Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allahım ya kız her ayrıntıyı bitirdin kaydirigubbakcemile3 Benim de balkon için terlik almam lazım
ayyy evet balkonda var neyse onu da akşam çıkışta alıyım 5 lira zaten :roflol::roflol:

sinay güle güle kullan güzelim
sağol canımŞeniz

sınay gule gule gıyın şey edın .:roflol:
tşkr ederim canım ben genelde klozet kullanırım ama:roflol::roflol::roflol:
iyi günlerde kullan
sağol tatlımŞeniz
ay benim de yokkkkkkkkkkkkkkk :1shok:
alırsın hemen canım ucuz zaten bu tür terlikler yerimsenibenbu arada evinin fotolarını göremedim nerden bakıyoruz:uhm:

Güle güle arsima Şeniz Yarın tatil değil mi sana? Ben yarın mobilya bakcam hihoyyyt

HAYATIM maalesf mı :dilcikar:

sırnaşık şey şaka şaka Şeniz

iyi akşamlar kızlar

alırsın hemen canım ucuz zaten bu tür terlikler yerimsenibenbu arada evinin fotolarını göremedim nerden bakıyoruz:uhm:

alarım demi kaydirigubbakcemile3
profilimdeki albümde canım

ben gider kızlar yarın görüşürüzz

arsicim yeni gelecek gün inşallah senin üzerine güneş gibi doğar ve ılık bir yel tüm olumsuzluklarını alır götürür. herşey senin için çok çok güzel olur. güle güle ve mucizelere inan canım

Hayatım güle güle otur evinde. Allah kendi evini kısa zamanda nasip eder inşallah. bu duam tüm kiracılar için.
Sinay güle güle kullan. Ben almayacağım tuvalet yok sadece banyo var.

slm kızlar bu ya zbenimde düğünüm var ve ben kına gecesinde kına dağıtmak için değişik modeller arıyorum.Hani şehirlerde değişik modeller olabilir.mesela biz tül ya da şifonu süsleyip içine kına koyuyoruz.ama sizlerde değişik modeller varsa bana önerebilir misiniz?

slm kizlar
bu hafta is yok bana kriz nedeniyle... sabah erken kakltim hal etmem gereken seyler vardi. Baskim agriyor.. Bugün paraya kiydim ve kendime takma kirpik ve nemlendirici maske aldim bide lens aldim miyop olan gözlerime.

canım koltuklarım yarın gelcekti çarşambaya ertelediler. onlar gelsin hepsini çekip koycam canım. ben çıkıyom yarın görüşürüz

Aynen. Bir sigarada ben yakayım barii
yak bacım yaak

slm kizlar
bu hafta is yok bana kriz nedeniyle... sabah erken kakltim hal etmem gereken seyler vardi. Baskim agriyor.. Bugün paraya kiydim ve kendime takma kirpik ve nemlendirici maske aldim bide lens aldim miyop olan gözlerime.

gule gule tak cıkar kaydirigubbakcemile3
benımm gösler cok hassas bırak baskaısını kendım bıle dokunamıom -tatlicadiarzu-

yak bacım yaak

gule gule tak cıkar kaydirigubbakcemile3
benımm gösler cok hassas bırak baskaısını kendım bıle dokunamıom -tatlicadiarzu-

mecbur artik gözlüklü gelin olmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 damat gözlüklü yeter sengözlerimebaksanab

valla hıc kına gecesı yapmadım
hep hazr kına keselerı gordum cnm
ama sen kılıtlı poşet alıp sonra tülle susleyebılırsın madem yok
ama kese varsa kese al sade şık ve ucuzz

sinay iyigene terliğe ne gerek var demio kaydirigubbakcemile3
evet o da var :roflol::roflol::roflol:şükür Allahım şükür :Saruboceq:
Hayatım güle güle otur evinde. Allah kendi evini kısa zamanda nasip eder inşallah. bu duam tüm kiracılar için.
Sinay güle güle kullan. Ben almayacağım tuvalet yok sadece banyo var.
sağol canım Şeniz
hayatım evinin fotolarına baktım yorumumu oraya ekledim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…