Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaaa herkeste var bu durum herhalde hemşom yaa. Hadi benim alerjim var hele dün ölüyordum nefes alamıyorum. Size ne oldu :uhm: Acaba benimki de alerji değil de yaygın olan bu kırgınlık mı? Gözlerimi ovuşturmaktan kan çanağına döndü, kalem rimel bişey sürmüyorum yoksa vay halime :roflol:

Üff havalardan yaa kesin herkes hasta bu akşam hava soğudu gene canım İstanbulda.Diikat et kendine.

Canım şimdi aşkımın evi hazır zaten evin yapılması gerekn yerleri yaptırdık taksitleri bitti şimdi ee hemen yerini doldurmazsa
olmaz çünkü kendisi para tutamıyo illa bir yere bağlıorum ben onu.
Düşündükki oturma odasını aradan çıkartalım şimdilik köşe düşünüyoruz oraya çünkü salona oturma grubu alcaz 2 yerde de aynı şey olsun istemiorum bende.
Zamanla halıyı peredyi de çıkartık mı aradan orası tamamlanır.
Bne ankestreleri peşin parayla son zamanlarda alıcam ee yatak odası da
belli zaten modeli onu da ailem alıcak.
Kısmetse böyle düşünüyoz betam olrmu dersinn. bİLİosun ben en geç seneye bu döenmlerde evlenicem inş.
Ama her an da olabilir ben iş bulursam hemen toparlayıp evlenicez böyle konuşmuştu büyükler .

Sulfatcım sanıyorum basic di modelin adı düz renkli turkuaz, fuşya renkleri var.

Bana nişanlımdan geçti sanırsam çünkü o 1 haftadır hasta -tatlicadiarzu-
Ama yüzüm neden dışarı verdikii çok canım sıkıldıı pütür pütürr oldu her yerim sivilcede değil acaip bişe :1no2:
Benimde alerjim vardı bide benim çileğe karşı var ama çaktırmayım ben geçenlerde yarım kilo dayanamadım çilek yedim -tatlicadiarzu- Kimseye bişe diyemedim :1ninca: hemde parkta tek başıma yedim :1ninca: eve alınmıyor çilek yiyorum diye annem duysa saçımı başımı yolar benneyaptımki Ondan olabilirr :uhm:

Olurr canım niye olmasın yerimseniben Biz bi çok şeyimizi geçen sene hallettik.Yatak odasını geçen sene yaptırmıştık.Ee mobilyalarıda alıcaktık dedik anca öderiz..Bende en güzeli senin dediğin gibi düğüne kadar hem borçlarınız biter hemde sen bu arada diğer eksiklerinide sıkışmadan rahat rahat alırsın yerimseniben Zaten öyle ahım şahım yeni modellerde kolay kolay çıkmıyor pek bişe farketmiyor ben geçen seneden beri mobilya bakıyorum inan pek bi model değişikliği yok yerimseniben Eliniz rahatken almak daha güzel inan şu aralar o kadar çok para gidiyorr anlatamam sana -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: Ayyy çok güldüm ya parkta mı yedin. Allah iyiliğini vermesin. Ben de çok severim çilek hatta doktor bana bahar alerjim yüzünden yeme dedi, dinleyen kim deli gibi yiyorum

Hemşom sen kına alışverişini yaptın mı? Sanki bugün alışveriş yapcaktın karıştırdım mı :uhm: Yarın mobilya bakalım dedik havayı görüyon dimi hemşom? Uğursuz muyuz biz :roflol:

Dediğn gibi mobilyalar fazla değişmio ama beyaz eşyalar da çabuk farkedio modeller

Ya facebookta arkadaş evlenince kaç çocuğun olcak testi göndermiş dedim çözeyim eğleneyim. Sonuç :1shok::1shok::1shok:

