eee olsun o kadar adamcağız ayağımıza kadar gelicek akşamın bi köründe :roflol::roflol::roflol:sinay hayırlı olsun cnmda 85lirayı nasıl bukdunuz 50 verseydiniz ya
80de yetmemiş 85 vermişler
Şeniz sağol canımhayırlı olsun sinaycım, çabuk halletmişsiniz..
Şeniz tşkr ederim tatlımhayırlı olsun canımmmm
inş. canım tez zamanda:Saruboceq::1hug:anladım kuşum hayırlı olsun tekrar, darısı da başıma
olur gider sıkma canını Şeniz:lepi:sinay hayırlı olsun canım; of ya biz nikah işlemlerini de halletmedik hic bisey yok; bizim dugun alan olacak bu gidisle kızlar ya
tşkr canım Şeniz ayyy evet sıkıntı bastıHayırlısı olsun sinayy az kaldı seninde yerimseniben
canım benim tşkr ederimŞenizHayırlı olsun güzel sinayımız :)
Z..M..Nyerimseniben tşkr ederim canım darısı başına Şeniz
Hangi gazete bu
Haydi hayırlısı olsun canım Şeniz
hepsini çok beğendim güle güle kullan canım:1hug: bende bir sürü şey aldım hafta sonu ama fotolarını çekemedim en kısa zamanda eklicem inş.-tatlicadiarzu-Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim
bende 2007 de nişanlandım canım -tatlicadiarzu- o zamanlar ahhh ahhh 2009 gel artık diyordumkafamçokkarıştı geldi de geçiyor bile fisfisfis seninde öyle olcak bi bakmışın hamişsinSinaycım hayırlı olsun ne güzel kızlar hepiniz teker teker gün alıyorsunuz ahh 2010 gelsede :asigim:[/B]
teşekkür ederim esmacım ŞenizGunaydınnn
sİnay hayırlı olsn cnmm
burcu ıstanbulun neresıne gelcen
parpalm hayırlı olsn cnmm allah ayırmasınn
günaydın kısçeler
oh gözün aydın kuzum Şeniz
ayy geçmiş olsun kuzum
arkadaşlar benim de düğüne tam iki ay kaldı
60 gün....
benimde 27 gün
benimde 40 günn
nikahıma da 10 delikafadulden
hadi hayırlı olsun sinaycım.slm kızlar öğleden sonra izinliydim anca gelebildim nikah işleri bitti gün aldık 85 lirada nikah memuruna sıkıştırdıkkaydirigubbakcemile3 26 haziran cuma günü saat30'da evleniyorumdelikafadulden işte böyleee:jeyyar:
Hayirli cumalar kizlar a.s.
dügünüm ekimde olcakti ama malesef maddi imkanlar elvermedi seneye temmuza ertelendi, tabi bu sene dügün olcak diye ceyiz telasina girmistim mutfak aletlerimi vs hepsini almaya baslamistim ama seneye kadar ara vercem galiba, simdi devam etsem erken olur dimi?
bu arada bunlari alali iki hafta oluyor anca ekliyorum (arka plandakilere bakmayin derim karmakarisik heryer) :roflol:
Günlük caydanligimdan birtanesi (komsumun hediyesi)
Catal-Kasik-Bicak takimim (misafirlik 84 parca)
Askim cappuchino cok seviyor buda kahve sefamizin takimlarindan sadece biri kaydirigubbakcemile3
sinay hayırlı olsun canım; of ya biz nikah işlemlerini de halletmedik hic bisey yok; bizim dugun alan olacak bu gidisle kızlar ya
zaten gereksiz insanın birisi de canımı sıktı aksam aksam ama anladım ben artık; bende onun dilinden konusucam bu boyle olmayacak o laf soktukca bende ona sokustrucam lafı delimi ne yaa
canım çoook cici şeyler almışsın yinee sulfatcım güle güle kullan emi. mor bardakların, çaydanlığın hepside çok zevkli şeyler..Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim
Paşabahçe pengen serisi bardak takımı mor, rengi çok tatlı ama fotoda kötü çıkmış
Ayak havluları
Bunlar da bugün aldıklarım ama henüz teslim edilmedikleri için fotolarını netten ekliyorum [/B]
Karacanın kötü olduğu söylense de bu çay seti dışındakileri beğenemedim ve gözümü karartıp aldım
Bulaşıklık almayı hiç düşünmüyordum, tez üstünde hiç sevmem çünkü. Taa ki bugün bunu ykm de görünceye dek. Katlanabilir bişey, işi bitince bi çekmeceye saklanabilir. Çok beğendim ve aldım.Zaten mutfağımı turuncu-yeşil düşünüyorum. Kelebek bulaşıklığım
Mandilin bak bu da kırmızısı kaydirigubbakcemile3
