evet cnm bugun itibariyle 54 gün var :asigim:
alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........[/COLOR][/COLOR]
günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum
:1hug:
dresuar deniyomuş bunlara ben de almayı düşünüyorum ama görmedim henüz bi yerlerde.ne kadardır acaba bunların fiyatları?
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm
bende 2007 de nişanlandım canım -tatlicadiarzu- o zamanlar ahhh ahhh 2009 gel artık diyordumkafamçokkarıştı geldi de geçiyor bile fisfisfis seninde öyle olcak bi bakmışın hamişsin
bütün haftasonu gezdik bi ev beğendik gibi bugun görüşücez sahibiyle
bktbb,esmy evet kızlar çok az kaldı ve ben heyecandan ölmek üzereyim zaman hiç geçmiyo sanki
Allah tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah:Saruboceq:
Doğum günün kutlu olsun esmacım.
Allah seni kocişinle bir ömür boyu mutluluğunuzu arttırsın.
Bütün dileklerinin bu yıl gerçekleşsin inşallh.
Ben çok merak ettim bakalım kocişin napıcak bugun? yarın bize yaz olurmu? kaydirigubbakcemile2
kuzenımm ıyıkı dogdunnnn ufle bakım pastanıı
Ben geçmişi okuyana kadar herkes gidiyor senağlama
Halı demişken dünde benim salon halım geldii
hayatım siteye geri geldiğinde takvim 27 yi gösterecek
ama sen önce benim takvimden görücen :)
niyemiş söylicem fikrimi :dilcikar::dilcikar:
pek gözell gııııııı Allah tamamına erdirsin..
Bugün aldıklarımın bi kısmını ekliyorum. Hepsini ekleyemedim çünkü makinenin şarjı dayanmadı kaydirigubbakcemile3
Çeyizimdeki tek eksik bu olduğu için almak zorundaydım. Piknik sepeti :roflol: Paketi açmadım kızlar, bu sepetin katlanıp içine koyulduğu bir de bez çantası var.Hatta netten aldığım fotoda yan tarafta biraz görünüyor mavi çanta. Pikniğe giderken o çanta da çok iş görür kaydirigubbakcemile3
Bambu poşet çay koyma şeysi. Çok istiyordum almayı şansıma % 50 indrimdeydi
Krem şanti zımbırtısı
Kurabiye için kalıp
Çizimlere konu olacak eklemeden meşhur olan leke tutmaz sofrabezi :roflol::roflol::roflol:
yooook esmacım hiiç sanmam hemde ilk doğum günün.
Mümkün değil bişey yapar mutlaka.
Inşallh sıkıştırmamışsındır şimdi kocişini, rahat rahat hazırlasın süprüzünü akşama.
biz ev bulduk aspiratör ve kombide anlaşabilirsek cuma günü kontrat yapıcaz ev sahibide Albay işimiz biraz zor gibi ya neyse kafamçokkarıştı
çok sağol cnm bnmglcnn gözün aydın şekercim, allah hiç ayırmasın sizi, hep dipdibe olun bundan sonra :1hug:
esmycım, allah hayırlı ömürler versin, sana da, eşine de, minik bebişlerinize de(inş.), hep beraber sağlıklı, mutlu yaşayın inşallah.:saruboceq:
hadi hayırlısı olsun buket sizin için
biz ev bulduk aspiratör ve kombide anlaşabilirsek cuma günü kontrat yapıcaz ev sahibide Albay işimiz biraz zor gibi ya neyse kafamçokkarıştı
anlaşırsınız inşallah vakit azaldı bir an önce karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?