Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet gördüm puzzle takım onumu aldın. Nişanlımda acaba alsammı diye düşündü ama ben salona koltuk takımı istiyorum ayrı ayrı.

biz onu oturma odasına aldık canım..aralarına turuncu ve yeşil yastıklar yaptırdık.ortaya da 2 tane yarısı kahve yarısı beyaz puf.ama biz ordaki gibi her yerini köşe yapmadık.ilk eve geldiğinde sığdıramamıştık ama odayı hep enlemesine düşünmüştük.boyuna koyduk süper oldu.köşe ve yanında da 2li gibi oldu.son halinin resimlerini çekersem eklerim.bi de o ketendi biz microfiber yaptırdık canım.nasıl o koltuğu beğendin mi sen?

GLCNN askerin geldiğine göre yukarıda askerini beklio yazmasına gerek yok dimi kuzum yaz oraya güzel bişilerde gönlümüz açılsın

AAAA YOK KIZ NIYE KONUSMUYUMMMMMM
BISEYMI KACIRDIMFISTIKa.s.

ne bilimmm bana hiç bişi demedin:çok üzgünüm:

bitti bitti temizlik kadın tuttuk biz de yardım edince bitti canım

askerim geldi :) dün sabah geldi....:asigim:

ben de ondan diom ya niye hala askerini bekliyor yazıyo askerine kavuştu falan desene kaydirigubbakcemile5

ay benim piknik sepetim yokkkkkkkkkkkkk :1shok: :roflol:

güle güle kullan hepsini canım çok güzeller

O zaman sen de arsima gibi pikniğe gidemicen naniknanik Teşekkür ederim arkadaşım Şeniz

arsima, senin ev ne durumda yetişecekmi düğüne.

tubiş arsimanın yarasını deştin şimdi

Canım aldıkların çok güzel, hepsini iyi günlerde kullan. Kahvaltı takımını ben aldım. Ama hatırlamıyorum desem porselen kalınlığını sırnaşık şey Yani yanıltıcı bilgi vermiyim de çok ince değil onu söyleyeyim.

,
o kahvaltı setinden kimde vardı unuttum hatta ben buna yeşil zeytin kahvaltı seti diorum

Hatırlamadın mı sen beni :mymeka:

kahvaltı setı cok guzel ama kımdı bende unuttum al derım candanlığı cok sekr
gule gule kulan hepcınıŞeniz

Sen de mi böcük
:mymeka:

işte yatak odammmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok güzel canım, ben de çok beğeniyorum bu takımı. İyi günlerde kullan a.s.

Yemek odası takımı da bizim alternatiflerimiz arasında. Ama biz alırsak vitrinleri de alıp fotoğraftaki gibi vitrinleri tv ünitesinin yanlarına yerleştircez

arsimaaaaaa lares parktayız şuan süper süperrrr optum hepinizi

Ohhhh ne güzel, iyi tatiller

kımınlekafamçokkarıştı[/B]

Kız kiminle olcak balayında kocasıyla kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt
bende dün gidiş biletimizi aldım iki kişi 174 tl
çok pahalı bu ara biletler :)

Eeee dönüş bileti fisfisfis Orda mı kalcanız yoksam kaydirigubbakcemile3

kızlar evlilik islemleri için foto cektircem yarın?
ne giysem?
gömlek mi? ve ne renk? beyaz mı siyah mı;?

Biz aynı renk (bej rengi) giydik. Ve fonlarımız da aynı renk mavi oldu. Çok güzeldi :asigim:

Ohhhhh maşallah ne çok şey halletmişsiniz, okurken bile yoruldum kafamçokkarıştı Özellikle perde ve tül kısmına çok sevindim. Yeni yaşında dilediğin oldu kaydirigubbakcemile3 İgnedanlık ne hayatım :uhm:

oh ne güzel derkensırnaşık şey

güle güle kullan hayatım bütün işleri hemen hemen haletmişsiniz gözün aydın güzelim

sağol canım valla sona geldik artık

:icecream: hmmm güzel bunlar.
güle güle kullan canım.

teşekkür ederim Şeniz

hayatım benim avizemden almışsın:)

aa sen hanki odaya aldın kaydirigubbakcemile5

aman iyi o zman canımcım şanslıymışsın.
bize tüm eve 265 lira fiyat biçtiler, bende kendi evimi temizlerim ben diye kıyamadım.

Yuuuuhhhh, temizlik firmasına filan mı sordunuz :1shok:? Kadın gelince gayet uygun fiyata yapıyor ama bizim içimize sinen bi temizlik olmazsa diye kendimiz yaptık. İnşaat toz topraktı herşey çünkü

ınce olmadıgını tahmın etmıstım sulfatcım
gercı kalın olsada almaktan vazgececegımı sanmıyorum asık oldum bıkerekaydirigubbakcemile3
sen kaca ve nerden almıstın onu hatırlıyonmu canım:1rolleyes:

Canım yakından daha da hoş bi takım ben de çok beğenerek aldım. Ben izmirde bi züccaciyeden peşin 240 liraya aldım

kızlar ben bi konuda tıkandım kaldım.
düğünde saçım açık dalgalı olacak ve aşağıdaki gibi taç düşünüyordum, ama şimdi yandan çiçek takıp yarım topuz denedik o da çoook güzel oldu. Karar veremedim çiçek mi taç mı diye.
taçlarda da böyle abartılı büyük olanları sewmiyorum. Siz naptınız?

Yuuuuhhhh, temizlik firmasına filan mı sordunuz :1shok:? Kadın gelince gayet uygun fiyata yapıyor ama bizim içimize sinen bi temizlik olmazsa diye kendimiz yaptık. İnşaat toz topraktı herşey çünkü

mandilin neye 265 dediler :1shok:

265 miiiii?o ne yawww
ben boş odaya aldım canım ütü fln yapıcam orda.ileride çocuk odası olcak inşalllahhh:)

ama çoook iyi bi insandı bize düz 250 ye temizlermiş tüm evi. :roflol:
sitenin kapıcısına sorduk kızlar , zaten bütün siteyi genelde onlar temizlemişmiş.
karı-koca utanmadan 250 dediler yaa klava: ilk oturan olacağımız için inşaar pisliği vardı:. Camlar büyük olduğundan çook zahmetliymiş falan birde ev 16. kat canını thlikye atıyormuşmuş birsürü bahane gösterdi, bizde kapıyı gösterdik kapıcı kralına kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…