Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ağız tadıyla yiyin şekerim, biz aşkımla daha geçen yaz aldık zayetinyağını sökeye gitmiştik oradan şimdi iyi geliyor.
.
a.s. teşekkür ederim tatlım çeyizlik zeytinyağjımızda war ya sırtımız yere gelmez gayri kaydirigubbakcemile2

mandalın daha ne ısten işte ne kadr düşüncelı ya
senın kardesınde öle mı pekıkaydirigubbakcemile3
gule gule kullan pecetelık cok sırın

sağol böcüğüm..
amaan yok abim hiiiç sewmez alışwerişi, o bizi çarşı pazara götürür getirir sadece :icecream:
ama biz nişanlımla nerdeyse bütün çeyizcileri gezdik gug demedi zawallım.

Haaaa bir de bundan aldım
Hemşom cicilerini iyi günlerde kullan spetine bide çay kutuna bittim

Evet doreye karar verdim dünde epeyce araştırdım netten ama bulamadım uygun aksesuar :1no2:

Bende perdeyi tutan bağlara boncuk yaptırdım.Metal gibi olanlar koyu kahve koyu dore gibi duruyor.Sende öyle bişe yaptırmayı düşün..Neden lame istiyosun ki fonların ve tüllerin nasıl ne renk :uhm:

bende cok sevındım cok yoktu zaten
uyy bıde çillerım cıkması napam korucu alcem gene

emla kremı kullanan var mı

YAA KULLANMAYAN VARMI DİE SOR BÖCÜK KIS HERKES KULLANIYOR 26 TL MİŞ.BENDE yazdırayım dedim gittim doktora bugün yazmadı neye yarıyor bu dedi bir utandım varya hiç sormayın kızlar şey yapıoyrmuş uyuşturuyormuş dedim gerke yok dedi adam ya sanki gerek olup olmadıpnı benden iyi biliyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne bileyim sen doktor değilmisin deseydinn

mandilin canım maşallah de ya ne güzel işte herşeyi birlikte seçip almanız çünkü genelde erkekleri sürükleyerek götürmek lazım alışverişe

ben kullanmıyom ama korkmuyom zaten ıstesem onsuzda yaptırrıım cunku alıstım dığer bolgelerde
ıste tek sorun o bolgede napcam bılmımm komsum ılla gel yapım dıo kuafor ama ben utanıyom acmayakaydirigubbakcemile3
dr yazmıyomuş sanırım zaten knaser hastalarında kullanıyo galıba
bende denıycem ama utanıyom

yaa herkes kullanıyor sağlık ocaklarında yazıyor kızlar yazan var baya ne utancan kız
boşver ben dr direk neye yaradığnı bile söyledim:1shok:
doktoruda bilgilendirdim bu konuda yani bu kk daha neler öğretecek
bilemiyorum valla irezil oldum:roflol: ama bir yazdırması zor bende gidip direk eczaneden almaya karar verdim:) napayım başka türlü yapamıyorum çok
acıyor şekilli bırakıp kaçıyom bende napayım valla:) böyle bir şeye ihtiyacım var kuaföröde giteye utanıyorm.

mandilin canım maşallah de ya ne güzel işte herşeyi birlikte seçip almanız çünkü genelde erkekleri sürükleyerek götürmek lazım alışverişe

canım ewet iyi ama ben kötü alıştırdım, artık her şeyde söz sahibi hissediyor kendini. En ufak mutfak eşyasında limonluk aldığım zaman bile yorum yapıyor benim gibi kırk kez düşünmeye başladı her konuda. . Hem iyi hem kötü anlıcağın. -tatlicadiarzu-

aşağı tükürsem kıl
yukarı tükürsem kıl
her yer kıl
napam kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol:

Kızlar hayırlı cumalar bu arada ben biraz geçiktim bugünn kaydirigubbakcemile3
geçmişi bi okuyayım yerimseniben

emla kremı kullanan var mı

ben bi ara kullandım

Bende perdeyi tutan bağlara boncuk yaptırdım.Metal gibi olanlar koyu kahve koyu dore gibi duruyor.Sende öyle bişe yaptırmayı düşün..Neden lame istiyosun ki fonların ve tüllerin nasıl ne renk :uhm:

ya sectiğim şey çok şık duruyor ama vazgeçemem ondan :)
tüllerim kırık beyaz fonlarım bej desen değil dore gibi ama değişik bişe
dore aksesuar denedik hiç göstermedi kendini lame cuk oturdu

emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar

ben

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…