gözün aydın canım allah bır daha ayırmasın
gözünüz aydın kızlarrrr...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlarrrr
kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm
Günaydın kızlar......
Askerleri gelenler gözünüz aydın allah birdaha ayırmasın.
Esmy doğum günün kutlu olsun
GLCNNN; gözün aydın canım Allah ayırmasın.
ayrıcıca hasta olan kesçeler geçmiş olsun.
hic sorma esmy ,ne güzel bi duyguymus meğerdkb az kalmış
glcnnde kavusstu ohh
sinay coksagıl cnm
benimde 27 gün
kızlar bugün aldıklarımı ekliyim hemenkaydirigubbakcemile2
kesme tahtası aldım cam olanlardan 4 tl
bunlarda tek kişil misafir nevresim takımlarım..taç'ın outletinden 23.50 tl ye aldım..
aynı desenin iki farklı rengini aldım
bu da canlarım kızartma tavası yapmak için aldım..10 tl wok'un yandan yemişisırnaşık şey
canım sizin düğün ne zaman ???:uhm:
alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........[/COLOR][/COLOR]
günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum
kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm
sulfat; iyi günlerde kullan, özellikler bulaşıklık bana göreymiş, bende almadım gidip ykmyi ziyaret etmek şart oldu.
[/COLOR]
hepsini çok beğendim güle güle kullan canım:1hug: bende bir sürü şey aldım hafta sonu ama fotolarını çekemedim en kısa zamanda eklicem inş.-tatlicadiarzu-
SELAAAAAAM
canım çoook cici şeyler almışsın yinee sulfatcım güle güle kullan emi. mor bardakların, çaydanlığın hepside çok zevkli şeyler..
ama bulaşşıklıkta gözüm kaldı şimdi çok tatlıymış, burdaki ykm de varmıdırki bu haftasonu bi bakiyim bende.
Sağol mandilincim Şeniz Özellikle kırmızı bulaşıklığı koydum senin için yerimseniben Tantitoni markası canım bulaşıklığın. Esse'de de oluyor ürünleri. Ama ykm de vardır mutlaka
sinaycım pastayıda modifiye etmişssin naadide çiziminle. çok güldüm kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla seneye yazın bu seneye sıkıştırmak istemedik çok zor olurdu hazırlanmak
boşver canım hiç sıkıştırma kendini ben 2 yıldır hazırlanıyorum daha da eksiğim var düşün artık -tatlicadiarzu-
doğru söylüyosun canım bende zaten geç olsun ama sorunsuz ve herşey istediğimiz gibi olsun istiyorum seninde çok az kalmış hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallah canım yaa:1hug:
sağol buketcim, sayılı gün çabuk geçiyor. seninde 2 aydan aşağı düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?