekmiş bizlere teyze olabilirmişiz kaydirigubbakcemile3
Bende büyük objeler alıcam başkada bişe koymucam.Dün epeyce nette bakındım ama bulamadım bişeyler bide mağazalara bakıcam :uhm:kızlar salonunuza falan süs için bişeyler aldınız mı biblo fln?
derdin nedir arsimacım bnmde sana bir sorum olucak :)
Senin derdin evlenene kadar bitmezz kaydirigubbakcemile3
arsima huhuhu derdin baya uzun heralde :1rolleyes: banyo lavaboları hakkında bişey sorucaktım böel sanki kucağında taşıyıp götürüp koymuşsun gibi olanlar var onların adı nedir biliyormsun cnm ya da bile varmı kızlar kafama takıldı :uhm:
arsimam söle derdini olalım merhem
Evet yaa arsima kaçtıı
Hiltonn banyomu bahsettiğin :uhm:
kızlar salonunuza falan süs için bişeyler aldınız mı biblo fln?
kaydirigubbakcemile3 böyle bakar sana adam artık :1shok:evt mandalinimim bnm o da olur işte bunların genel adı nedir ben öle resim bulamadım sadece az öncekiler gibi buldum öff aklıma takıldı görüyonmu nettede bişey yazmıyor ben şimdi bundan almak istesem ama ne dicem kucakda taşınmışda öle konmuş gibi duran lavabolarınızdan varmı dicem :roflol:
evt aslında olabilr ben görmedim azranın banyosunuda eger gelirse bana cvp verirse sevinirim gecende takılmıştı aklıma ama sonra geçti şimdi gene takıldı üff hastalık bende bu(
derdimi yazıyorum
şimdi efenim benim adetim düğün günüme geliyor
benim en büyük sıkıntım düğünde ağrı olması, sık sık wc ihtiyacı duycam ama gelinlikle gidemicem, o günlerde çok rahatsız oluyorum yürüyemek bile istemiyorum ve düğünde hep otururum oynayamam ee bidaha telafiside yok
geçiktirici için şişlik yapar diyorlar ee zati şişkoyum iyice şişersem gelinlik olmaz kaydirigubbakcemile3 yada ilaçtan sonraki adet uzun sürüyormuş vs.vs.
birde öne alıcı varmış onu duydunuzmu hiç :uhm:
ben salona bu tarz aksesuar alıcam (rengi deseni daha farklı olacak)
bi yerede şekerimi koyarım süs diye aboww o lame ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?