benimki de taç, benimkini hatırlamıyo musun?
cnm gule gule kullan bunlar cokmoda sanırım
mandilin bence livyum taktır yandan toplatt
Kıyamam yaa, çok yıprattın kendini bu süreçte :çok üzgünüm: Keşke bi mucize olsa da herşey bi anda yoluna girse Şeniz
Arsima cnm yani ne diyimki bilemedim. sabır düşüyo sana ne dicen. İnşallah hersey hallolur bi an önce.kendini daha fazla sıkıntıya sokma artık. bazen istemediğimiz şeyler bizim için daha hayırlı olanı oluo
arsicim benim anlamadığım bu binanın tamamımı yeniden yapılıyor yoksa mevcut bi dairenin içi mi tamamen tadilat yapılıyor? bu ev kimin, kim aldı, habire değiştiren kim ve evin bu kadar geç kalmasına sebep kim?
bu işte ecobella tülüm kızlar çiçekli ama burda belli olmuyor. 20 tl. fiyatı
16. kat mı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Nerden baktın canım? Tantitoninin sitesinden bak. Çünkü markası tantitoni. Bulamazsan bakayım ben
sağol arsicim
ben böle mütahitin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geeeel arsimam bi öpem senide yine geçiversin sıkıntın Şeniz ohh missbon gibi
şaka bi yana sanırım beklemkten başka çözümün yok canım. sabredip dua et olur mu?
arsima sende een kötüsünü düşünüon kuzum ya. bugune kadar evlenipte evi yetişmeyen olmuşmu sence
kızlar ben bi konuda tıkandım kaldım.
düğünde saçım açık dalgalı olacak ve aşağıdaki gibi taç düşünüyordum, ama şimdi yandan çiçek takıp yarım topuz denedik o da çoook güzel oldu. Karar veremedim çiçek mi taç mı diye.
ah tatlım yaa aynen bende büyük kararsızlık içindeyim keşke düğünde sürekli değiştirme şansım olsa hem taç hemde çiçek takmak istiyorum bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?