a.s. teşekkür ederim tatlım çeyizlik zeytinyağjımızda war ya sırtımız yere gelmez gayri kaydirigubbakcemile2ağız tadıyla yiyin şekerim, biz aşkımla daha geçen yaz aldık zayetinyağını sökeye gitmiştik oradan şimdi iyi geliyor.
.
mandalın daha ne ısten işte ne kadr düşüncelı ya
senın kardesınde öle mı pekıkaydirigubbakcemile3
gule gule kullan pecetelık cok sırın
ayyy çok pardon o zaman ben yanlıs anlamisim
Hemşom cicilerini iyi günlerde kullan spetine bide çay kutuna bittimHaaaa bir de bundan aldım
günaydın kızlar
dore :)
sen al bende senden fikir alayım kaydirigubbakcemile3
ya bende şeye takıldım şimdi aksesuarlarımı dore alıcam ya
perdeyi hani şu yandan tutan aksesuar varya o lame kötü durrurmu:uhm:
onu dore yapsam perde içine girince hiçbi özelliği kalmayacak
bu arada çok değişik bi aksesuar :1ninca:
bende cok sevındım cok yoktu zaten
uyy bıde çillerım cıkması napam korucu alcem gene
emla kremı kullanan var mı
YAA KULLANMAYAN VARMI DİE SOR BÖCÜK KIS HERKES KULLANIYOR 26 TL MİŞ.BENDE yazdırayım dedim gittim doktora bugün yazmadı neye yarıyor bu dedi bir utandım varya hiç sormayın kızlarşey yapıoyrmuş uyuşturuyormuş dedim gerke yok dedi adam ya sanki gerek olup olmadıpnı benden iyi biliyor kaydirigubbakcemile3
YAA KULLANMAYAN VARMI DİE SOR BÖCÜK KIS HERKES KULLANIYOR 26 TL MİŞ.BENDE yazdırayım dedim gittim doktora bugün yazmadı neye yarıyor bu dedi bir utandım varya hiç sormayın kızlarşey yapıoyrmuş uyuşturuyormuş dedim gerke yok dedi adam ya sanki gerek olup olmadıpnı benden iyi biliyor kaydirigubbakcemile3
ben kullanmıyom amakorkmuyom zaten ıstesem onsuzda yaptırrıım cunku alıstım dığer bolgelerde
ıste tek sorun o bolgede napcam bılmımm komsum ılla gel yapım dıo kuafor ama ben utanıyom acmayakaydirigubbakcemile3
dr yazmıyomuş sanırım zaten knaser hastalarında kullanıyo galıba
bende denıycem ama utanıyom
mandilin canım maşallah de ya ne güzel işte herşeyi birlikte seçip almanız çünkü genelde erkekleri sürükleyerek götürmek lazım alışverişe
ama ne bılm ya eklerne daha zevklı sarıyordu:teselli:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy derde bal delüüü
canım ewet iyi ama ben kötü alıştırdım, artık her şeyde söz sahibi hissediyor kendini. En ufak mutfak eşyasında limonluk aldığım zaman bile yorum yapıyor benim gibi kırk kez düşünmeye başladı her konuda. . Hem iyi hem kötü anlıcağın. -tatlicadiarzu-
aşağı tükürsem kıl
yukarı tükürsem kıl
her yer kıl
napam kaydirigubbakcemile3
ayh bi türk kahvesi yapemde annemle şöle balkonda keyifli içem bari kaydirigubbakcemile3
ÖF PÜF HAVA SICAK ZATEN EVLENDIK CEYIZDE EKLEYEMIYOM senağlama
emla kremı kullanan var mı
Bende perdeyi tutan bağlara boncuk yaptırdım.Metal gibi olanlar koyu kahve koyu dore gibi duruyor.Sende öyle bişe yaptırmayı düşün..Neden lame istiyosun ki fonların ve tüllerin nasıl ne renk :uhm:
emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar
canım ewet iyi ama ben kötü alıştırdım, artık her şeyde söz sahibi hissediyor kendini. En ufak mutfak eşyasında limonluk aldığım zaman bile yorum yapıyor benim gibi kırk kez düşünmeye başladı her konuda. . Hem iyi hem kötü anlıcağın. -tatlicadiarzu-
aşağı tükürsem kıl
yukarı tükürsem kıl
her yer kıl
napam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?