canım ya hadi gözün aydın resim çekersin bizim içinyerimseniben
hımm
30 mayısta içsem mi
3 gün içiliyormuş ayın 2 sinde bırakcam 4 5 günde olsam max. 7 sinde olsa 14 ne kadar biter
bu aksesuar bana uyarmı acep :1ninca:
hay allah deluuuuubizde erkekler kulübüne mi gitsek ne etsek acaba
aliii nerdesin ben veli diye
bence güzel neden olmasın ki eşyalarında rengine uyarsa süper olur cnm
kızlar az önce gelinlikçim aradı gelinliğim izmirden gelmiş şimdi gidip deneyeceğim eğer istediğim gibi olmuşsa hemen teslim edebileceklerini söylediler ama ben 1 ay daha orada kalmasını isticem. ayy acayip heyecanlandım yanasıl oldu acaba :asigim:
aranızda bir erkek var
Ben ya böyle bu renkte alıcam yada hani kremli böyle dışı deniz kabuğu gibi altı eskitme doreler var onlardan alıcam..
isimlerde süper yaniii kaydirigubbakcemile3
Kızlarr bunu geçen senelerde yengem hediye almıştı bana...
Bende bunu pembe veya mor diye hatırlıyordum.Oh ne güzel oturma odama koyarım diye umut ederken dün çıkardım ve lame olduğunu farkettimm :1no2:
Ama benim yatak odam lame perdem,yatak örtüm halılarım lame simli...
Yatak odasına koysam bunu şifonyerin üstüne olur dimi :uhm:
bizde erkekler kulübüne mi gitsek ne etsek acaba
aliii nerdesin ben veli diye
Hayırlısı olsunn ftocumm inşallah çok yakışırr :1hug:kızlar az önce gelinlikçim aradı gelinliğim izmirden gelmiş şimdi gidip deneyeceğim eğer istediğim gibi olmuşsa hemen teslim edebileceklerini söylediler ama ben 1 ay daha orada kalmasını isticem. ayy acayip heyecanlandım yanasıl oldu acaba :asigim:
Hediye olmasa yollardım düğündaşım ayıpsın a.s.beta nereye koycen bilemedim ama süper bişimiş yer bulamazsan gönder bana kaydirigubbakcemile3
Sen al sonra ekle ben bakimm kaydirigubbakcemile3 Sonra karar verimm :jeyyar:
o nasıl hiç görmedim
bende ya bu renk yada bunun az daha bakırı var ondan
14 - 17 mayıs züccaciye fuarı varya o bittikten sonra mal gelecekmiş heryere adam acele etme o zaman bak dedi
sürekli bişiler aldığım züccaciyede fuarı bekle salon aksesuarn için dedi
beta, yatak odasına çook cici olur.
hiiç üzülme salondan daha çok yakışır y.odasına bence.
bende kullandım ama sana tavsiyem yazın kullanma çünkü sıcaktan eriyor krem hiç uyuşmuyor sonbahar mevsimden itibaren etkisini görebilrsin ya da onu kullanırken soğuk ortam olmasına dikkat et onu sürüp 15 dk flan beklemen lzım etkisi göstermesi için
ben arada bi bakıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar az önce gelinlikçim aradı gelinliğim izmirden gelmiş şimdi gidip deneyeceğim eğer istediğim gibi olmuşsa hemen teslim edebileceklerini söylediler ama ben 1 ay daha orada kalmasını isticem. ayy acayip heyecanlandım yanasıl oldu acaba :asigim:
Kızlarr bunu geçen senelerde yengem hediye almıştı bana...
Bende bunu pembe veya mor diye hatırlıyordum.Oh ne güzel oturma odama koyarım diye umut ederken dün çıkardım ve lame olduğunu farkettimm :1no2:
Ama benim yatak odam lame perdem,yatak örtüm halılarım lame simli...
Yatak odasına koysam bunu şifonyerin üstüne olur dimi :uhm:
bişi dicem nerden anladınız kızın erkek olduğunu?
daha doğrusu erkeğin erkek olduğunu :):):):)
bişi dicem nerden anladınız kızın erkek olduğunu?
daha doğrusu erkeğin erkek olduğunu :):):):)
Yok canımm holimde bi portmanto var hemen girişte başkada bişe yok.Oraya koyarsam kırılır..Salonum krem hiç olmaz oraya daha ağır bişe alıcam.Oturma odam pembeli,morlu olmaz..En uyumlu yatak odası diye düşündüm..:uhm:aynen sırnaşık şey
çok güzelmiş hatta şölede olur koridorun nasıl telini oraya koyacaın dolabın varsa üstüne koyarsın ölede kombine edinebilrsin ama fortmanto olursa bilemem lokmam
:roflol:
baktınmı falına
hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur.
Çok beğendim zevkliymiş yengen, rengi nereye uyuyorsa yatak odasıda dahil her yerde şık durur.
Yok canımm holimde bi portmanto var hemen girişte başkada bişe yok.Oraya koyarsam kırılır..Salonum krem hiç olmaz oraya daha ağır bişe alıcam.Oturma odam pembeli,morlu olmaz..En uyumlu yatak odası diye düşündüm..:uhm:
benim avatarımı görünce kaçtı galiba
senin avatarı görseydi tam yapışırdı bence kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?