:roflol::roflol::roflol: Ayyy çok güldüm ya parkta mı yedin. Allah iyiliğini vermesin. Ben de çok severim çilek hatta doktor bana bahar alerjim yüzünden yeme dedi, dinleyen kim deli gibi yiyorum
Evett annaneme ütü yapmaya gitmiştim..Sonra baktım mis gibi çilek satıyolar.Aldım yarım kiloo bişe olmaz dedim kaydirigubbakcemile3 Parkta sulayan adamada su doldurdum içine yıkadım oturdum yedimm -tatlicadiarzu- Ama çok güzeldiii evde sıkıyosam yiyim kaydirigubbakcemile3
Hemşom sen kına alışverişini yaptın mı? Sanki bugün alışveriş yapcaktın karıştırdım mı :uhm: Yarın mobilya bakalım dedik havayı görüyon dimi hemşom? Uğursuz muyuz biz :roflol:

Evet hemşocumm bugün kemeraltındaydık..Ayaklarım hala ağrıyorr-tatlicadiarzu-
Sabah 11 de gittik akşam 6 da döndükkaydirigubbakcemile3Kayınvalidemle annem gelince çok oyalanıyoruzz onlara bişeyi beğendirmek ölümmÇok üzgünüm çoook Özellikle kayınvalideme en güzellerini beğen diyor beğeniyorum çok pahalı diyor mağazadan çıkıyor.Ucuz beğeniyorum çok kalitesiz diyor mağazadan çıkıyorr...Çok sinirli oldumm bugün ama istifimi bozmadım Çok üzgünüm çoook

En sonunda gittim beğendiğimi aldım hep hiç kimseyi sallamadım kaydirigubbakcemile3
öff çok sinir etti beni bugünnÇok üzgünüm çoook

ayy beta çok alemsin canım yaa çok şekersin ne güldüm çilek muhhabbetine yarasın sana sağlık katar inş. alerji yapmaz.

ayy beta çok alemsin canım yaa çok şekersin ne güldüm çilek muhhabbetine yarasın sana sağlık katar inş. alerji yapmaz.

kaydirigubbakcemile3 Çaktırmayınn haa :1ninca: kaydirigubbakcemile3 Napim yaa görünce dayanamıyorum Geçen sene 1 kilo yedim dolapta vardı annem hoşaf yapmak için almış bide üstüne toz şekerleri serpiştirmiş aldm bi güzel bitirdimm kaydirigubbakcemile3 Sonra akşam oldumu benim ateş 39 derece kaydirigubbakcemile3 acile kaldırdılar 40 kadar vardı.Doktor naptın sen dedi ? İntar mı ettin dedi şakayla karışık bende evet çileklee dedimm kaydirigubbakcemile3 Ne gülmüştükk kaydirigubbakcemile3

Çok enteresan ya çileği iilk defa duyuyorum betam, kaşıntı falan mı yapıo ateşten başka nasıl tepki verior vücudun???

Çok enteresan ya çileği iilk defa duyuyorum betam, kaşıntı falan mı yapıo ateşten başka nasıl tepki verior vücudun???

Önce suratım kıpkırmızı oluyor.Sonra kaşınmaya başlıyor sonra beni sıcak basıyor ateşim çıkıyor..benneyaptımki o içindeki çekirdekleri yaramıyormuş bana ama dayanamıyorumm napimm çok lezzetlilerr cokacimcoook

Yaa bak yine sinir oldumm yaptığım alıntıların hepsi gitmişşş Çok üzgünüm çoook
Aklımdada kimse kalmadı..:1no2:

Neler aldın bakalım? Eeee hani resimler :mymeka: Ahhh bu kayınvalideler kaydirigubbakcemile3

Olurr mu olurr kaydirigubbakcemile3 Nasıl bakıcan o kadar çocuğa sen :bbo:

Amaaan haa Kayınvalidem daha şimdiden ikiz olsun diye dua ediyor. Ben de ikiz isteyebilirim ama üçüz :1ninca: Düşünmesi bile facia kaydirigubbakcemile3

Anladım canım dikkat et gene de sen,

Betam ben kaçıyorum bu arada yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…