Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

koptum canım yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım ekledim listeme bakabilirsin yerimseniben
betam hoşgeldinn :1hug:
Canım saol hoşbuldumm Şeniz 1 ay 27 güne düşmüşüzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

O zaman değiştirme arsimam oda öyle kalsın..
Benimde tüllerin içinde lame pullar var ama hiç abez durmuyor hatta farklı bi ışıltı katıyor salona yerimseniben Hep dorede boğar sanki odayı :uhm:

emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar

bende kullandım ama sana tavsiyem yazın kullanma çünkü sıcaktan eriyor krem hiç uyuşmuyor sonbahar mevsimden itibaren etkisini görebilrsin ya da onu kullanırken soğuk ortam olmasına dikkat et onu sürüp 15 dk flan beklemen lzım etkisi göstermesi için

afiyet olsun, fal bakan varmı ?

ben arada bi bakıyorum kaydirigubbakcemile3

O zaman değiştirme arsimam oda öyle kalsın..
Benimde tüllerin içinde lame pullar var ama hiç abez durmuyor hatta farklı bi ışıltı katıyor salona yerimseniben Hep dorede boğar sanki odayı :uhm:

perdeci amcada kötü olmaz dedi
uyum acısından avizeni taşlı secersen ikisi uyar dedi

kızlar bi derdim var :)

yaptıgım bebek yelekleri

oklawayla yaptım bunu :)

buda yeni başladıgım
Senin yeleklerini yirimm :1hug:
oklovayla yaptığından bende bebişim olursa istiyorum
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar Şeniz

perdeci amcada kötü olmaz dedi
uyum acısından avizeni taşlı secersen ikisi uyar dedi

kızlar bi derdim var :)

Bencede doğru demiş..Hiç kötü durmaz :1hug:
Senin derdin evlenene kadar bitmezz kaydirigubbakcemile3

ben de evlenme arefesindeyim düğüne 1,5 ay kaldı ya böle bi keyifsizim ..heyecanlanırım sanıyordum ama neden böleyim anlamadım :s

derdin nedir arsimacım bnmde sana bir sorum olucak :)

arsima huhuhu derdin baya uzun heralde :1rolleyes: banyo lavaboları hakkında bişey sorucaktım böel sanki kucağında taşıyıp götürüp koymuşsun gibi olanlar var onların adı nedir biliyormsun cnm ya da bile varmı kızlar kafama takıldı :uhm:

:1shok: Daha neler duyucamm çillerimden memnunum benn :1shok:
Lokmam hşg. mrb demek yokmu :1closedeyes:
Ahh canımmm Şeniz Geçmişi okuyorum anca geliyorum kaydirigubbakcemile3 Çok uyuşuğum bu konuda Çok üzgünüm çoook Nasılsınn blackımm canumm :1hug:

saol azracım :)

ay canım benım sen ewlen ben yapar gonderırım sana yeterkı sen iste tatlım
Şeniz

evet evli yazdım 16 haziranda nikahım var değiştirme şansım olup olmadığımı bilmediğimden öyle yazdım :kaydirigubbakcemile5

ben de evlenme arefesindeyim düğüne 1,5 ay kaldı ya böle bi keyifsizim ..heyecanlanırım sanıyordum ama neden böleyim anlamadım :s
Bende öyleyimm merak etmee geçici bi durummuş kaydirigubbakcemile3
Evet yaa arsima kaçtıı
Hiltonn banyomu bahsettiğin :uhm:

Şeniz estf. Lokmam oku bajim hemen gel sonra
evet evli yazdım 16 haziranda nikahım var değiştirme şansım olup olmadığımı bilmediğimden öyle yazdım :kaydirigubbakcemile5

ok anladım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Bende öyleyimm merak etmee geçici bi durummuş kaydirigubbakcemile3

Evet yaa arsima kaçtıı
Hiltonn banyomu bahsettiğin :uhm:

ahhh Lokmam adını bilsem :))) böle sanki banyonun tezgahına lavaboyu koymuşsun gibi duruyor resim bulsam eklicem ama arsimanın albümünde ona benzer bişey gördüm yazdım bi bakarmısın sana zahmet cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…