Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimki de taç, benimkini hatırlamıyo musun?

hatırlıyorum canım şık bişeydii. kaydirigubbakcemile5

cnm gule gule kullan bunlar cokmoda sanırım
mandilin bence livyum taktır yandan toplatt

benimde elimde lilyum war, gelinlikçiden beğendim.
bu taçda 38 liraymış.
son güne kadar anca karar wercem galiba -tatlicadiarzu-

böcük , buket , sulfat Şeniz size veriridim 250 yi ama kapıcı kralına aslaa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kıyamam yaa, çok yıprattın kendini bu süreçte :çok üzgünüm: Keşke bi mucize olsa da herşey bi anda yoluna girse Şeniz

yok kuzum ya geçen haftaya göre daha iyiyim
şuan daha relaxım :)
olmazsa olmaz ben annemin evinde kalrım yani sorun değil
hakkımızda hayırlısı olsun

Arsima cnm yani ne diyimki bilemedim. sabır düşüyo sana ne dicen. ınşallah hersey hallolur bi an önce.kendini daha fazla sıkıntıya sokma artık. bazen istemediğimiz şeyler bizim için daha hayırlı olanı oluo

arsicim benim anlamadığım bu binanın tamamımı yeniden yapılıyor yoksa mevcut bi dairenin içi mi tamamen tadilat yapılıyor? bu ev kimin, kim aldı, habire değiştiren kim ve evin bu kadar geç kalmasına sebep kim?

bu işte ecobella tülüm kızlar çiçekli ama burda belli olmuyor. 20 tl. fiyatı

hafıza kuvvetli galiba mandilincim :) teşekkür ederim

öyle şekercim bende dua ediyorum Allahtan sabır diliyorum
ve artık hiçbişe önemli değil benim için yeterki aramız bozulmasın

perde çok cicoş :asigim:
canım bu yeni yapılan bi bina geç kalmasına sebep mütahit

arsimacım sabır et demek yanlış belkide ama inan bazen insan yanındakini bile anlamıyor bazen bana öle geliyorki aman ya yarın gün alim giyiyim kot git at imzaları elindekilerde neyse onu getir eve yerleştir yaşa o çenesini açanlarada kapak olsun diyorum ama bölede olmuyor ( üzülme sıkma canını herşey olucağına varır güzelim

geeeel arsimam bi öpem senide yine geçiversin sıkıntın Şeniz ohh missbon gibi
şaka bi yana sanırım beklemkten başka çözümün yok canım. sabredip dua et olur mu?

hayatım perde çook cici, odalara yakışır.hemidee upucuzz

yukardaki reklam ı gördükçe elisa aklıma geliyo :roflol:

daha dolgun ve genç görünümlü bir cildin sırrı nedir :roflol::roflol:

geeeel arsimam bi öpem senide yine geçiversin sıkıntın Şeniz ohh missbon gibi
şaka bi yana sanırım beklemkten başka çözümün yok canım. sabredip dua et olur mu?

ŞenizŞeniz
yani beklicem görcem sonuc neymiş dualarımda hakkımızda hayırlısından yana

arsima sende een kötüsünü düşünüon kuzum ya. bugune kadar evlenipte evi yetişmeyen olmuşmu sence

şimdi kuzucum işin tamamen içinde olduğum için ve size burda herşeyi yazamadığım için düşündüğüm en kötüsü değil hatta iyisi :roflol:
neyse yaf kapatakmı bu konuyu yeni hafta yeni kendime gelmişim
hakımızda hayırlısı

ah tatlım yaa aynen bende büyük kararsızlık içindeyim keşke düğünde sürekli değiştirme şansım olsa hem taç hemde çiçek takmak istiyorum bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…