Kızlarr bunu geçen senelerde yengem hediye almıştı bana...
bence dene canım, en az adet gününden 20 gün sonra mı içiliyordu öle bişi ama tam bilmiyorum tabi genelde eczaneler dahi biliyor canım. danış onlara.
aksesuarları çok beğendim, ama görmeden tam bişi diyemeiyorum kuzum. -tatlicadiarzu-
Sen al sonra ekle ben bakimm kaydirigubbakcemile3 Sonra karar verimm :jeyyar:
Arsima canım bu hafta sonu fuardayım kesin bekayım neler var neler yok
Yok canımm holimde bi portmanto var hemen girişte başkada bişe yok.Oraya koyarsam kırılır..Salonum krem hiç olmaz oraya daha ağır bişe alıcam.Oturma odam pembeli,morlu olmaz..En uyumlu yatak odası diye düşündüm..:uhm:
Saol tubişimm a.s.baktınmı falına
hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur.
Çok beğendim zevkliymiş yengen, rengi nereye uyuyorsa yatak odasıda dahil her yerde şık durur.
Ohh yerim olsa çok şık olurdu eklediğinde ama küçük benim giriş :1no2:tühh geç kaldım napim ancak resim buldum bnm teyzemin evinde hemen girişinde portmanto var ama antresi büyük olduğundan onun rengide bu tarz bişey yaptırmıştı ondan aklıma geldi Lokmam uyarsa koy tabi çok şık çünkü
kaydirigubbakcemile3
uymaz canım ya
bana gönder ama uyacak güzel yerlerim var
en uyumlu benim evim :)
kaydirigubbakcemile3
Bukette talip olduu bakıcaz artıkk :dilcikar:
kızlar ben toparlanayım yavaştan
yarın görüşrüzzz
öptmm sızı kızlarrrrrr bay bay
sulfatcım aldıklarını cici kullan arsimacım sende cici kullan. kızlar günaydın pek neşem yok bugün dün gece 4 te hastanedeydim inanılmaz ağrım vardı adet olmuşum senağlama inanılmaz ağladım üzüldüm öbür aya kaldı umutlar doktor daha çok yenisiniz olur böle şeyler dedi.
yok şekercim, gitmedim de, işim bu sektörde, bundan mütevellit bilgim var.Gasoline gittin sanırım sen??
ayh bi türk kahvesi yapemde annemle şöle balkonda keyifli içem bari kaydirigubbakcemile3
kızlar birkaç sorum varrrrr.... kurabiye kalıbı arıorum ama paşabahçede bulamadım migrosta falanda bulamadım şöyle güzel şekillleri olan varmı satılan biyer bildiğiniz?
iyi akşamlar, iyi tatiller kızlar...
emlayı kullanan varmı aranızda kıslaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?