Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gözün aydın canım allah bır daha ayırmasın

tsk ederim,

gözünüz aydın kızlarrrr...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın kızlarrrr

günaydın,saol minikim,

kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm

nice güzel yaşlara canım

tsk ederim canım amin

dkb az kalmış
glcnnde kavusstu ohh
sinay coksagıl cnm
hic sorma esmy ,ne güzel bi duyguymus meğer

ayy bana kac gün kaldı ki ?
delikafadulden

nikah şekerlerin harika çok tatlılar.magnet olmalarıda iyi fikir yakınların hiç bişiy olmadan saklayabilirler.senin nişan kartlarında böle şekerdi.
aldıklarında hayırlı olsun.
wok tavalara bende bayılıyorum.çok kullanışlı...

ESMOŞ canım hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim sana...
eşinle ,güzel güzel çocuklarınla inş.

emotionum, fotodaki makyajın güzel olmuş, belki rujunun rengini daha yumuşak bi tenk kullanırsan dahada doğallaşır güzel olur. Yeşil yakışmış sana. Kaşlarınıda kızların dediği gibi kavisli aldırıp boşlukları boyatırdsın oldu bitti :):)

alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........
[/COLOR][/COLOR]

Gözün aydın canım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. :Saruboceq:

günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum

Allah bi daha ayırmasın canım.

kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm

Canım benim doğum günün kutlu olsun. Herşey gönlünce olsun Şeniz

sulfat; iyi günlerde kullan, özellikler bulaşıklık bana göreymiş, bende almadım gidip ykmyi ziyaret etmek şart oldu.
[/COLOR]

Teşekkür ederim tubişcim Şeniz Sen de git al bakalım yerimseniben

hepsini çok beğendim güle güle kullan canım:1hug: bende bir sürü şey aldım hafta sonu ama fotolarını çekemedim en kısa zamanda eklicem inş.-tatlicadiarzu-

Teşekkür ederim sinayım Şeniz Bekliyoooruuum aldıklarını delikafadulden

Sağol mandilincim Şeniz Özellikle kırmızı bulaşıklığı koydum senin için yerimseniben Tantitoni markası canım bulaşıklığın. Esse'de de oluyor ürünleri. Ama ykm de vardır mutlaka

Sağol mandilincim Şeniz Özellikle kırmızı bulaşıklığı koydum senin için yerimseniben Tantitoni markası canım bulaşıklığın. Esse'de de oluyor ürünleri. Ama ykm de vardır mutlaka

tımam sulfatım, ykm ye bakayım önce ben.
nişanlım oklavayla kovlayacak beni yine mi bişey almaya gidiyoruz diye. kaydirigubbakcemile2

sinaycım pastayıda modifiye etmişssin naadide çiziminle. çok güldüm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: adın çıkacağına canın çıksın diye boşuna dememiş atalarımız :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım hayırlısıyla seneye yazın bu seneye sıkıştırmak istemedik çok zor olurdu hazırlanmak

boşver canım hiç sıkıştırma kendini ben 2 yıldır hazırlanıyorum daha da eksiğim var düşün artık -tatlicadiarzu-

boşver canım hiç sıkıştırma kendini ben 2 yıldır hazırlanıyorum daha da eksiğim var düşün artık -tatlicadiarzu-

doğru söylüyosun canım bende zaten geç olsun ama sorunsuz ve herşey istediğimiz gibi olsun istiyorum seninde çok az kalmış hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallah canım yaa:1hug:

doğru söylüyosun canım bende zaten geç olsun ama sorunsuz ve herşey istediğimiz gibi olsun istiyorum seninde çok az kalmış hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallah canım yaa:1hug:

evet canım az kaldı inş. hepimizin sorunsuz geçer biter :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…