Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımm
30 mayısta içsem mi
3 gün içiliyormuş ayın 2 sinde bırakcam 4 5 günde olsam max. 7 sinde olsa 14 ne kadar biter

bu aksesuar bana uyarmı acep :1ninca:

bence dene canım, en az adet gününden 20 gün sonra mı içiliyordu öle bişi ama tam bilmiyorum tabi genelde eczaneler dahi biliyor canım. danış onlara.

aksesuarları çok beğendim, ama görmeden tam bişi diyemeiyorum kuzum. -tatlicadiarzu-

bence güzel neden olmasın ki eşyalarında rengine uyarsa süper olur cnm

bilmem uyarmı :)

gözün aydın kuşum
hadi hayırlıısı

aranızda bir erkek var

:1ninca:

Ben ya böyle bu renkte alıcam yada hani kremli böyle dışı deniz kabuğu gibi altı eskitme doreler var onlardan alıcam..

o nasıl hiç görmedim
bende ya bu renk yada bunun az daha bakırı var ondan
14 - 17 mayıs züccaciye fuarı varya o bittikten sonra mal gelecekmiş heryere adam acele etme o zaman bak dedi
sürekli bişiler aldığım züccaciyede fuarı bekle salon aksesuarn için dedi

isimlerde süper yaniii kaydirigubbakcemile3

aynen sırnaşık şey

çok güzelmiş hatta şölede olur koridorun nasıl telini oraya koyacaın dolabın varsa üstüne koyarsın ölede kombine edinebilrsin ama fortmanto olursa bilemem lokmam

bizde erkekler kulübüne mi gitsek ne etsek acaba
aliii nerdesin ben veli diye

:roflol:

Hayırlısı olsunn ftocumm inşallah çok yakışırr :1hug:
beta nereye koycen bilemedim ama süper bişimiş yer bulamazsan gönder bana kaydirigubbakcemile3
Hediye olmasa yollardım düğündaşım ayıpsın a.s.
Sen al sonra ekle ben bakimm kaydirigubbakcemile3 Sonra karar verimm :jeyyar:
beta, yatak odasına çook cici olur.
hiiç üzülme salondan daha çok yakışır y.odasına bence.

Saol mandilinim a.s. Bencede yatak odasına olacak yoksam başka yere olmaz :1no2:

baktınmı falına

hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur.

Çok beğendim zevkliymiş yengen, rengi nereye uyuyorsa yatak odasıda dahil her yerde şık durur.

bişi dicem nerden anladınız kızın erkek olduğunu?
daha doğrusu erkeğin erkek olduğunu :):):):)

bişi dicem nerden anladınız kızın erkek olduğunu?
daha doğrusu erkeğin erkek olduğunu :):):):)

1.gelirgelmez daha 8. mesajınca sevdaaa nerrdesin diye bağırdı
2. hadi diyelim sevda tanıdığı burda sevda die biri yok
3. ismi arzu
4.gamzeye dimples demedi

şükür banada acı badem kurabiyesi demedii

aynen sırnaşık şey
çok güzelmiş hatta şölede olur koridorun nasıl telini oraya koyacaın dolabın varsa üstüne koyarsın ölede kombine edinebilrsin ama fortmanto olursa bilemem lokmam
:roflol:
Yok canımm holimde bi portmanto var hemen girişte başkada bişe yok.Oraya koyarsam kırılır..Salonum krem hiç olmaz oraya daha ağır bişe alıcam.Oturma odam pembeli,morlu olmaz..En uyumlu yatak odası diye düşündüm..:uhm:

baktınmı falına

hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur.

Çok beğendim zevkliymiş yengen, rengi nereye uyuyorsa yatak odasıda dahil her yerde şık durur.

yok daha bakmadım birisinden tel bekliyorum halen aramadı o arasa bi o işimi haletsem içim rahatlıcak

bi de lokmam eger antrende böle bişey düşünürsen bunun gibi agır model değil bu sadece örnek çekmeceye tel defterini faturarını vs. koyarsın üstünede o objelerin olur

tühh geç kaldım napim ancak resim buldum bnm teyzemin evinde hemen girişinde portmanto var ama antresi büyük olduğundan onun rengide bu tarz bişey yaptırmıştı ondan aklıma geldi Lokmam uyarsa koy tabi çok şık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…