Uzuuuuun bi aradan sonra kendime bişey aldım, balayı da yaklaşıyor :asigim: İnanılmaz rahat bi yakkabı, ortopedik
günaydın kızlar dün askerime kavuştum çok özlemişim sımsıkı sarıldık:asigim:
hayır buketçim hala burda :sm_cool:
haftaya pazar gidecek. :1rolleyes:
bu akşam çanakkaleye gidiyoruz pazartesi dönücez. aşkımın samimi arkadaşının düğünü var. bakayım gelin melin nasıl ortam nasıl kaydirigubbakcemile3 haftaya cumartesi istanbula gelicez. :sm_cool:
dün fotocumuzu ayarladık. açık hava fotosu çekecek bize. kına gecemede gelecek düğündedeyanımızda olacak. düğündede 150 kare falan çekeriz dedi. ve 250 lira. ama biri tanıştırdı bizi o vesileyle oldu çokda iyi bir fotocu. net adreside var bakabilirsiniz. arama motoruna yazın. dinçer özdemir diye çıkıyor web sitesi. a.s zigon sehpamı aldım 150 liraya. :teytey: geriye orta sehpa kaldı birde yatak başımızı halledicez onlarda öönümüzdeki hafta. düğünle ilgilide yapacak başka bir şey kalmadı. tek bir şey var bir kere daha gelinlikçiye provaya gitmek. 2 provada dikiyormuş benim gelinlikçi. zaten anlamadım gitti nasıl başardı ilk anlaşmaya gittiğimizde montum vardı üstümde çıkarsana bir dedi. baktı tamam dedi. birdaha 1 ay görüşmedik. düşünün beni sadece yarım saat gördü. ölçü için çağırıcam demişti ama gittiğimde astarı dikmiş. e astar cukk diye bedenime göreydi :1shok: nasıl başarmış anlamadım :sm_confused:
kızlar selam
mandilincim zeytin yağı süpermiş:)peçete bileziklerinde çok şık berdardoda görmüştüm..güle güle kullan hepsini..
amerikan servisleri ve peçetelerim..6lı
kedi patisi şeklindeki açacağım..
elma nihalem
daha da bitmio al al:)
el emeğiii hepside ne kadar ağı görünüyor. güle güle kullan canımcm.yarıya katlayıp çektim hanımlar.baş kısmı aşağıda kalmış çekerkenyastıkları henüz bitmemiş kızlar inşallah pazartesi günü de yastıklarla çarşafı ve kayınvalideme yaptırdığım pikeyi alacağım. o zamanda onları eklerim kızlar
bugün nikah şekerimiz için eminönüne gittik kızlarkaydirigubbakcemile
siparşimizi verdik ..
magnet olanlardan seçtik hem hatıra olarakta saklanır diye düşündük..
örneğinin resmini çektim sizlere göstermek için.
kenarında mor tül ile süslenen lavanta olucakhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........[/COLOR][/COLOR]
kızlarrrrrrrrr
çok hastayım:1no2:
boğazlarım çok kötü antibiyotik kullanıyorum ilaçlar bitti hastalık bitmedi valla
ayrıca sesim de çıkmıyo
sizler nasılsınız bakalım neler yapıyosunuza.s.
kızlar bir resim ekliyorum bakın bakalım düğünde çekilmiştim kardeşimle
nasıl makyaj yaptırmalıyım düğünde sizce bu hiç hoşuma gitmemişti
ayrıca kaşlarımı nasıl aldırsam?
alıntı yapmayın silicem.
kızlar bugunbenım evlıyken gecırecegım ılkdogum gunummm
canım gördüğüm kadarıyla kaşların seyrek o yüzden kaşlarını kavisli aldırıp kalemle renklendir benimde sarışın olduğum için kuaförde her makyajdan sonra renklendiriyorlar değilse hiç görünmüyor kaydirigubbakcemile3 makyajınıda abartı yaptırma fotodaki güzel görünüyor:lepi:
bktbb,esmy evet kızlar çok az kaldı ve ben heyecandan ölmek üzereyim zaman hiç geçmiyo sanki
Allah tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah:Saruboceq:
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım
iyi günlerde kullan
Şeniz
Şeniz
gözünüz aydın kızlar
Allah birdaha ayırmasın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
m.sevdm pıklerını gule gule kullan
basıyazmalı hayırlı olsn cnmm
MüebbetSevdam; piklerin çok güzelmiş, çiçekler boyamamı nakışmı ?
el emeğiii hepside ne kadar ağı görünüyor. güle güle kullan canımcm.
çook geçmiş olsunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?