emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar
benim gibi cumartesi çalışanlara çok koyuya bu laf...:a015:
yaa herkes kullanıyor sağlık ocaklarında yazıyor kızlar yazan var baya ne utancan kız
boşver ben dr direk neye yaradığnı bile söyledim:1shok:
doktoruda bilgilendirdim bu konuda yani bu kk daha neler öğretecek
bilemiyorum valla irezil oldum:roflol: ama bir yazdırması zor bende gidip direk eczaneden almaya karar verdim:) napayım başka türlü yapamıyorum çok
acıyor şekilli bırakıp kaçıyom bende napayım valla:) böyle bir şeye ihtiyacım var kuaföröde giteye utanıyorm.
benim gibi cumartesi çalışanlara çok koyuya bu laf...:a015:
Walla onların ordan bi züccaciyeden almıştı diye hatırlıyorum :uhm:
nereden almış yengen acep
Canım benimm saolasınn :1hug: Adım adım eşyalarım geldikçe ekliyorum bende yerimsenibenEudo, salonunun mobilyalarını çok beğendiğimi daha önce de söylemiştim ama galiba o zaman halı yoktu resimlerde, halıyla birlikte süper olmuş, ben bayıldım. Ayrıca oturma odanın da koltuk yastıklarına bittim, o ne güzel renk ve desenler öyle yaaa, güle güle kullan şeker :1hug:
Züccaciye Fuarıyla da ilgili şunu söyleyeyim, fuar geçen senelere göre çok sakin, alan olarak da zaten bayağı küçülmüş, 3 holü zor doldurmuşlar, katılımcı sayısı da azaldı zaten kriz sebebiyle de bu zamana ertelenmişti. Ama yine de gidip gezmekte fayda var tabi, yeni yeni ciciler çıkmış mı bakmak lazım :))
beta yengen nereden almış
dedene yengene hürmetler ellerinden öperim
bende kaçıcam birazdan şimdiden öpüom
beta dedeninde ellerinde öperim saygılar
rkadaşım bende utanıyodum inan. geçenlerde kendim ağda yapmayı denedim ilk koltukaltlarıma uygulayayım dedim.ama haşat ettim kendimi.tam 3 gün koltuk altlarım kızarık dolaştım ve nasıl bir acı anlatamam.kabardı yaniiii.sonra biraz uzattım gittim kuaförüme valla hiç hissetmedim bile.az acıdı.bugünde komple yaptırdım.kendin uğraşmana değmez valla.yorulduğunla ve vücudunu mahvetmenle kalıyosun.tabi yapabilenlere sözüm yok.ben benim gibi amatörlere diyorum :)
hangi gazeteden çıktı kütahya porselenin kataloğuuu söleyin banaaa
songacım canım sakın yanlış anlama beni fikirlerimi söylemek istedim.
özel bölge için kuaföre gitmeyi doğru bulmuyorum hem dini hemde genel açılardan.ama tabii herkesin kendi düşüncesi.
ama onların yaptığı gibide hiç kimse yapamıyor.bende her yerime ağda yapıyorum.sürekli çalıştığım içinde zaten bir tek pazar günüm var hiç vaktim olmuyor.babamın bir yere gitmesini bekliyorum stres oluyorum.
hiç gitmedim ama özel bölge haricinde tüm bacak için gitmeyi düşünüyorum.ay ne rahat bişiydir...koltuk altım zaten lazere devam ediyorum.
ay bişiy diycem dün akşam sinirlendim yapacak vaktim yok diye her yerime jilet vurdum.şimdi ki pişmanlığı yaşayacağımı biliyordum ama bir kereden bişiy olmaz diye daldım valla...
az uzunken halletmek en iyisi...
kız jilet vuracağına epilatörle alaydın ya bacımmm.bir kereden bişey olmaz diyoruz hep ama erkek kılı gibi oluyor sonucu.bidaha vurma bence jilet
slm kızlar öğleden sonra izinliydim anca gelebildim nikah işleri bitti gün aldık 85 lirada nikah memuruna sıkıştırdıkkaydirigubbakcemile3 26 haziran cuma günü saat30'da evleniyorumdelikafadulden işte böyleee:jeyyar:
hayırlı olsun canım niye 85 ytl verdiniz peki????
salonun adresini verdik oraya gelicek pashminacım mesai saatleri dışında olduğu içinde mecbur para sıkıştırdık -tatlicadiarzu-
hevincim yaa herşeyi,n hayırlısı bende kaç sene oldu bekliorum canımm, aldıklarınıda güle güle kullanırsın canım zamanı gelince inş.
slm kızlar öğleden sonra izinliydim anca gelebildim nikah işleri bitti gün aldık 85 lirada nikah memuruna sıkıştırdıkkaydirigubbakcemile3 26 haziran cuma günü saat30'da evleniyorumdelikafadulden işte böyleee:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?