ayyy evet balkonda var neyse onu da akşam çıkışta alıyım 5 lira zaten :roflol::roflol:Allahım ya kız her ayrıntıyı bitirdin kaydirigubbakcemile3 Benim de balkon için terlik almam lazım
sağol canımŞenizsinay güle güle kullan güzelim
tşkr ederim canım ben genelde klozet kullanırım ama:roflol::roflol::roflol:
sınay gule gule gıyın şey edın .:roflol:
sağol tatlımŞeniziyi günlerde kullan
alırsın hemen canım ucuz zaten bu tür terlikler yerimsenibenbu arada evinin fotolarını göremedim nerden bakıyoruz:uhm:ay benim de yokkkkkkkkkkkkkkk :1shok:
masa ortum aynı renk ama desen farklı benımkının 55tl
grı yaldızlı yemek takımına uyar dımı kızlar:1rolleyes:
HAYATIM maalesf mı :dilcikar:
iyi akşamlar kızlar
alırsın hemen canım ucuz zaten bu tür terlikler yerimsenibenbu arada evinin fotolarını göremedim nerden bakıyoruz:uhm:
ben gider kızlar yarın görüşürüzz
yak bacım yaakAynen. Bir sigarada ben yakayım barii
slm kizlar
bu hafta is yok bana kriz nedeniyle... sabah erken kakltim hal etmem gereken seyler vardi. Baskim agriyor.. Bugün paraya kiydim ve kendime takma kirpik ve nemlendirici maske aldim bide lens aldim miyop olan gözlerime.
yak bacım yaak
gule gule tak cıkar kaydirigubbakcemile3
benımm gösler cok hassas bırak baskaısını kendım bıle dokunamıom -tatlicadiarzu-
evet o da var :roflol::roflol::roflol:şükür Allahım şükür :Saruboceq:sinay iyigene terliğe ne gerek var demio kaydirigubbakcemile3
sağol canım ŞenizHayatım güle güle otur evinde. Allah kendi evini kısa zamanda nasip eder inşallah. bu duam tüm kiracılar için.
Sinay güle güle kullan. Ben almayacağım tuvalet yok sadece banyo var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?