Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarr bunu geçen senelerde yengem hediye almıştı bana...

uymaz canım ya
bana gönder ama uyacak güzel yerlerim var

hım 20 gün sonra ise olmaz kanımca
soram ben bi

Sen al sonra ekle ben bakimm kaydirigubbakcemile3 Sonra karar verimm :jeyyar:

bekle o zaman kaydirigubbakcemile

Arsima canım bu hafta sonu fuardayım kesin bekayım neler var neler yok

bak bak resimde çek barim

en uyumlu benim evim :)

baktınmı falına
hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur.
Çok beğendim zevkliymiş yengen, rengi nereye uyuyorsa yatak odasıda dahil her yerde şık durur.
Saol tubişimm a.s.
Ohh yerim olsa çok şık olurdu eklediğinde ama küçük benim giriş :1no2:

uymaz canım ya
bana gönder ama uyacak güzel yerlerim var
en uyumlu benim evim :)
kaydirigubbakcemile3
Bukette talip olduu bakıcaz artıkk :dilcikar:

Eudo, salonunun mobilyalarını çok beğendiğimi daha önce de söylemiştim ama galiba o zaman halı yoktu resimlerde, halıyla birlikte süper olmuş, ben bayıldım. Ayrıca oturma odanın da koltuk yastıklarına bittim, o ne güzel renk ve desenler öyle yaaa, güle güle kullan şeker :1hug:

Züccaciye Fuarıyla da ilgili şunu söyleyeyim, fuar geçen senelere göre çok sakin, alan olarak da zaten bayağı küçülmüş, 3 holü zor doldurmuşlar, katılımcı sayısı da azaldı zaten kriz sebebiyle de bu zamana ertelenmişti. Ama yine de gidip gezmekte fayda var tabi, yeni yeni ciciler çıkmış mı bakmak lazım :))

Üzülme gamzcim.6 aya hatta 1 seneye kadar vaktiniz var.korkma sen.olacaktır.bu arada ağrın için dr iğnemi verdi ilaçmı ?

kızlar birkaç sorum varrrrr.... kurabiye kalıbı arıorum ama paşabahçede bulamadım migrosta falanda bulamadım şöyle güzel şekillleri olan varmı satılan biyer bildiğiniz?

gamzecim ben dün taksimdeydim.istiklal caddesi üzerindeki paşabhçenin alt katında var kurabiye kalıpları

emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar

ya valla ben forumlarda görmüştüm kullananların bazıları çok memnun,bazıları memnun değil.ben bugün ağdaya gittim kuaförüme ve sordum bizde aldık ama hiç bi işe yramıyo yine hafifde olsa acıyo diyo

iyi akşamlar kızlar bakamadım bugün hiç yoğunluktan tatil demişken bende cmt. çalışmayanlardanım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…