canım ewet iyi ama ben kötü alıştırdım, artık her şeyde söz sahibi hissediyor kendini. En ufak mutfak eşyasında limonluk aldığım zaman bile yorum yapıyor benim gibi kırk kez düşünmeye başladı her konuda. . Hem iyi hem kötü anlıcağın. -tatlicadiarzu-
aşağı tükürsem kıl
yukarı tükürsem kıl
her yer kıl
napam kaydirigubbakcemile3
Canım ekledim listeme bakabilirsin yerimsenibenparpalm canım gözün aydın Allah bi daha hiç ayırmasın
gülçincim artık saatlere düştün canım
kızlar siz kavuştukça benim heyecanım dahada artıyo son 7gün:asigim:
sulfat canımaldıklarının hepsi çooook güzel bayıldım piknik sepetine
beta ben eşyalarını göremiyorum malesef canımsenağlama
Canım saol hoşbuldumm Şeniz 1 ay 27 güne düşmüşüzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5betam hoşgeldinn :1hug:
ben bi ara kullandım
ya sectiğim şey çok şık duruyor ama vazgeçemem ondan :)
tüllerim kırık beyaz fonlarım bej desen değil dore gibi ama değişik bişe
dore aksesuar denedik hiç göstermedi kendini lame cuk oturdu
oh dün tobide bugün annenle
kahve düşmanı :)
Amin.
blackqueen, thanks canım.
oh ohh barıştığına sewindim kuzum kaydirigubbakcemile5
blackqueen canım çok sevindim barışmanıza küsmeyin bi dahada:1hug:
emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar
afiyet olsun, fal bakan varmı ?
O zaman değiştirme arsimam oda öyle kalsın..
Benimde tüllerin içinde lame pullar var ama hiç abez durmuyor hatta farklı bi ışıltı katıyor salona yerimseniben Hep dorede boğar sanki odayı :uhm:
Senin yeleklerini yirimm :1hug:
perdeci amcada kötü olmaz dedi
uyum acısından avizeni taşlı secersen ikisi uyar dedi
kızlar bi derdim var :)
pinarcim harika seyler yapmissin ne marifetler varmis sende yahu
Senin yeleklerini yirimm :1hug:
oklovayla yaptığından bende bebişim olursa istiyorum
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar Şeniz
Canım ekledim listeme bakabilirsin yerimseniben
canım evin çooook güzel olmuş pembiş koltukların salonun hepsi birbirinden şık
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
ayrıca ben daha önce kaçırmıştım senin resimlerini sende çoooook güzelsinnnnnnnnnnnŞeniz
ben de evlenme arefesindeyim düğüne 1,5 ay kaldı ya böle bi keyifsizim ..heyecanlanırım sanıyordum ama neden böleyim anlamadım :s
derdin nedir arsimacım bnmde sana bir sorum olucak :)
:1shok: Daha neler duyucamm çillerimden memnunum benn :1shok:şekercim bak şimdi sana mide bulandırıcı olsada bi şi diycemşakkıdı
kızlar yüzünde sivilce , leke , çil problemi olanlar için çok iyi bir iyileştirme yöntemi varmış
bnm yüzümde azda olsa güneş lekelerim var ama yapmaya cesaretim yok:1no2:
sabah çişinizden yüzünüze pamukla sürüp 1 saat kadar beklettiğiniz takdirde bebek gibi bir yüze sahip olunuyormuş.a.s Rus ve ukraynalı hatunların yüz güzelliklerinin sırrı imiş bu yöntem. yerimseniben tabi ben de KK da bi kaç topikten takip ettiğim kadarını yazdım sizlere.denemediğim daha doğrusu deneyemediğim için sonucu hakkında bi şey yazamıycam. Ama yapanlar var.. ve çok memnun olduklarını yazmışlar.
Ahh canımmm Şeniz Geçmişi okuyorum anca geliyorum kaydirigubbakcemile3 Çok uyuşuğum bu konuda Çok üzgünüm çoook Nasılsınn blackımm canumm :1hug:Lokmam hşg. mrb demek yokmu :1closedeyes:
Şenizsaol azracım :)
ay canım benım sen ewlen ben yapar gonderırım sana yeterkı sen iste tatlım
Canım ekledim listeme bakabilirsin yerimseniben
canım evin çooook güzel olmuş pembiş koltukların salonun hepsi birbirinden şık
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
ayrıca ben daha önce kaçırmıştım senin resimlerini sende çoooook güzelsinnnnnnnnnnnŞeniz
CAnımm güzel sözlerin yorumların için çok teşekkür ederimm :1hug:
Allah sizlerede göstersinn biran önce :Saruboceq:
Benidemi beğendinn
Bende öyleyimm merak etmee geçici bi durummuş kaydirigubbakcemile3ben de evlenme arefesindeyim düğüne 1,5 ay kaldı ya böle bi keyifsizim ..heyecanlanırım sanıyordum ama neden böleyim anlamadım :s
Evet yaa arsima kaçtııarsima huhuhu derdin baya uzun heralde :1rolleyes: banyo lavaboları hakkında bişey sorucaktım böel sanki kucağında taşıyıp götürüp koymuşsun gibi olanlar var onların adı nedir biliyormsun cnm ya da bile varmı kızlar kafama takıldı :uhm:
:1shok: Daha neler duyucamm çillerimden memnunum benn :1shok:
Ahh canımmm Şeniz Geçmişi okuyorum anca geliyorum kaydirigubbakcemile3 Çok uyuşuğum bu konuda Çok üzgünüm çoook Nasılsınn blackımm canumm :1hug:
Şeniz
evet evli yazdım 16 haziranda nikahım var değiştirme şansım olup olmadığımı bilmediğimden öyle yazdım :kaydirigubbakcemile5
Bende öyleyimm merak etmee geçici bi durummuş kaydirigubbakcemile3
Evet yaa arsima kaçtıı
Hiltonn banyomu bahsettiğin :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?