Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende öyleyimm merak etmee geçici bi durummuş

öylemiymiş evlilik öncesi stresi miuymiş bu vala umarım öledir eğer hep böle devam ederse müstakbel eşim yandı yazık olur vala ...çatacak yer arıyorum herkesle tartışıyorum..ay noldu ban ayaa...yardım edinn fisfisfis

Lokmam bak böle

keşke şu siyahın beyazı olsa ne şık dururmuş :)

bu da kare ama bunlar sadece anlatabileyim diye böle sanki bunları alıp banyonun tezgahına koyuyorsun gibi duruyor

brcncvk86 kullanıcısından alıntı
kızlar salonunuza falan süs için bişeyler aldınız mı biblo fln?

evet bende sevmiyorum evde öle ıncık cıncık büyük ve az bi kaç vazo biblo yeter yormaz insnaı ama açıkçası param kalmadı onları daha sonra alıcam artıkk

evt mandalinimim bnm o da olur işte bunların genel adı nedir ben öle resim bulamadım sadece az öncekiler gibi buldum öff aklıma takıldı görüyonmu nettede bişey yazmıyor ben şimdi bundan almak istesem ama ne dicem kucakda taşınmışda öle konmuş gibi duran lavabolarınızdan varmı dicem :roflol:

Boşuna demiolar demekki sen yaralı parmağa bile işemezsin die. bi hikmeti var demekki
kaydirigubbakcemile3
Aaa çok sevindimm a.s Hayırsız çıktı gelmedi hiç :dilcikar:
Bende büyük objeler alıcam başkada bişe koymucam.Dün epeyce nette bakındım ama bulamadım bişeyler bide mağazalara bakıcam :uhm:
Lokmam bak böle

keşke şu siyahın beyazı olsa ne şık dururmuş :)

bu da kare ama bunlar sadece anlatabileyim diye böle sanki bunları alıp banyonun tezgahına koyuyorsun gibi duruyor

Hımm anladım..Ama adını bende bilmiyorum..banyona böyle bişemi istiyorsun :uhm:
Azranın banyosu böyleydi yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

evt aslında olabilr ben görmedim azranın banyosunuda eger gelirse bana cvp verirse sevinirim gecende takılmıştı aklıma ama sonra geçti şimdi gene takıldı üff hastalık bende bu (

derdin nedir arsimacım bnmde sana bir sorum olucak :)

yazacam en sona

Senin derdin evlenene kadar bitmezz kaydirigubbakcemile3

:roflol:

adını bilmiyorum kuzum ya

arsimam söle derdini olalım merhem

sölicem

Evet yaa arsima kaçtıı
Hiltonn banyomu bahsettiğin :uhm:

yok benim banyo dolabımdaki lavabodan bahsediyor
kaçmadım parti vardı pasta kesmeye gittim :) yeidm geldim

almadım
ev bi yerleşsin sonra alırım bi vazo gibi şeler

derdimi yazıyorum
şimdi efenim benim adetim düğün günüme geliyor
benim en büyük sıkıntım düğünde ağrı olması, sık sık wc ihtiyacı duycam ama gelinlikle gidemicem, o günlerde çok rahatsız oluyorum yürüyemek bile istemiyorum ve düğünde hep otururum oynayamam ee bidaha telafiside yok
geçiktirici için şişlik yapar diyorlar ee zati şişkoyum iyice şişersem gelinlik olmaz kaydirigubbakcemile3 yada ilaçtan sonraki adet uzun sürüyormuş vs.vs.

birde öne alıcı varmış onu duydunuzmu hiç :uhm:

16 haziran nikah 4 temmuz düğünüm olacak hazırlıklar bitti sadece en önemli kısma kaldıkk gelinlik saç boyası filan işte ve paramız bitti ama yapıcaz artık napalımm vala bu işler stresliymiş bayağı çok sorun çıkıyor ve tartışmalar oluyor buanldım ben fazlasıyla

Arsimacım adet sancısı için bana tek iyi gelen bir lac var doktorum onca ilaçlardan sonra en son verilen iyi geldi sana adını yazim doktora sor adet olmadan 1 gün önce içersin ertesi günde sabahtan içersin bişleyciğin olmaz tabi doktorun önerirse cnm

ya kızlar bişey sorucam bende hani kırık camlı süs eiyaları varya kenarları bronz falan dore rengi onlardan var bi parçası hediye geldi bi parçasını ben aldım falan neysem işte bunlar şimdi demodemi oldu sizce
bkz.örnek 1

kaydirigubbakcemile3 böyle bakar sana adam artık :1shok:
Özel mesaj at azraya yerimseniben Bende merak ettim bak şimdi kaydirigubbakcemile3
evt aslında olabilr ben görmedim azranın banyosunuda eger gelirse bana cvp verirse sevinirim gecende takılmıştı aklıma ama sonra geçti şimdi gene takıldı üff hastalık bende bu (

Mesela ağrı kesici felan içincce ağrın geçmiyor mu :uhm:
Ben ağrı kesici içinde ağrımı kesiyor adetimide kesiyor :uhm:

kocasının boncuğu gelinlik sana çok yakışmış yaa inanki çok stresteyim ya güzel olmazsam düğünde istediğim gibi olamazsam diye çok stersliyim off bunalımdayım yaaaa valla beter bi stres var bende napıcamm

ben salona bu tarz aksesuar alıcam (rengi deseni daha farklı olacak)

bi yerede şekerimi koyarım süs diye aboww o lame ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…