O zaman sen de arsima gibi pikniğe gidemicen naniknanik Teşekkür ederim arkadaşım Şeniz
tubiş arsimanın yarasını deştin şimdi
Eeee dönüş bileti fisfisfis Orda mı kalcanız yoksam kaydirigubbakcemile3
oh ne güzel derkensırnaşık şey
Yuuuuhhhh, temizlik firmasına filan mı sordunuz :1shok:? Kadın gelince gayet uygun fiyata yapıyor ama bizim içimize sinen bi temizlik olmazsa diye kendimiz yaptık. İnşaat toz topraktı herşey çünkü
kızlar ben bi konuda tıkandım kaldım.
cnm ben çiçekli yarım topuz derim hem yüzünde açık olur rahat edersin
eftalyaa;
mandilinim, taç taraftarıyım.
ben hep taç istedim
gelinlikçim çiçekten tuhaf bi taç dio
ama hiç sevmedim
kuaförüme sordum kınada çiçek olacak düğünde normal taç olsun dio
O zaman sen de arsima gibi pikniğe gidemicen naniknanik Teşekkür ederim arkadaşım Şeniz
Ohhhhh maşallah ne çok şey halletmişsiniz, okurken bile yoruldum kafamçokkarıştı Özellikle perde ve tül kısmına çok sevindim. Yeni yaşında dilediğin oldu kaydirigubbakcemile3 İgnedanlık ne hayatım :uhm:
aman iyi o zman canımcım şanslıymışsın.
bize tüm eve 265 lira fiyat biçtiler, bende kendi evimi temizlerim ben diye kıyamadım.
düğünde saçım açık dalgalı olacak ve aşağıdaki gibi taç düşünüyordum, ama şimdi yandan çiçek takıp yarım topuz denedik o da çoook güzel oldu. Karar veremedim çiçek mi taç mı diye.
taçlarda da böyle abartılı büyük olanları sewmiyorum. Siz naptınız?
ama çoook iyi bi insandı bize düz 250 ye temizlermiş tüm evi. :roflol:
arsima, hayırlısı şekerim dicek bir şey yok.
ha bide iki kişi bu fiyata
benimki özel temizlik şirketi idi 280
malesef diyecek hiçbirşey yok
napıcam bilmiyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum
yetişirmiyim onuda bilmiyorum
düğüne kadar 4 cumartesimiz varben herhalde düğünde birgün önce bile evi yerleştirmekle ilgilenicem
ve biçok hayalim yalan olacak :1no2:
ohh bıtmış nerdeyse delikafaduldencuma günü kayınvalidem, görümcem, eşi ve ben kına alışverişine gittik. kına başörtüsü, eldivenleri, kına tepsisi, kına, araba havlusu, gelin arabası havlusu, nikahta takı takanlara iğnedanlık sırnaşık şey , iğne, 2 tane silikon yastık, dağıtmak için kına, kuruyemiş poşeti, oturma odasına güneşlik, yatak odasına perde ve tül, nikah şekerlerini içine koymak için süslü bi sepet aldık. galiba bu kadardı.
cumartesi günü evde büyükkkkkkk bi temizlik vardı. sabah 9 akşam 9 bitti.
pazar günü yatakodasına avize ve DS'den damatlık aldık aşkıma. ay çok yakıştı ama eh idare eder dedim kaydirigubbakcemile3
cok hoşŞeniz
:1shok: ben sana düz 150 yaparım:1closedeyes:
aman iyi o zman canımcım şanslıymışsın.
bize tüm eve 265 lira fiyat biçtiler, bende kendi evimi temizlerim ben diye kıyamadım.
ama çoook iyi bi insandı bize düz 250 ye temizlermiş tüm evi. :roflol:
sitenin kapıcısına sorduk kızlar , zaten bütün siteyi genelde onlar temizlemişmiş.
karı-koca utanmadan 250 dediler yaaklava: ilk oturan olacağımız için inşaar pisliği vardı:. Camlar büyük olduğundan çook zahmetliymiş falan birde ev 16. kat canını thlikye atıyormuşmuş birsürü bahane gösterdi, bizde kapıyı gösterdik kapıcı kralına kaydirigubbakcemile3
eftalyaa; iyi günlerde kullan.
sulfat, biliyom ama merak ediyorum napim aklıma gelmişken sorayım dedim.
Bulaşıklığa baktım netten bulamadım. Üzerinde kod falan yazıyormu yakınımdaki ykmleri arayıp sorayım da öyle gideyim almaya diye düşünüyorumda bir bakıversen.
düğünde saçım açık dalgalı olacak ve aşağıdaki gibi taç düşünüyordum, ama şimdi yandan çiçek takıp yarım topuz denedik o da çoook güzel oldu. Karar veremedim çiçek mi taç mı diye.
taçlarda da böyle abartılı büyük olanları sewmiyorum. Siz naptınız?
HaYaTiM_; eşyaların yerlşemesi haricinde başka bir şey kalmadı sanırım.
herşeyi yapmışın ondan
evimiz olsaydı geçtiğimiz cumartesi bizde temizlicektik
önümüzdeki cumarteside koltuk neyim gelecekti
şimdi temizliği önümüzdeki cumartesiye aldık ev olursa tabi :)
ohh bıtmış nerdeyse delikafadulden
cok hoşŞeniz
hayırlısı böyleymiş diyeceksin ve kendini üzmemeye çalışacaksın, yoksa düğünde hasta olursun o en kötüsü.
arsima yüzün gülsün biraz canım bunalım yapıp üzme kendini şimdi balım Şeniz
arsima canım üzme kendini inşallah herşey yoluna girer:1hug:
Peki son durum ne arsicim evle ilgili? seni üzmek de istemiyorum, sormayıp ilgilenmiyomuş gibi davranmak da istemiyorum. arada kaldım yani:çok üzgünüm:
malesef diyecek hiçbirşey yok
napıcam bilmiyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum
yetişirmiyim onuda bilmiyorum
düğüne kadar 4 cumartesimiz varben herhalde düğünde birgün önce bile evi yerleştirmekle ilgilenicem
ve biçok hayalim yalan olacak :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?